Sağol canımBen bilmiyorum.arkadaşlar biliyordur. @Aspirin1987 bilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımBen bilmiyorum.arkadaşlar biliyordur. @Aspirin1987 bilir.
Yav pilav yedikten sonra yanına bir şey bulunur. Bizimki ağzına pilav sürmez. Ne bulgur ne de pirinç. Birde işyerinde öğlen yediği yemeğin bir malzeme benzeri başka yemek pişir ben aç.değilim der.benim kocamda daha yeni aklına gelmiş kuru fasulye istiyor dedim daha bu saatten sonra pişmezben sabah ıslayıp düdüklüye koyuyorum hemen pişiyor ama bu saatten sonra iyi olmaz. zaten dün akşamdan patates yemeğim vardı yanına pilav yapıcam kocam çok yiyor pilav haftanın 3 4 günü pilav yapılır bizim evde
kıymada çıkardım ne olur ne olmaz köfte yaparım diye. yemek seçen koca çok zor bu durumda ne yapsam diye düşünmekten artık gına geldi
![]()
Kurabiye sabun kolonya siseleriKızlar doğumda dağıtılacak değişik süsler var mı aldığınız Yada yaptığınız
Ben bebeconfort elea aldım tavsiyeler üzerineEbebekte nuna pepp ve nuna pipa toplamda 600 lira canım. Fikir olsun.
3 ?!!deniz uçağını yollayayım bacım atla gel :) şaka bir yana umarım izin vs olur da gelirsin. uzakta olmak çok zordur eminim ben 3 gün görmesem özlüyorum.
kabartma tozu olmazsa da güzel oluyor ama k.tozu daha puf yapıyor dene beğenirsinkabartma tozunu ilk duyuyorum, mantıklı ama ben de deneyeyim![]()
Sabunu kendin mi yaptın sipariş mi verdin 3tlnin altında bulamadım ben henüz hala araştırıyorumKurabiye sabun kolonya siseleri
Ben yaptim cnm zaten normalde satisini yapiorumSabunu kendin mi yaptın sipariş mi verdin 3tlnin altında bulamadım ben henüz hala araştırıyorum
kuru oluyorsa yağı az koyuyor olabilirsinEvet kenarlar üstü pişiyor çatlıyor sinir oluyorum içine bıçak kurdan sokunca bakıyorum hala hamur,
hepsini mi karıştırıyorsun ben sadece süt yumurta yağ yapıyorum içine ve üstüne sürüyorum yumuşak olsun die ama yinede kuru oluyor pişince nedense yoğurtla kabartma tozunuda ekliyim bari bir dahakine çook oldu yapmayalı güzel olmuyor die hamur yoğurup poğaça gibi içine koyunca çok güzel yapıyorum yufkadan beceremiyorum. HAmur yoğurup yufka açmayıda daha kndi evimde denemedim hiç annemgilde yapıyorduk bizim memleket ketesini.
neyse kızlar herkese hayırlı geceler ben çıkıyorum grşrz yarın.
herkese güzel raht uyumalar inş.
bebişlere bol tepikler bize iyi olduklarını hissettirsinler inş.
Hepsi vaktinde gelsin sağlıkla inş :)
kurabiye tarifini verebilir misin özelden bende kalıp alıp yapmak istiyorum... melek yada kelebek kalıbı var mı onuda bilmiyorum ama :)Ben yaptim cnm zaten normalde satisini yapiorum
Kızz yine mi kek konusuna döndük.kuru oluyorsa yağı az koyuyor olabilirsin
ya ben geceden sonra şimdi açtım bilg. hazır yufka sosu ile ilgili yazdım :)Kızz yine mi kek konusuna döndük.
Pastdizayn diye bi site var orda var o kaliplar kurabiye hamurunu tuttrmak zor ama basit bi yontem soyliyim doktr yurumeyi yasak yaptığı icin yattigim yerden en kolayi hazir hamur kullanmakti.marketlerde dr oetkerin hazir tatli kurabiye hamuru var onu alip yapkurabiye tarifini verebilir misin özelden bende kalıp alıp yapmak istiyorum... melek yada kelebek kalıbı var mı onuda bilmiyorum ama :)
İşte benimde öyle. Midemiz sıkışık heralde. Bazen düzeliyor ama genelde bir bulantı hali.
Melek kanadında bebek ne kadara yapıyorsunBen yaptim cnm zaten normalde satisini yapiorum
Yav pilav yedikten sonra yanına bir şey bulunur. Bizimki ağzına pilav sürmez. Ne bulgur ne de pirinç. Birde işyerinde öğlen yediği yemeğin bir malzeme benzeri başka yemek pişir ben aç.değilim der.
İnsanı yemek yapmaktan soğutan cinsten. Bende şimdi haftada bir kez ancak pişiriyorum