2015 Şubat Anneleri

Ben de istiyorum aynından

aman kan degeriyle falan ilgisi yok canım ya bnm normal de ne oluyor..2:30 da eve geldim..suyumu ve fındıgımı cevizimi yanıma aldım wc dısında yerimden kalkmadım :) koltukla bütünlestim resmen :)
aah ah hepimiz aynıyız desene

Aynen. Ben zaten çok yakın değilim böyle duyunca tamamen vazgeçiyorum.
Sanki normal doğum seçme hakkım çokmuş gibi bir de istemiyorum diyorum. Bebek daha yan yatıyor.

Bu gidiceğin Dr ben e sana normal doğum yapabileceğini söyleyecek. Sen sürekli merdiven çıkıyorsun bunlar hep doğuma hazırlık bence.

hahahahah hepsi iyi guzelde
senin sanci esiginin tavan da olmasi lazim 7 cm de evde durabilmen için : )))
kımı kadınlar anlatıyor hıc anlamadım nasıl oldu hastaneye muayene ye dıye bır gıttım bıde baktım kı doğuruyomusum dıyolarya..ıste bende oyle sancı esıgı ıstıyom..ımkansızmı yanı

oysa İSTEYIN VEREYIM DIYOR ALLAH C.C..

Ben de çok mu hareketliyim acaba şurda az kaldı diye düşünüyordum ama yanılmışım aynen devam:)

Hep yürüdüğün için başından beri alışık vücudun canım. Sonuna kadar yürü ben de sex and the city filmindeki koşan kız gibiydim. O da hamile olunca koşmayı bırakmıştı ama sonra karnı burnundayken güven gelip koşmuştu. Ben bıraktım ama Dr um da zaten hareket etmemi istemedi merdiven çıkmam yasak ayakta kalmamalıyım falan. Allahım Bebişlere sağlıkla kavuştursun inşallah bizi.

sen yufkayı kendin açmışsınn :) valla ellerine daha da bi sağlık o zaman canım ben hazır yufkadan yapıyorum
yuvarlak borcama yaptım o büyüklükteydi... pazartesi yaptım ama dün pişirmiştim.
evet yufkam hazir deil canim, ondan yoruldum yaa bu kadar : ))
seninde ellerine saglik

O da yufka bulsa keşke oralarda. Bir keresinde canımız sigara böreği istedi aylarca turkiyeye gelmeyi bekledik dönerken çantada yufka vardı
var canim turk eksportu ama yufaklar Tr deki gibi deil sanki
sigara boreginin yufkasini aliyorum sadece otekiler bana çok kuru geliyor
zaten bugunku yaptigim boegede hazir yufka olmaz galiba,firin lazim ona

hastanedeyken mi kim duracak diyorsun, dogumdan sonrasini kastediyorsun galiba
ben yalniz durucam hemde tam4 gun : )
olmazsa esin gitsin çocuklara abksin annen yanina gelsin
burda yanina refakatçi hiç almiyoalr alsalarda duracak kimsem yok zaten ..

bende kocamı ıstıyorum refakatçı yaa..anam gelse o bana der ..kızım o yataktan kalkta benyatıyım burası hıc rahat degıl dıye..yardım etmek soyle dursun

Ben de çok mu hareketliyim acaba şurda az kaldı diye düşünüyordum ama yanılmışım aynen devam:)
yok yok hareketden zarar gelmez hiç bi zaman, dogumu dahada kolaylastirir
39 u geçince gorurum ben sizi burda bi takla atmadiginiz kalir : ))))) taamam ne kadar dursa bebis için iyi ama, simdikinden çokkk daha buyuk bi karin dusunun
haraketler kisitli, oflayip poflamakdan baska bisey bilmiyorsunuz, bide bekliyorsunuz
her aksam yatiyorsunuz ufak tefek sanciyla bu sabaha biter belki diye , I IH yok sabaha yine aynii ..

var bazi takdikler ama kocalara ihtiyaç var onun için onlarda yanasmiyor yardimci olmaya, : )))
neyse o gunler gelince konusuruz bunuda

Hahah kocalar işe yarıcak zaman kıymetli oluyor desene:) az yalvarmadılar vaktinde : pp

var canim turk eksportu ama yufaklar Tr deki gibi deil sanki
sigara boreginin yufkasini aliyorum sadece otekiler bana çok kuru geliyor
zaten bugunku yaptigim boegede hazir yufka olmaz galiba,firin lazim ona

Allah'tan varmış bari sevindim canım biz de bir Türk market bulmuştuk Çaykur filiz çay almıştım ordan pınar beyaz peynir de helal et arıycaz diye heryeri gezmiştik

haydaaa
e gelmesin o zaman annen
kocan gelsin
annende 1 numaraya baksin
valla ben o gun esım sız kalırsam psıkolojım bozulur bunu cok ıyıbılıyorum..annemınde zerre kadar faydasının olmayacağını bılıyorum.. devlet hastanesınde ozel oda ayarlamaya calısıcaz..yanımda başka bır hasta bıle olsa kesınlıkle rahat edemem ben.. esım gelır annem de evde kızıma bakar..ondan da suphelıyım ya ..bakar ınsaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…