2015 Şubat Anneleri

Bayanlar sizi doktorunuz kaç günde bir çağırıyor ben 15gunde bi gün de gittim tam 3kez doktora gittim 10gun sonra tekrar gideceğim çok mu sık çağırıyor acaba

titaa bana cevap yazmamışsın ama yaaa =)) hangi doktora gidiyorsun bi de memnun musun?? bi de sıcaklar seni nasıl etkiliyor

kusura bakma görmemişim :) ben uğur değer e gidiyorum, ilk bebeğimde de ona gitmiştim. sıcakları sorma :) ilk üç ayın bu döneme gelmesi fena oldu
senin doktorun kim

kusura bakma görmemişim :) ben uğur değer e gidiyorum, ilk bebeğimde de ona gitmiştim. sıcakları sorma :) ilk üç ayın bu döneme gelmesi fena oldu
senin doktorun kim

doğum zamanı yaz mevsimi daha kötü oluyor,biraz daha şanslıyız sanırım o yüzden =))
ben memorial de aydın ılgın a gidiyorum ve çok memnunum..sorma fırsatım olmadı hiç doğum fiyatlarını memorial de,senin bilgin var mı??ona göre kenara atayım doğum paramı =)))

7 haftalık teyzesi. Kısmet bakalım, sağlıklı ömürlü inşallah.

Dikkat et canim bas dönmesi çok kotu oluyor. Geis olsun diyeceğim ama bi müddet geçmeyecek gibi. Hasta gibi geziyorum bende hem agliyirum saatlerdir hem de bi bas dönmesi doğru düzgün birşey yeme yok. Nasil geçer bu 30 hafta hic bilmiyorum.

Bayanlar sizi doktorunuz kaç günde bir çağırıyor ben 15gunde bi gün de gittim tam 3kez doktora gittim 10gun sonra tekrar gideceğim çok mu sık çağırıyor acaba

Canim beni bir ay sonraya cagirdi doktorum. Ama doktordan doktora fark ediyor ilk gittiğim her hafta cagiriyordu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bebisim
9. haftada 23.4 mm büyüyor masaallah

Aynen cnm ya ağlamaktan helak oldum oğlum basimdan ayrilmiyo yavrum ben cikartirkende sirtima vuruyo ovaliyo kuzumm. Boyle olunca erken miydi demeden edemiyorum kendi kendime. Oğlum için üzülüyorum. Karnimdaki her halükarda beni bitiriyo zaten.
Keske bulantm olsa.. Bugun hic bir sey yok cok korkuyorum. Dr da cok yogun gitsem de zor bakar aksam da oldu

Aman cnm ya benimde geçse valla içimi cikarttim sandim öğlen kan geldi Dr aradim bogazin tahriş olmuştur dedi. Esim gelsin seruma gidicez yine.

Canım geçmiş olsun bugün bende doktora gittim bulantı için ilaç istedim o da bana emetium diye bir şey verdi ilaç değil gıda takviyesi olarak geciyo zencefilden yapılmış istersen bir arastir ben daha icmedim çok kötü olursam icecegim belki sana faydası olur

Cnm Dr bana inatla vermiyor ve bende sanirim artik 13 e kdr her iki uç günde serum yiyicem başka turlu duzelemiyorum yaz. WC te zor gidiyorum sürünerek resmen. Oglandada fenaydim ama bu pek kotu yapti beni. Buna da sujur ne yapalim. İlaci bi aradtirim cnm olmadi Dr demeden alirim ya ne yapim. Her seruma da bi ton para gidiyor valla...

Kızlat anca yazabilyrm ikizlerim gayet iyilermiş doktor progestan seni mahveder ben sana aynı eş degerde haftada bir iğne vereyim dedi ikizlerin biri 8 haftalık diğeri 7+6 boyları da biri 16.6 mm diğeri 15.5 mm biri sag üst fetüs diğeri sol alt fetüs yazıyo :) bu bebekler bugn yüzümü güldürdüler seviyorum seviyorum kurbaga yavrusuna benzeselerde seviyrm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ah canim benim ya çok geçmiş olsun. Yavrum, o da hastasin saniyordur soylesen de olmaz bebeği suçlar. Ne zormus ya allah yardimcin, yardimcimiz olsun.

hadi bakalım gözün aydın olsun darısı bizlerin başına inşşşş

İlacın tam adı imuneks emetium zencefilden yapılmış benim doktorum çok korumacı ve pimpirikli biri sakıncalı olsa kesinlikle vermezdi bu arada doktor bulantının çocuk gelişimi için iyi olduğunu söyledi o yüzden sakın üzülme sabır...

Hadi gözün aydin canim benim iki küçük kurbaa iki küçük kurbagaa : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…