8+0 da 16,0 mm di
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O zaman sen 10.haftasın demi bugün ben 7+6 15mm olmuş
hadi bakalım gözün aydın olsun darısı bizlerin başına inşşşş
Belli de olmaz aslında ben pek guvenmiyorum yarın bigün pırt diye çıkarsa sasmam yanimaşallah maşallah bende öyle olmak istiyorum inşallah
1,5 aylıgız bizdede yok
annem bu zamana kadr olmadı dahada olmaz dedi
Aynen cnm ya ağlamaktan helak oldum oğlum basimdan ayrilmiyo yavrum ben cikartirkende sirtima vuruyo ovaliyo kuzumm. Boyle olunca erken miydi demeden edemiyorum kendi kendime. Oğlum için üzülüyorum. Karnimdaki her halükarda beni bitiriyo zaten.
Aman cnm ya benimde geçse valla içimi cikarttim sandim öğlen kan geldi Dr aradim bogazin tahriş olmuştur dedi. Esim gelsin seruma gidicez yine.
Bayanlar sizi doktorunuz kaç günde bir çağırıyor ben 15gunde bi gün de gittim tam 3kez doktora gittim 10gun sonra tekrar gideceğim çok mu sık çağırıyor acaba
Eki Görüntüle 1176727 Eki Görüntüle 1176728 Eki Görüntüle 1176729 . Dandini bunlar bi öncekiler bgnlü görüntü hastanede kalmş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bayanlar ultrason da bebeğiniz kaç haftalık ve kaç cm yazıyor
Eki Görüntüle 1176727 Eki Görüntüle 1176728 Eki Görüntüle 1176729 . Dandini bunlar bi öncekiler bgnlü görüntü hastanede kalmş
ayy maaşallah.böyle bi görüntüyü her hamileliğimde içten içe beklemiştim ama Allah bana teker teker uygun gördü.O eniyiysini bilir.sen nasıl oldun alıştın mı ikiz fikrine.
oyyy 41,5 kere maşallah kuzucuklara allahım nazarlardan sakınsın inşşşben senin tek yumurta ikizin olacağını biliyordum karıştırdım kuzum :))) yerim ben onları
Kızlat anca yazabilyrm ikizlerim gayet iyilermiş doktor progestan seni mahveder ben sana aynı eş degerde haftada bir iğne vereyim dedi ikizlerin biri 8 haftalık diğeri 7+6 boyları da biri 16.6 mm diğeri 15.5 mm biri sag üst fetüs diğeri sol alt fetüs yazıyo :) bu bebekler bugn yüzümü güldürdüler seviyorum seviyorum kurbaga yavrusuna benzeselerde seviyrm :)
Ayyyy ilk dega bebekleri seven biri oldu böyle içten ben bile sevmemiştim sevesim geldi bak:))) allah hepimznkine saglık versin
Oyyy ne tatli ya saglikli olmalarina sevindim seni mutlu gormek de coook guzel nazar degmesin ucunuzede :)
6+5 te 8 mm idi. Masallah diyeyim :)
samsung
Aynen cnm ya ağlamaktan helak oldum oğlum basimdan ayrilmiyo yavrum ben cikartirkende sirtima vuruyo ovaliyo kuzumm. Boyle olunca erken miydi demeden edemiyorum kendi kendime. Oğlum için üzülüyorum. Karnimdaki her halükarda beni bitiriyo zaten.
Aman cnm ya benimde geçse valla içimi cikarttim sandim öğlen kan geldi Dr aradim bogazin tahriş olmuştur dedi. Esim gelsin seruma gidicez yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?