değil mi yaaa insan ne çabuk unutuyor öncekini, oysa kızım daha 18 aylık :) olumsuz bir şey olmadığı sürece belirtileri boşver gitsin, herkes kendine özel yaşıyor hamileliği ve anladığım kadarı ile iki hamilelik de farklı olabiliyor. ben kızımda çook rahattım, hala senin doğurduğuna dair şüphelerimiz var diyor arkadaşlar :) ama bu kez sıcağın da etkisiyle zor geçiyor
Merhaba blackberry34. .
Listeye baktimda.. kese göründü kalbi atiyor gibi durum kısmında, herkesenazar işareti koymuşsun bitek bana koymamişsin.
Suan bebegimle ilgili bazı sıkıntılar yaşıyorum. Okadar duygusal ve hassasimki.. bu yasadiklarima neden olarak bu unutkanliginin sebep olabileceği bile geçiyor aklimdan istemsiz. Keşke unutmasaydin...
benim kızımda çok olmasa da bulantım olmuştu aslında. özellikle aç kaldığımda.. ama bu defa oruç tutuyorum ona rağmen bulantı yok. iki gündür kaçıncı haftada başlamıştı diye hatırlamaya çalışıyorum eşime falan soruyorum nasıldım diye
onlar hiç hatırlamaz :))
7. haftanın içindeyim. geçen hafta gitmiştim dr a keseyi görmüştük çok şükür. önümüzdeki hafta da kalp atışları için gideceğim. hayırlısıyla bir duysam.. burda aldığım kötü haberlere de çok üzülüyorum evham yapıyorum iyice:18: allah burda umutla bekleyen herkesin yüzünü güldürsün..
kızlar ctesi kontrol vardı ve hiç hayırlı şeyler öğrenmedik maalesef. boş gebelik yaşıyomuşum yarın operasyon yapılıcak. Allah bebişlerinizi size bağışlasın. adımı silebilir black. inş hepiniz hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebişleirnizi....
Bende 52,5 kilo ile başladım ama şimdiden 1,5 kg aldım bile :/ ama çok acıktığım için ekmek çok yedim. Bıraktım şimdi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tansiyon durumlarınız nasıl,benim çok düşüyo ve başım fena dönüyor.midemde arada bi bulanıyor oyle böyle değil.kahverengi lekelenmem de oluyor arada içim çok huzursuz.dr da 16 sında çağırdı ama ben bu hafta gitmeyi düşünüyorum bebeği ve kalp atışlarını görebilirmiyiz ki onuda bilmiyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
tansiyon durumlarınız nasıl,benim çok düşüyo ve başım fena dönüyor.midemde arada bi bulanıyor oyle böyle değil.kahverengi lekelenmem de oluyor arada içim çok huzursuz.dr da 16 sında çağırdı ama ben bu hafta gitmeyi düşünüyorum bebeği ve kalp atışlarını görebilirmiyiz ki onuda bilmiyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Doktor kullanma desin takvan o progrstanı zaten :)
Doktor kullanma desin yakcam o progestanı :) ( yanlış yazmışım hışımla )
ayy aynen benımkınde de göbüş var
hee bende anlamadım dıye mesj attım sana :) ya evet belırtılerı cok kotu ama allaha sukur boyle bı ılac var. olmasa Allah korusun belkı bı cok kısı dusuk yapıcaktı. yıne bulandan , üzerınde calısp önümüze getırenden allah razı olsun :)
inşallah kötü birşey yoktur canım bu dediklerinin hepsi olabilecek normal belirtiler ama kendimden biliyorum dr a gidip duyana kadar insan rahat edemiyor. sen kaçıncı haftadasın? kalp atışının 8 hatta 9 haftaya kadar yolu var deniyor. 6. haftada duyanlar da var değişiyor yani.
Benim de çok düşüyor sürekli yemeği tuzlu yiyiyorum. Ayran iciyorum tuzlu ve tuzlu kreker ve dinlenrbildigin KDr dinlen cnm. Lekelenme için Dr. Aramani tavsiye ederim. İhmal etmemelisin. Güzel haberler alirsin inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya sorma Cumartesi gittim kontrole vajinadan al artık dedi eyvallah alıyom da yarısı çıkıyo sanki yatıyom aldıktan sonra yarım saat ama gene geliyo ne kadar etkili bilmiyom
tuzda hamilelikte özellikle zararlı diye çok yiyemiyorum son aylarda falan şişlikler albumin olabiliyor.ilk hamileliğimde tuz yasaktı hiç yemiyordum bundada korkuyorum fazla yemeye.başka ne yükseltirki tansiyonu acaba.lekelenmeyide en son gittiğimde dr a soylemiştim baktı içerde bi kanama yok normal şimdilik dedi progestan kullanıyorum biraz yorulduğumda tekrar geliyor ilaç kullanmama rağmen.dinlenme konusunu hiç sorma zaten oturamıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?