- 25 Haziran 2014
- 674
- 400
- 78
Ben de istiyorum aynındanoyle bır doğum hayal edıyorum kı akıllara zarar ..
uyuyormuşum gece sabaha karsı hafiften karnım ağrımaya başlamış..bu arada 7 cm açılmam olmuş bıle..kalkmışım bı dus almışım az evın ıcınde dolanmışım kahrı cekılıyormus gelen sancıların..bu arada suyumda gelmıs..sonra demısım esıme kalk hastaneye bı gıdelım ..bıde gıdınce ne gorelım ebe sen doğuruyorsun hanımm dıyomus bana sonra çatala cıkarıyolrmıs ıkınıyomusum pırt dıye 4 kilocuk tosunu verıyolarmıs elıme..ne kesı ne dikiş nakış ..ıste bu kadar..
Fular önlük iyi bir düşünceymiş
Benim de 3. hamileliğim :) Maaşallah bebeklerin tam zamanını doldurarak gelmişler.Ben de kuzularımı annannesine bırakacağım ama o zaman yanımda kim duracak onun endişesindeyim.Aslında eşimi istiyorum yanıma ama özel oda yoksa mecburen genel odaya alıyorlar o zaman da erkek istemiyorlar refakatçi ama başka da şansım yok yani ne kardeşim ne yanımda durabilecek bir arkadaşım yok.
aah ah hepimiz aynıyız deseneaman kan degeriyle falan ilgisi yok canım ya bnm normal de ne oluyor..2:30 da eve geldim..suyumu ve fındıgımı cevizimi yanıma aldım wc dısında yerimden kalkmadım :) koltukla bütünlestim resmen :)
Aynen. Ben zaten çok yakın değilim böyle duyunca tamamen vazgeçiyorum.
Sanki normal doğum seçme hakkım çokmuş gibi bir de istemiyorum diyorum. Bebek daha yan yatıyor.
kımı kadınlar anlatıyor hıc anlamadım nasıl oldu hastaneye muayene ye dıye bır gıttım bıde baktım kı doğuruyomusumhahahahah hepsi iyi guzelde
senin sanci esiginin tavan da olmasi lazim 7 cm de evde durabilmen için : )))
Ben de çok mu hareketliyim acaba şurda az kaldı diye düşünüyordum ama yanılmışım aynen devam:)
esim orucunu açar açmaz ise gitti, gece 12 den oncede geleemzBörekler senden ,
toplama eşinden olsun bence :)
evet yufkam hazir deil canim, ondan yoruldum yaa bu kadar : ))sen yufkayı kendin açmışsınn :) valla ellerine daha da bi sağlık o zaman canım ben hazır yufkadan yapıyorum
yuvarlak borcama yaptım o büyüklükteydi... pazartesi yaptım ama dün pişirmiştim.
var canim turk eksportu ama yufaklar Tr deki gibi deil sankiO da yufka bulsa keşke oralarda. Bir keresinde canımız sigara böreği istedi aylarca turkiyeye gelmeyi bekledik dönerken çantada yufka vardı
hastanedeyken mi kim duracak diyorsun, dogumdan sonrasini kastediyorsun galibaBenim de 3. hamileliğim :) Maaşallah bebeklerin tam zamanını doldurarak gelmişler.Ben de kuzularımı annannesine bırakacağım ama o zaman yanımda kim duracak onun endişesindeyim.Aslında eşimi istiyorum yanıma ama özel oda yoksa mecburen genel odaya alıyorlar o zaman da erkek istemiyorlar refakatçi ama başka da şansım yok yani ne kardeşim ne yanımda durabilecek bir arkadaşım yok.
bende kocamı ıstıyorum refakatçı yaa..anam gelse o bana der ..kızım o yataktan kalkta benyatıyım burası hıc rahat degıl dıye..yardım etmek soyle dursunhastanedeyken mi kim duracak diyorsun, dogumdan sonrasini kastediyorsun galiba
ben yalniz durucam hemde tam4 gun : )
olmazsa esin gitsin çocuklara abksin annen yanina gelsin
burda yanina refakatçi hiç almiyoalr alsalarda duracak kimsem yok zaten ..
yok yok hareketden zarar gelmez hiç bi zaman, dogumu dahada kolaylastirirBen de çok mu hareketliyim acaba şurda az kaldı diye düşünüyordum ama yanılmışım aynen devam:)
haydaaabende kocamı ıstıyorum refakatçı yaa..anam gelse o bana der ..kızım o yataktan kalkta benyatıyım burası hıc rahat degıl dıye..yardım etmek soyle dursun
:)esim orucunu açar açmaz ise gitti, gece 12 den oncede geleemz
simdilik çocuklari okuldan alma, çorabimi giydirme gibi aktiviteleri var zamani anca buna yetiyor : )))
masallah bu gol deeee
Hahah kocalar işe yarıcak zaman kıymetli oluyor desene:) az yalvarmadılar vaktinde : ppyok yok hareketden zarar gelmez hiç bi zaman, dogumu dahada kolaylastirir
39 u geçince gorurum ben sizi burda bi takla atmadiginiz kalir : ))))) taamam ne kadar dursa bebis için iyi ama, simdikinden çokkk daha buyuk bi karin dusunun
haraketler kisitli, oflayip poflamakdan baska bisey bilmiyorsunuz, bide bekliyorsunuz
her aksam yatiyorsunuz ufak tefek sanciyla bu sabaha biter belki diye , I IH yok sabaha yine aynii ..
var bazi takdikler ama kocalara ihtiyaç var onun için onlarda yanasmiyor yardimci olmaya, : )))
neyse o gunler gelince konusuruz bunuda
var canim turk eksportu ama yufaklar Tr deki gibi deil sanki
sigara boreginin yufkasini aliyorum sadece otekiler bana çok kuru geliyor
zaten bugunku yaptigim boegede hazir yufka olmaz galiba,firin lazim ona
valla ben o gun esım sız kalırsam psıkolojım bozulur bunu cok ıyıbılıyorum..annemınde zerre kadar faydasının olmayacağını bılıyorum.. devlet hastanesınde ozel oda ayarlamaya calısıcaz..yanımda başka bır hasta bıle olsa kesınlıkle rahat edemem ben.. esım gelır annem de evde kızıma bakar..ondan da suphelıyım ya ..bakar ınsaallahhaydaaa
e gelmesin o zaman annen
kocan gelsin
annende 1 numaraya baksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?