Merhaba konuyu kaçırdım ama pkolu olduğun için ne kullanıyorsun acaba? Ben de pkoluyum da doktorlar bu konuda çok uzman diil çünkü 😣amincanım. yok düşük tehlikesi için değil ama pcoslu olduğum için verdi. kullanmam gerekiyormuş. 31. haftadayız artık.
Benim doktorlar bir garip kilo kısmı ile ilgilenmiyorlar ya da daha erken nasıl olsa kilo almaz diye düşünüyorlar oysa biri çıksa bana şunu şunu yiyeceksin kilo alma dese çok uyumlu olurum.sanırım bunun için bile paraları döküp bir doktora gitmek gerekiyor ki her şeyle ilgilensin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkürler evet dikkat etmek lazım dediğin gibi inşallah bende edeceğimSezeryan oldu 37. Haftadan sonra. Doktoru diyet yaptirmisti ona. Biraz dikkat etmek lazim iste. Gereksiz tatli, hamur isi felan yememek lazim sanirim.
samsung
Ben de bugün biraz daha iyiyim mideden. Cuma kontrolümüz var ama heyecanlı ve telaşlıyım çünkü daha önce bebeğimizi tam da bu hafta kontrollerinde katbetmiştik kötü düşünmek istemiyorum ama günler geçmiyo gibi bi de çok gergin ve sinirliyim neden bilmiyorum geceleri hala uyku yok inşallah bu vesveseler hep boşunadır 🙏
Benim ablam var normal doğum.yaptı hemde 9 ayı doldurdu çok şükür...
selam kızlar nasılsınız
ben sonunda pes ettim ve hastaneye yattım
4 gün ağızdan beslenmem yasaklandı
serumla beslendim hep
damarlarım incelmiş serum için damar yolu açtılar
açılan damar patladı
patlamayan şişti
çooook canım yandı çook
hatta bir ara istemiyorum hiçbirşeyde gözüm yok artık diye ağlamak üzereydim
ama çok şükür şimdi daha iyiyim
mide bulantılarım hala olduğu gibi devam
bazılarınızda 9. haftada azalmalar okudum inşallah benimde öyle olur
Selam cımcımecım gözün Aydın hamile kalkışsın yeni gördüm canım çok sevindim ilk önce ama yazdıklarını okuyunca üzüldüm Rabbim seni ve bebeğini korusun dualarım senle canım çok çok sevindim normal yolla kaldın sanırsam en son oluruna bıraktığını hatırlıyorum
Sorma canim ya oglanda bu kadar olmadim. Tek umudum yarin takviye vermesi ve bulanti için birşeyler. Yoksa halim harap. Buna da şükür minnosun iyi olsun da.
Ben de soldan yumurtlamışım hatta şuan sol tarafımda yumurtlamaya bağlı kistik bir oluşum var. Soldan yumurtlayınca erkek mi oluyomuş ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kızlar nasılsınız
ben sonunda pes ettim ve hastaneye yattım
4 gün ağızdan beslenmem yasaklandı
serumla beslendim hep
damarlarım incelmiş serum için damar yolu açtılar
açılan damar patladı
patlamayan şişti
çooook canım yandı çook
hatta bir ara istemiyorum hiçbirşeyde gözüm yok artık diye ağlamak üzereydim
ama çok şükür şimdi daha iyiyim
mide bulantılarım hala olduğu gibi devam
bazılarınızda 9. haftada azalmalar okudum inşallah benimde öyle olur
ii akşamlar sakıncası yoksa ablanız hangi hastanede doğum yaptı kısmetse bende normal doğum istiyorum teşekkürler
Valla ben de mali müşavirim sınavı kazancam diye çocuk yapmadım 35 ime geldim. Sınavı beklememek gerek.
Düzensiz olduğundandır dicem ama değerlere çok takılma önemli olan bebeğin gelişimi. Ben bir gün adet olmadım gittim 3000i çooktan geçmişti. Hatta dedim çok fazla ama değişen bişey yok . Herşey çok şükür normal.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?