2015 Şubat Anneleri

Günaydın. O da rahatsız sanırım Liste ile ilgilenmiyorlar.güncelleyememiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım yaa aynı durumdayım 5 aylık gibi duruyor karnım ve kilom aynı😕 okadar rahatsız edici ki sanki çok çok çoook yemişim de şişmiştim gibi bi his sürekli bnm iç karnım dar. hatta ne kremler kullanmama rağmen çatlama olmuştu ilk hamileliğimde. Birtek ona bağlayabiliyorum. Buarada senin kaçıncı bebiş?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım daha 7. Haftamda olmama rağmen bende de var. Ama ilk haftalarda daha şiştim gaz gibi. Şimdi ise normal şişmeye başladım sanki. Bide yanlardan genişliyor gibi hissediyorum kız mı geliyor ne :)

Canım hassassın ama bu yazdığına black üzülebilir. Her şey Allah'tan, dilerim her şey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

günaydın benim de karnım 5 aylık gibi ve kilom aynı ve gerçekten çok yemenin getirdiği rahatsız edici şişlik gibi :) ctesi doktor rahimin oraya kadar çıkmadığını gaz olduğunu söyledi ama bakalım. ilk hamileliğimde böyle değildi, hamile olduğum bile aylar sonra anlaşılıyordu oysa. her hamilelik birbirinden farklı olabiliyormuş

ben ilk hamileliğimde basketbol topu yutmuş gibiydim ama bi kızım oldu. milletin son ana kadar doktorun yanlış teşhisi konusundaki hikayelerinden bıkmıştım artık :) allah hayırlısıyla, gönlüne göre versin :)

kızlar ctesi kontrol vardı ve hiç hayırlı şeyler öğrenmedik maalesef. boş gebelik yaşıyomuşum yarın operasyon yapılıcak. Allah bebişlerinizi size bağışlasın. adımı silebilir black. inş hepiniz hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebişleirnizi....

hatırlayan arkadaşlar vardır, ikiz şüphemiz vardı ama değilmiş. sadece bebek yaklaşık 10 gün daha büyük görünüyormuş (maşallah diyeyim :)) beta hcg yüksekliği ve kese büyüklüğü ondan olabilirmiş. doktor doğum tarihini de erkene aldı ama ilk haftalar geçsin, normal sürecine girebilir bence

günaydın, listeye baktım da ne zamandır güncellenmemiş gibi duruyor, kaybı olup hala listede olan bile var yanılmıyorsam ben de eklenmemişim daha :) allah yardımcın olsun, hassas bi durum tabi ama bence olumsuz düşünmemeye çalış, her şey yoluna girecek inşallah

çok üzüldüm. hayırlısı böyleymiş demek ki. Allah sabır versin ve en kısa zamanda yerini doldursun inşallah

Günaydın herkese.. benim kızımdan kalma ufak bir göbüşüm var zaten ama henüz kat çıkmaya başlamadık bende neden bir değişiklik yok diye kafaya takıyorum başka bir belirtiim de yok çünkü. devamlı kızda nasıldım acaba diye düşünüyorum ama tabii hafta hafta kıyaslayamıyorum.:26: gelecek hafta kontrolümüz var o zamana kadar stres..:18:

çok üzüldüm canım allah en kısa zamanda yerini doldursun, yüzünü güldürsün..

:)) bakalım neler duyacağız. Ben şimdiden koca karı formüllerini kendime uydurmaya başladım sağlıklı olsun da kız oğlan farketmez

Allah tez zamanda gönlüne göre versin canım. Sağlıklı hayırlı evlat gelsin de geç olsun güç olmasın inşallah

Oy maşallah tosuncuk :) evet canım fark kapanabiliyormuş ya da yeniden tarih belirliyorlar

Arkadaslar hamilelik ve bebek bakimi ile ilgili okudugunuz veya tavsiye edeceginiz kitaplar var mi

Merhaba ben hamilelik ve sonraki sureclerde adem gunesin kitaplarini okudum cok faydasini gordum hala ara sra oglum konusunda cikmaza dusunce okuyorum ve burc fmden dinliyrum. Neyazik ki genelin aksine yazin tek sayfa kitap okuyamayanlardanim o yuzden henuz baslamadim ama eylulle birlikte tekrardan okumaya baslayacagim.

Son düzenleme:

değil mi yaaa insan ne çabuk unutuyor öncekini, oysa kızım daha 18 aylık :) olumsuz bir şey olmadığı sürece belirtileri boşver gitsin, herkes kendine özel yaşıyor hamileliği ve anladığım kadarı ile iki hamilelik de farklı olabiliyor. ben kızımda çook rahattım, hala senin doğurduğuna dair şüphelerimiz var diyor arkadaşlar :) ama bu kez sıcağın da etkisiyle zor geçiyor

Günaydın canım. Bende de pek değişiklik var sayılmaz ama bu hafta başladı koku hassasiyetim çok fena deterjan sabun kokusuna tahammülüm yok :/ çirkin çirkin kokuyor bana. Kaçıncı haftandasın canım en son ne zaman gittin doktora

7. haftanın içindeyim. geçen hafta gitmiştim dr a keseyi görmüştük çok şükür. önümüzdeki hafta da kalp atışları için gideceğim. hayırlısıyla bir duysam.. burda aldığım kötü haberlere de çok üzülüyorum evham yapıyorum iyice:18: allah burda umutla bekleyen herkesin yüzünü güldürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…