2015 Şubat Anneleri

Yaa ne güzel inşallah bizde o hengamede akıl edebiliriz de kameraya çekebiliriz ilk dakikaları.Sen Fransa da yaşıyorsun sanırım , ailen de orada mı ya da başka akrabanız var mı?Yoksa yalnız mısınız?
insallah canim, hastane çantasina kamera koymayi unutmayinartik gerçin teller daha iyi goruntu veriyor : )
frnasadayim
bu sehirde kimsem yok
, babam la kardesim de fransada ama banaçok uzaklar sehirleri

45 km uzaklikda bi eltim var sadece.. onunda çok çocugu var kendine faydasi yok yazik : )

Fransa da Parisi görme şansım oldu 1 haftalığına , hayatımın en güzel günleriydi diyebilirim.Tamamen turistik amaçlı gelmiştim,kozmopolit havası beni benden almıştı.Tekrar tekrar gelmeyi çok istediğim bir şehirdir,diğer şehirleri de eminim çok güzeldir.
Valla şu an sana özenmedim desem yalan olur, kimsecikler yok sessiz sedasız doğuma girecek çıkacaksın inşallah.Çekirdek ailenle beraber keyifli geçer umarım doğumun ve sonrası.

Eşin ne güzel düşünmüş keşke herkes öyle düşünceli olsa.

saol canim aminnnn insallahhh
çekirdegiz de buyyoz iste kabak çekirdegimi oluyor noluyor 5 kisilik aile : )
parisi ben gormedim insallah bigun nasip olur ( sadece tren garindna geçmis oluyorum bugune kadar : ))
insallah sende yine gorme firsati bulursun içinde kalmasin bu kadar istiyorsun madem

Pek hepiniz uluslararası dolaşıyorsunuz. Çok aktifsiniz daa. Bende size özendim.
Benim pasaportum bile yok. Güya bizde eşimin köyüne yunanistan a gidecektik onu bile beceremedik.

Az önce telefonda ananemle konıştum. Hoşbeş faslından sonra onun doğumlarına geldi konu. Diyo ki ben 7sini de evde doğurdum ebe falan da yoktu. Bi kız kardeşi yanındaymış göbek kordonunu nasıl kestiniz diyom hatırlamıyorum ki diyo biz acayip nazlıyız galiba ya

ahahaha evet büyük bir çekirdek aile oluyorsunuz inşallah.Paris yolları tekrar tekrar nasip olsun ,amin.

Heh işte bu hikaye güzelmiş

Bende aynıyım. Kusmaktan perişan oldum. Öğleden sonra başlıyor yatana kadar perişan. Gaviskon verdi doktor ama hiç işee yaramıyor.
Sen ne içiyorsun?

çok mu yaptinki
benimki bitti bi parça kaldi onuda ben yerimde yememem daha hayirli
hamur yogurmaya usenmem ama yaptigim genelde bi ögünlük oluyor, fazlasuyla ugrasamam valla
hamur kaldi gerçi , sahura onunla napsam esime

sen yufkayı kendin açmışsınn :) valla ellerine daha da bi sağlık o zaman canım ben hazır yufkadan yapıyorum
yuvarlak borcama yaptım o büyüklükteydi... pazartesi yaptım ama dün pişirmiştim.

Pek hepiniz uluslararası dolaşıyorsunuz. Çok aktifsiniz daa. Bende size özendim.
Benim pasaportum bile yok. Güya bizde eşimin köyüne yunanistan a gidecektik onu bile beceremedik.
Gidersiniz kuzum, bebik doğduktan sonra hayat bitmiyor sonuçta.Pasaportunu da hemen çıkarttırır ailecek gidersiniz, hem daha güzel olur öyle ailecek gezmek bence,Biz eşimle hayal kuruyoruz hep oğlumuzu da alıp şuraya gidelim buraya gidelim diye,inşallah.

Bana bu hıkayelerle gelin ya ben bayagı korkuyorum normal doğumdan ama aynı zamanda çok da istiyorum. Rahatlatın beni
valla cnm normal doğumun miniğe faydalarından biri çocuk kendini ittirerek gel. için kendine güveni daha iyi gelişiyor doğum kanalından geçerken yararlı bakterilere maruz kalarak vücdunun daha dirençli olmasını sağlıor ayrıyeten şundan korkma bnce bn çok araştırdım yok kesiyorlar biçiyorlar sezeryanda daha çok neşter darbesii oluor ama normalde sadece bir kesik oda bebiş çıkmazsa onuda uyuşturuorlar ztn bn normal yapacam doğum pozpsyonun almış miniğim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…