2015 Şubat Anneleri

Seni çok iyi anlıyrm arkadaşım yapabilecegmz tek şey ağlamak oldugu için de içlenip içlenip aglıyoruz e tabi hormonların da etkisi var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seni çok iyi anlıyrm arkadaşım yapabilecegmz tek şey ağlamak oldugu için de içlenip içlenip aglıyoruz e tabi hormonların da etkisi var

Aynen. Hormonlar iyice dengemi bozdu inan. Ya sabir deyip duruyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar selam herkese; bugün doktora gittik.bebeğimin kap atışını bi kaç saniyede olsa duyabildim.çok mutluyum.usg de bişeyler yazıyo.bilen varsa anlatsın arkadaşlar.crl yazan bi değer var.0,50cm yazıyo.bebeğin boyu mu demek.anlamadım ki.2 tane crl değeri var bide.biri 0,50 diğeri 0,66cm.bugun 6+5 olmam gerekir ama kağıtta 6+1 yazıyo.doktorda herşey yolunda dedi.başka da bişey söylemedi.bu değerler bebeğimin boyu mu oluyo.sizce normal mi.bi taraftan seviniyorum bi taraftan merak ediyorum.

ben de yalnızım canım..gurbet zor..memleket kocaeli..bi kızkardeşim orda..ablam izmirde,abim elbistanda,annem de abimin yanında ona yarenlik ediyor..ben diyarbakırda..dört bi yana dağıldık..sürekli telefonla görüşüyoruz ama yanında gibi olmuyor işte..tv izle,kitap oku,yemek yap-ye vs.. kalanında da karpuz gibi yat..dışarı zaten çıkamıyorum 40 derece..dört duvarla beraber 5. duvar oldum evde..ama mutsuz değilim çok şükür sadece sıkılıyorum =))

Midem cok fena agriyor ya aksamustu soguk meyve yedim sonra agrimaya basladi evde soda da yok eskiden karbonatli su yapar icerdim hamileyken yapsm sakincasi olurmu ki bebisime?

Canim ya çok zor sevdiklerinden uzakta olmak. Bizimde ayni malatya, eskisehir, İzmir, İstanbul dagilmis durumdayiz. Bende mutluyum Esim herseyim ama paylasimimiz da azaliyor ben boyle sikildikca. Simdi daha iyiyim bir anda bunalima gidiyorum sonra topluyirum dengesiz hormonlar mahfetti bizi : ))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim Allah bagislarsa 4 yasinda bi oglum var asermenin a sini yasamadim onda.. Normal hayatima devam ettim
Bu gebeligimde kafam kalkmiyo midem bulaniyo gunduz ahir omrumde uyudugumu bilmem gunduz illa bi iki saat uyuyorum
Kisiden kisiye degisimi birak bebekten bebege gebelik degisiyor annen sana hic haksizlik etmesin

Yani hem bana hem kardesime hamileyken zorlanmamis. Hos kardesime hamileyken cok sikinti icindeydik 8 aylikti esya tasiyodu
kimbilir belki belirtilerini bile bilemedi hayat gayesinden. Yorulmamam lazim dedikce bisi olmaz deyip beni dolandirdi carsida ertesi gun kanamam oldu anladi ciddiyetimi. Haklisin canim hormonlar herkesde farkli her bebekte degisik tabiki

Biraz sut ic istersen

Canim bazen kendi bildigini yapmak lazim. Genclerin genelinde ozellikle sevdiklerine hayir diyememe gibi bi huyumuz var ama demek lazim galiba. Annen de sonrasinda hayat boyu uzulecegi seylere vesile olabilirmis neredeyse baksana.. Hayirlik anlarda hayir demek lazim
Burada kendimle de konusuyorum aslinda

Devletten neden yararlanmiyorsun ki cnm serumsa dermanin...

Masallah masallah
Kucagimizda gorelim bebislerimizi insallah :))

Evet bu durum uzerine hayir diyorum artik evden cikmiyorum dinlenmem lazim. O da anliyor artik beni biraz. Sen de mi hayir diyemiyorsun

Maşallah canım benimle senin bebek aynı benimde 6+5 de 8mm idi şimdi 7+6da 15mm olmuş sen kac haftaliksin canım

Darisi basima insallah :) 7 hafta yeni bitti bu hafta gitmistim doktora daha kucuk benim ki :) bir sonraki kontrolde 9 hafta bitmis olacak insallah :)

samsung

Herkesin derdi baska iste. Dusunmekten kafayi yedim o bulantilar nereye gitti bilmiyorum. Kotu bisey varsa da ogrensem diyorum. Sana da allah kolaylik versin ama her bulanti bebeginin yasama sinyali

Mattika canim ben dw ayni senin gibiyim suan. Dune kadar bulanti vardi simdi yok. Sadece aksam yemeginde midem bulandi yiyenedim o kadar. Cok moralim bozuk. Benin doktor kontrolude 2 hafta sonra. Sen benden once gidersen bana da sonucu bildir olur mu? Insallah olumsuz birseyden kaynaklanmiyodur.

samsung

Ay kislar ya rahat olun keyfini cikarin. Herkesin hamileligi birbirinden farkli oldugu gibi herhamilelik de farkli oluyo. Benim ikinci olcak nasipse ogl7mda hic midem bulanmadi deli gibi yedim hic asermedim hicbiseyden tiksinnedim oyleki 7. Ayda drum diyetisyene yonlendirdi. Simdi ilkine gore cok farkliyim koku hassasiyetim inanilmaz artti et yemekkerinden yagli seylerden tavukdan tiksindim istifrah yok ama sanki gecmeyen bi mide bulantisi var yedigim seylerden zevk almiuorum fln ama yinede cok sukur bicok kisiden iyi durumdayim sizde keyfinize vakin ana cok kilo alnayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…