2015 Şubat Anneleri

Benim de 3. hamileliğim :) Maaşallah bebeklerin tam zamanını doldurarak gelmişler.Ben de kuzularımı annannesine bırakacağım ama o zaman yanımda kim duracak onun endişesindeyim.Aslında eşimi istiyorum yanıma ama özel oda yoksa mecburen genel odaya alıyorlar o zaman da erkek istemiyorlar refakatçi ama başka da şansım yok yani ne kardeşim ne yanımda durabilecek bir arkadaşım yok.

Geçen gün bi komşumuz gitti Almanyaya. Giderken herkese yufka götürdü:) yokmuş orda istemişler. Türkiyem türkiyem cennetiiimmmm:)

Ya şu normal doğumu anlatırken kesik yırtılma sözleri falan beni tedirgin ediyor
Litchi beni de suni sancıyı hızlı verip vücuda , sonra - aaa açılma olmadı hadi sezeryana diip hem o acıyı çektirip bile bile işe yaramayacağını , sonunda da sezeryan Acısını yaşayanların hikayesi cok korkunç geliyor .
-biz elimizden geleni yaptık havalarına girmesinler die doktorumla konuşacağım eğer normal doğuma o kdr yaklaşabilirsem

Ben her gun işe gidiyor olsam inan yapamazdım , krizantemcik in dediği gibi çuval a bağladım :) ama kan değerlerimden snrm siz iyiysenz tbi devam edin de
aman kan degeriyle falan ilgisi yok canım ya bnm normal de ne oluyor..2:30 da eve geldim..suyumu ve fındıgımı cevizimi yanıma aldım wc dısında yerimden kalkmadım :) koltukla bütünlestim resmen :)

bizim gelinin doğumları çok kolay oldu maaşallah on tane doğursa gıkı çıkmaz
ilkini 10 dk da doğurdu ikinciyi az kalsın evde doğuracaktı hiç sancısı falan yoktu karnı sertleşmiş annem farketmiş
sancım yok sabah gideriz dyince annem bi gidelim ne olur ne olmaz dedi
gitselerki açılma tam az kalsın evde doğuracakmışsın demiş doktor
çatala yat doğur oldu bitti bi haber geldiki doğum oldu biz sabah bulur sanıyorduk
çoktan doğmuş yaramaz..
ikinci oldugu için kolay olabilir belki ama ilkindede hiç sancısı yoktu en son verdiler suniyi 10 dk sonra doğdu
allahım herkese kolay doğumlar nasip etsin

Ya şu normal doğumu anlatırken kesik yırtılma sözleri falan beni tedirgin ediyor
Aynen. Ben zaten çok yakın değilim böyle duyunca tamamen vazgeçiyorum.
Sanki normal doğum seçme hakkım çokmuş gibi bir de istemiyorum diyorum. Bebek daha yan yatıyor.

amin canim darisi yeniden benim ve hepimizin basina
ben yine yuuryorum , çocuklarim okulda, gunde uç defa okula gidip gelmek zorundayim , ne kadra arabayi alsamda, merdiven vs derken yuruyorum hareketim eksik olmuyor sukur : )
Ben de çok mu hareketliyim acaba şurda az kaldı diye düşünüyordum ama yanılmışım aynen devam:)

22 saat beklemiş ve bebek durmamış artık doğum kanalına girmiş dr da doğurtmuş.bu arada arkadaşım 35 yaşında ve 1.50 boyunda.Kordonu bile kesmeden silmeden hemen vermiş dr kucağına emmiş hemen çok güzellerdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…