2015 Şubat Anneleri

amincanım. yok düşük tehlikesi için değil ama pcoslu olduğum için verdi. kullanmam gerekiyormuş. 31. haftadayız artık.
Merhaba konuyu kaçırdım ama pkolu olduğun için ne kullanıyorsun acaba? Ben de pkoluyum da doktorlar bu konuda çok uzman diil çünkü 😣

Canim sen sor doktoruna. Beslenme sekli nazil olmali falan diye. Olmadi durumundan bahset belki troitlerle alakali bir sorundur. Tahlil felan yapar. Allah korusun ama en ufak farklı bir belirti dahi önemli ya. Doktorun da isi bu acikcasi. Parayi su gibi veriyoruz en azindan için rahat etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bende 8+6 haftalığım bulantılarım azaldı çok şükür felaket aşeriyorum ama hepimize Allah kolaylık versin. Ya ben rüyamda hamileyken adet olduğumu gördüm hatta rüyamda ben hamileyim adet olamam ki dedim kalktım rüyaydı, rüya tabirlerinden baktım rüyasında hamile kadının adet olduğunu görmesi oğlu olacak demekmiş bilgisi olan var mı 😃😃😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Ben de bugün biraz daha iyiyim mideden. Cuma kontrolümüz var ama heyecanlı ve telaşlıyım çünkü daha önce bebeğimizi tam da bu hafta kontrollerinde katbetmiştik kötü düşünmek istemiyorum ama günler geçmiyo gibi bi de çok gergin ve sinirliyim neden bilmiyorum geceleri hala uyku yok inşallah bu vesveseler hep boşunadır 🙏

Ben de cok gergin ve sinirliyim herseye kizacak bir kulp buluyorum dun esimin burnundan getirdim resmen beni disari yemege goturdu oyle acildim azcik. Senin oncekibebekten de stresin var ister istemez dusunuyosun canim ama olumlu dusun. Bikere hormonlar yuzunden ustumuzde bu kadar stres var senin hormonlarda bu yonde calistigina gore merak etme bebisin gayet iyidir icerde buyumekle mesgul annesi uzme hic kendini :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar hamilelik ve bebek bakimi ile ilgili okudugunuz veya tavsiye edeceginiz kitaplar var mi

selam kızlar nasılsınız
ben sonunda pes ettim ve hastaneye yattım
4 gün ağızdan beslenmem yasaklandı
serumla beslendim hep
damarlarım incelmiş serum için damar yolu açtılar
açılan damar patladı
patlamayan şişti
çooook canım yandı çook
hatta bir ara istemiyorum hiçbirşeyde gözüm yok artık diye ağlamak üzereydim
ama çok şükür şimdi daha iyiyim
mide bulantılarım hala olduğu gibi devam
bazılarınızda 9. haftada azalmalar okudum inşallah benimde öyle olur

Selam cımcımecım gözün Aydın hamile kalkışsın yeni gördüm canım çok sevindim ilk önce ama yazdıklarını okuyunca üzüldüm Rabbim seni ve bebeğini korusun dualarım senle canım çok çok sevindim normal yolla kaldın sanırsam en son oluruna bıraktığını hatırlıyorum

Bende çok kötüyümhiç bişy umrumda değil diyrm kızıyolar bana😞

Iyi akşamlar kızlar yarın doktorum var 7+4 üm inşalaj bebiş gözükür ... Dua edin lütfen

Karnim çok fena kizlar kocaman cikti. İçime çekmeye calisiyorum ama cekemiyorum. Göbeği cikanlar var mi aranizda yoksa bende mi sorun var 3. aya yeni girdik daha.

Merhaba blackberry34. .
Listeye baktimda.. kese göründü kalbi atiyor gibi durum kısmında, herkese nazar işareti koymuşsun bitek bana koymamişsin.
Suan bebegimle ilgili bazı sıkıntılar yaşıyorum. Okadar duygusal ve hassasimki.. bu yasadiklarima neden olarak bu unutkanliginin sebep olabileceği bile geçiyor aklimdan istemsiz. Keşke unutmasaydin...

Selam kizlar. Minnosum 2.7 cm di benimde. Dobbler ile pitpitlari saydik doktorumla. Çok keyifliydi. Bir ay sonraya randevumuz. İkili test için inşallah güzel sonuçlar aliriz cumlemiz. Bulantim bugün yok denecek kdr düşük seviyedeydi maşallah. Decaviti birakinca kendime geldim desem yeri. Kayinvalidem iftara cagirdi valla çok güzel yemekler yapmisti ozlemisim TİKA basa yedim. Bu arada 0 kilo hala 65 le yola devam ediyoruz maşallah. Oglanda iki ayda 8 kg almistim. 65 i görünce mutlu oldum hem de çok. İkinci minigim olduğu için simdilik çok bi telasimiz yok acikcasi. Esim sağolsun herşeye yetişiyor. Biraz gobegim var ve kalçalar genişledi. Bi de yüzünde hep bir sivilce biri sonuyo biri basliyo.
Çok arkadasimiz pitpitlari duymuş hepinizin gözü aydin.

Ben de soldan yumurtlamışım hatta şuan sol tarafımda yumurtlamaya bağlı kistik bir oluşum var. Soldan yumurtlayınca erkek mi oluyomuş ?

Ya cnm her kafadan bi ses oluyor. En garantilisi bana gore cinsel nub ben vaktim oglanda tutuyor. 12. Hafta USG si ile bakacagiz artik.

Cnm çok geçmiş olsun. İki kere serum yedim bende. Dr vitamini değiştirdi. Simdi normal bulantilarim. Asidi değil en azindan.

Valla ben de mali müşavirim sınavı kazancam diye çocuk yapmadım 35 ime geldim. Sınavı beklememek gerek.

Aynen oyle gecen yillara yazik. Sonra bir de cocuk icin ugras dur

Anladim canim sagol. Cok takilmiyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…