- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
vahide kimvahıde yı gören duyan bıle varmı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vahide kimvahıde yı gören duyan bıle varmı![]()
saol canim, kiz 6 yasini geçti oglan 5 e yakalsti iste , aralari 19 ay : ))
Orda.ciddi kar.var.canım.siz istediniz bi tane benden size iki tane yumurcak : ))))
alintilarken resmi alintilamasiniz olurmuuu![]()
Maşallah kuzucuklarınasiz istediniz bi tane benden size iki tane yumurcak : ))))
alintilarken resmi alintilamasiniz olurmuuu![]()
Başka uygun fiyatlı bildiğiniz yerler var mı
Ben bilmiyorum.arkadaşlar biliyordur. A Aspirin1987 bilir.
deme kiz gerçekmi, ben hiç dikkat etmedim : )) ikisinin kuçuklukleri ayni, bir yalik resimlerini koysam ayni çocuk zannederisiniz çok benziyolardi buyudukçe degistiler tabi :))Orda.ciddi kar.var.canım.
Kocaman senin çocuklar. Allah nazardan saklasın. Çok.şekerler.
Oğlunun ifadesi doğum zamanıyla.aynı
saol canim, valla sizden benden heyecanlalilar çok merak ediyolar bebegi : ))Maşallah kuzucuklarınaBebikte gelince sizin ekip tamamlanacak
![]()
Bende öğretmenim aralık ayında sadece 1 hafta gidebildim okula. Benim hamilelik sıkıntılı. Gittiğim zamanlar sırtım çok ağrıyordu. Raporluum şimdi. Halen sirt ağrısı çekiyorum özellikle gece uyuyacagim zaman. Sıcak iyi geliyoçok pardon şimdi gördüm mesajı,
sıcak su torbasını bende denedim bir gece ama çalışırken kullanamıyosun işte o kötü, sırt üstü yatıyorum tamam geçti diyorum bu sefer midem yanıyor asit yukarı çıkıyor. bebek extra hareketleniyor canımı acıtıyor. sinirim bozuluyor ağlıyorum bu seferde vicdan azabı... hayırlısıyla bir kucağımıza alsaydık kuzuları
Al benden de o kadar.Benim oğlan çok mızmız.Eşim desen aslında sağlam yer ama herşeye de bir kulp bulur.Ot yemeklerini yemez.Etli sebze yemeği yada sırf et olacak.Öyle de yapınca oğlan mırın kırın ediyor.E bazı yemekleri ben de seçiyorum.Kızımı da düşünüyorum bunu yer bunu yemez diye.Cümbüş oluyor.
Pilav filan yaptığım zaman tereyağlı yapmaya çalışıyorum genelde,bari ordan alsın kuzucuklar benim oğlanı görseniz zargana gibi.Azıcık toparlansa kilosu araya ya hastalık ya iştahsızlık giriyor aldığı 1-2 kiloyu da hemen veriyor sıpa.
Etmezler mi, nasıl kol kanat gerecekler şimdi bebike, kolay mı abi abla olmak? Yerim üçünü de, öp benim için çocuklarını.saol canim, valla sizden benden heyecanlalilar çok merak ediyolar bebegi : ))
operim canimEtmezler mi, nasıl kol kanat gerecekler şimdi bebike, kolay mı abi abla olmak? Yerim üçünü de, öp benim için çocuklarını.![]()
Ben civil den aldım 1 tl ye 1.5 1.75 değişiyor fiyatlarBaşka uygun fiyatlı bildiğiniz yerler var mı
Montum yok donuyorum dışarı çıkınca. Görende nasıl acıyordur halime. Ama ne yapıyım kıyamıyorum paraya. Bir iki ay giyicem anca. Fakat dün kurstan sonra ki fırtınaya yakalanınca alıcam birşey dedim girdim bir sürü mağazaya.
Ama özellikle küçük beden olup önü yumuşak olsun da karnımı sıkmasın. Hemde doğumdan sonra da büyük gelmez diye model aradım. Birtane polo da buldum. O da 300tl. Dedim bu aklımda dursun ben kaçar
Sizin varmı montunuz ? Özellikle hamilelikten önce dar giyinenler şimdi ne yapıyorsunuz?
Tek önü açık olan ben değilmişim :))) artık evdee de aynısı açıyorum Sağdan soldanÖnü açık geziyoruz![]()
YUNUS EMREHayırlı geceler, gidemedim gece valla uyumuşum gece.. Her neyse bekliyor bakalım.önşşey soracam size
Yunus Emre mi olsun
Berat Hamza mı? Her ikiside bana göre kötü değil ama ikisinden biri olsun bari buna karar vereyim![]()
Denerim tabi cnm evet kullaniyorum 25 mg bayadir baktirmadimda kac oldu doktor bidahaki gittigimde bakicakti
Yunus Emre çok güzel benceHayırlı geceler, gidemedim gece valla uyumuşum gece.. Her neyse bekliyor bakalım.önşşey soracam size
Yunus Emre mi olsun
Berat Hamza mı? Her ikiside bana göre kötü değil ama ikisinden biri olsun bari buna karar vereyim![]()