2015 Şubat Anneleri

o erkenmiydi sorusunu ara ara hep soracaksın kendinede beraber oynadıklarını gördüğün vakit iyi ki olmuş diyeceksin inşallah.bulantılar için biraz daha sabret.enerjik günler yakındır inşallah.tabi 9 ay çıkaran istisna hamilelerden değilsen.

ayy maaşallah.böyle bi görüntüyü her hamileliğimde içten içe beklemiştim ama Allah bana teker teker uygun gördü.O eniyiysini bilir.sen nasıl oldun alıştın mı ikiz fikrine.

Alıştım galiba arkadaşım yine de ikiz isteyenleri anlamıyorum:) neyse be olan oldu allah hepimze saglık versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oyyy 41,5 kere maşallah kuzucuklara allahım nazarlardan sakınsın inşşş ben senin tek yumurta ikizin olacağını biliyordum karıştırdım kuzum :))) yerim ben onları

Ayyyy ilk dega bebekleri seven biri oldu böyle içten ben bile sevmemiştim sevesim geldi bak:))) allah hepimznkine saglık versin

Oyyy ne tatli ya saglikli olmalarina sevindim seni mutlu gormek de coook guzel nazar degmesin ucunuzede :)

Ayyyy ilk dega bebekleri seven biri oldu böyle içten ben bile sevmemiştim sevesim geldi bak:))) allah hepimznkine saglık versin

sevilmez mii kızz evlat nimettir kandır baldır candır canandır :))) hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşşş çok şanslısın bunu unutma çok gördüm ben herşeyimizi var ama bir evlada hasretiz diyenler çok benim halamda öyle maalesef

Bayanlar ultrason da bebeğiniz kaç haftalık ve kaç cm yazıyor

6+3 de 8,92 mm idi. Hatta ultrason 6+5 olctu bu yuzden benimki 2 gun onden gidiyor :)

Kizlar ben çok yalniz hissediyorum kendimi. Esim ise gidip sahura ancak geliyor. Zaten oruçlu evdeyken dahi dinlenemiyor. Ben bütün gün yapayalnizim. Olduğumuz yerde kimsemiz yok. Evde karpuz gibi yatiyorum hicbir şey yapmak istemiyor canim. Ne arkadaş, ne dost, ne akraba, ne komsu.. Yapayapniz bir hamilelik. Sevincini dahi kimseyle paylasamiyorum. Butun gun sglayip duruyorum. Uzaktakiler de artik çok uzak geliyor icimdekileri paylasamiyorum kimseyle. Disari derseniz Esim izin vermiyor tansiyonun hep düşük basim donuyor. Off ya off çok mutsuzum keşke isimi yapabilseydim de bunları düşünecek vaktim olmasaydi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkesin derdi baska iste. Dusunmekten kafayi yedim o bulantilar nereye gitti bilmiyorum. Kotu bisey varsa da ogrensem diyorum. Sana da allah kolaylik versin ama her bulanti bebeginin yasama sinyali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…