toplama eşinden olsun bence :)bugun kendim kasindim ispankli borek yaptim
acayip yoruldum, iyi kotu yaptim guzel oldu afiyetle yedik deee
bi sorun var oda mutfakkkk, kim temizliycek girmeye korkarsinzi valla mutfaga
O da yufka bulsa keşke oralarda. Bir keresinde canımız sigara böreği istedi aylarca turkiyeye gelmeyi bekledik dönerken çantada yufka vardı
Acunun bir kanalı mı var artık? Vay be uzun zamandır tv izlememişim ben.
valla ne deyimkii : ))
bu 3. hamileligim
1. kizim 40 haftada 3.800 dogdu ( yalan yok bunda dikisler biraz zordu ama periduralin etkisi geçmis bende yeniden istemedim benim hatam : )
2. oglum 40+3 de 4 kg idi ( bunda hiç bisey hisssetmedim
ne sut gelmesinde , ne sarilik vs de hiç bi sorunum olmadi ..
simdi dogumdan baska herseyden korkuyorum valla
seker hastaligi çikmasi kalici olmasi,dogumdan sonra 3 çocuga nasil bakicam vs gibi
haa bide ben hastanedeyken çocuklari kime biraksam onu duisunuyorum : ))))
doguma ikisinede gece 4 gibi gittim, sabah 10-11 de kucagimdalardi
Ya şu normal doğumu anlatırken kesik yırtılma sözleri falan beni tedirgin ediyor
yurt dışında mı o bilmiyordum ki benn
TV8 acun'un artık :)
Acunun bir kanalı mı var artık? Vay be uzun zamandır tv izlememişim ben.
aman kan degeriyle falan ilgisi yok canım ya bnm normal de ne oluyor..2:30 da eve geldim..suyumu ve fındıgımı cevizimi yanıma aldım wc dısında yerimden kalkmadım :) koltukla bütünlestim resmen :)Ben her gun işe gidiyor olsam inan yapamazdım ,krizantemcik in dediği gibi çuval a bağladım :) ama kan değerlerimden snrm siz iyiysenz tbi devam edin de
Acununsa izlemem. Sevmiyorum Ben acunu falan.
sezeyande de kesik var yok muYa şu normal doğumu anlatırken kesik yırtılma sözleri falan beni tedirgin ediyor
Aynen. Ben zaten çok yakın değilim böyle duyunca tamamen vazgeçiyorum.Ya şu normal doğumu anlatırken kesik yırtılma sözleri falan beni tedirgin ediyor
ı ıh olmamıs hani göbek bidaha çek :)))becerdim sanırım bu kez kızımla biz :) ne kadar küçük çıkmış (normalden) çekim açısından galiba
Eki Görüntüle 1331745
Ya ya kesin çelimden. By ne yaa. Geri doğru mu buyutuyonuz. Laa bir ay sonra doğacak bu bebeler.becerdim sanırım bu kez kızımla biz :) ne kadar küçük çıkmış (normalden) çekim açısından galiba
Eki Görüntüle 1331745
Ben de çok mu hareketliyim acaba şurda az kaldı diye düşünüyordum ama yanılmışım aynen devam:)amin canim darisi yeniden benim ve hepimizin basina
ben yine yuuryorum , çocuklarim okulda, gunde uç defa okula gidip gelmek zorundayim , ne kadra arabayi alsamda, merdiven vs derken yuruyorum hareketim eksik olmuyor sukur : )
22 saat beklemiş ve bebek durmamış artık doğum kanalına girmiş dr da doğurtmuş.bu arada arkadaşım 35 yaşında ve 1.50 boyunda.Kordonu bile kesmeden silmeden hemen vermiş dr kucağına emmiş hemen çok güzellerdi..7 cm de dogum baslamazki canim yaaa
10 cm olunca uygun oluyor rahim agzi
ben oglumda 10 cm e ulasinca ebe dedi, çocuk yukarda hala biraz bekleyelim asagi insin oyle baslatalim dogumu dedi ( dogum sirasinda nst bagli oluyor zaten, bebegin kalp atislari vs hersey kontrol altinda yani ..
1 saat sonra ikinmaya absladim ve çokkk kolay oldu dogumum ( oglum 4 kg idi) onlar kesi atmadi da benim oglanin yaptigi azcik yirtiklari dikdiler oda azdi yani ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?