Kizlar ben çok yalniz hissediyorum kendimi. Esim ise gidip sahura ancak geliyor. Zaten oruçlu evdeyken dahi dinlenemiyor. Ben bütün gün yapayalnizim. Olduğumuz yerde kimsemiz yok. Evde karpuz gibi yatiyorum hicbir şey yapmak istemiyor canim. Ne arkadaş, ne dost, ne akraba, ne komsu.. Yapayapniz bir hamilelik. Sevincini dahi kimseyle paylasamiyorum. Butun gun sglayip duruyorum. Uzaktakiler de artik çok uzak geliyor icimdekileri paylasamiyorum kimseyle. Disari derseniz Esim izin vermiyor tansiyonun hep düşük basim donuyor. Off ya off çok mutsuzum keşke isimi yapabilseydim de bunları düşünecek vaktim olmasaydi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Seni çok iyi anlıyrm arkadaşım yapabilecegmz tek şey ağlamak oldugu için de içlenip içlenip aglıyoruz e tabi hormonların da etkisi var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar ben çok yalniz hissediyorum kendimi. Esim ise gidip sahura ancak geliyor. Zaten oruçlu evdeyken dahi dinlenemiyor. Ben bütün gün yapayalnizim. Olduğumuz yerde kimsemiz yok. Evde karpuz gibi yatiyorum hicbir şey yapmak istemiyor canim. Ne arkadaş, ne dost, ne akraba, ne komsu.. Yapayapniz bir hamilelik. Sevincini dahi kimseyle paylasamiyorum. Butun gun sglayip duruyorum. Uzaktakiler de artik çok uzak geliyor icimdekileri paylasamiyorum kimseyle. Disari derseniz Esim izin vermiyor tansiyonun hep düşük basim donuyor. Off ya off çok mutsuzum keşke isimi yapabilseydim de bunları düşünecek vaktim olmasaydi.
kızlar bi de benim usg mde kese yuvarlak değil,fasulye şeklinde.normal mi?
ben de yalnızım canım..gurbet zor..memleket kocaeli..bi kızkardeşim orda..ablam izmirde,abim elbistanda,annem de abimin yanında ona yarenlik ediyor..ben diyarbakırda..dört bi yana dağıldık..sürekli telefonla görüşüyoruz ama yanında gibi olmuyor işte..tv izle,kitap oku,yemek yap-ye vs.. kalanında da karpuz gibi yat..dışarı zaten çıkamıyorum 40 derece..dört duvarla beraber 5. duvar oldum evde..ama mutsuz değilim çok şükür sadece sıkılıyorum =))
Benim annem bu hallerimi yadirgiyor. Boyle seyler yasamamis hic sadece bikere basi donmus bayilmis sokakta o da sicaktan yani. Agrim olmasi bulantim olmasi nazlaniyomusum gibi gelio ona sen de pek zorsun diyo bana napim yani hormonlarim kafayi yediyse benim ne sucum var dimi ama :) dun de crinone jel ilaca basladim vajinal yapiyorum. O benim butun enerjimi emiyor resmen nasi bi ilacsa artik. Ama progesteron ilaclari boyleymis sanirim hep :/
bayrama kadar kendımı tutcam bayramda gircem denize
Canim benim Allah bagislarsa 4 yasinda bi oglum var asermenin a sini yasamadim onda.. Normal hayatima devam ettim
Bu gebeligimde kafam kalkmiyo midem bulaniyo gunduz ahir omrumde uyudugumu bilmem gunduz illa bi iki saat uyuyorum
Kisiden kisiye degisimi birak bebekten bebege gebelik degisiyor annen sana hic haksizlik etmesin
Midem cok fena agriyor ya aksamustu soguk meyve yedim sonra agrimaya basladi evde soda da yok eskiden karbonatli su yapar icerdim hamileyken yapsm sakincasi olurmu ki bebisime?
Yani hem bana hem kardesime hamileyken zorlanmamis. Hos kardesime hamileyken cok sikinti icindeydik 8 aylikti esya tasiyodu
kimbilir belki belirtilerini bile bilemedi hayat gayesinden. Yorulmamam lazim dedikce bisi olmaz deyip beni dolandirdi carsida ertesi gun kanamam oldu anladi ciddiyetimi. Haklisin canim hormonlar herkesde farkli her bebekte degisik tabiki
Cnm Dr bana inatla vermiyor ve bende sanirim artik 13 e kdr her iki uç günde serum yiyicem başka turlu duzelemiyorum yaz. WC te zor gidiyorum sürünerek resmen. Oglandada fenaydim ama bu pek kotu yapti beni. Buna da sujur ne yapalim. İlaci bi aradtirim cnm olmadi Dr demeden alirim ya ne yapim. Her seruma da bi ton para gidiyor valla...
Kızlat anca yazabilyrm ikizlerim gayet iyilermiş doktor progestan seni mahveder ben sana aynı eş degerde haftada bir iğne vereyim dedi ikizlerin biri 8 haftalık diğeri 7+6 boyları da biri 16.6 mm diğeri 15.5 mm biri sag üst fetüs diğeri sol alt fetüs yazıyo :) bu bebekler bugn yüzümü güldürdüler seviyorum seviyorum kurbaga yavrusuna benzeselerde seviyrm :)
Canim bazen kendi bildigini yapmak lazim. Genclerin genelinde ozellikle sevdiklerine hayir diyememe gibi bi huyumuz var ama demek lazim galiba. Annen de sonrasinda hayat boyu uzulecegi seylere vesile olabilirmis neredeyse baksana.. Hayirlik anlarda hayir demek lazim
Burada kendimle de konusuyorum aslinda
Biraz sut ic istersen
Maşallah canım benimle senin bebek aynı benimde 6+5 de 8mm idi şimdi 7+6da 15mm olmuş sen kac haftaliksin canım
Herkesin derdi baska iste. Dusunmekten kafayi yedim o bulantilar nereye gitti bilmiyorum. Kotu bisey varsa da ogrensem diyorum. Sana da allah kolaylik versin ama her bulanti bebeginin yasama sinyali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?