- 17 Aralık 2013
- 1.133
- 884
- 178
Cnm suan satis yapmiyorum erken doum riskim var yatiorumMelek kanadında bebek ne kadara yapıyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm suan satis yapmiyorum erken doum riskim var yatiorumMelek kanadında bebek ne kadara yapıyorsun
Gecmiş olsun aman dikkat et bebişineCnm suan satis yapmiyorum erken doum riskim var yatiorum![]()
Olmaz olur mu kalp sıkışması bizim işimiz :)kızlar kalbim sıkışıyor dün gecede böyle oldum kaç defa kalktım cama çıktım
nefes alamıyorum yine aynı şey oldu
sanki böğrüme öküz oturmuş gibi yaaa
neden acaba sizde de oluyormu![]()
Valla canım ben yaptıktan sonra strce sarıp öyle tüllüyorum.e öyle yapıncada 1 sene bile dayanır. Ben kızımın ilk doğumgünü kurabiyesini hala saklıyorum. Kızım 3,5 yaşında:)Benim yaptigim genelde 4 ay dayaniyo kapali pakette zaten alanda yemiyoko sus diye tutuyo
ben ondan aldım canım. kullanmadıgımdan bılemıcem ama acması kapaması tasıması rahat geldı. bı de yenıdogandan ıtıbaren kullanabılıosun. annelutfen sıtesınde ındırımdeydı 300 tl ye aldım.
Sabunu kendin mi yaptın sipariş mi verdin 3tlnin altında bulamadım ben henüz hala araştırıyorum
Olmaz olur mu kalp sıkışması bizim işimiz :)
Haha alem bunlar
En son Azerbaycan dan gelirken havaalnından almış kokusu güzel ve çok da pahalı. Ama önemi yok çünkü midem bulanıyor kokudan.
Götürsem göstersem bile almaz. Al canım beğendiysen der.
Aman almasında zaten gidip dünya para verip bütçemizi sarsacak.
kızlar; beliniz ağrıyor mu?
aynısı bana oluyordu..1 ay sıddetlı oldu ,kan ılacını kullanmayabasladıktan 1 2 gun sonra kesıldı dahadaolmadıkızlar kalbim sıkışıyor dün gecede böyle oldum kaç defa kalktım cama çıktım
nefes alamıyorum yine aynı şey oldu
sanki böğrüme öküz oturmuş gibi yaaa
neden acaba sizde de oluyormu![]()
yemek seçen kocayı döverim ben.brokolı haslarım onune koyarım,bune bıcım yemek demez yoğurt varmı yoksa tuz dokup yıyeyım derhah işte aynısı farklı değil. ama pilavın yanına öyle herşey yemez canım tavuk yemez bir kere baklagillerden de sadece kuru fasulye yer diğerleri yemekten sayılmaz evde. sadece et ,pirinç,arada makarna ve patates tüketir daha da istediği bir şey yok. et'de doğrayamıyorum bileklerimdeki ağrıdan dolayı anca öyle köfteydi çorbaydı idare ediyoruz bir hafta boyunca bıktım artık![]()
camasır asıp topladığım gun bel ağrısı nırvanaya ulaşıyor bende..bu aralar daha cok sırt ağrısı cekıyorum..vücudumun ağırlık merkezı yamuldu..kızlar; beliniz ağrıyor mu?
hadı bakalım. karda cek bari kar gorelım. fransa gorelım. yoksa bızım y.dışı gorecegımız yok.
Cok güzeller maşallah Allah bağışlasın ayrıca karda muhteşem görünüyor:)siz istediniz bi tane benden size iki tane yumurcak : ))))
alintilarken resmi alintilamasiniz olurmuuu![]()
saol cnaim amin insallahCok güzeller maşallah Allah bağışlasın ayrıca karda muhteşem görünüyor:)
benim kocamda daha yeni aklına gelmiş kuru fasulye istiyor dedim daha bu saatten sonra pişmezben sabah ıslayıp düdüklüye koyuyorum hemen pişiyor ama bu saatten sonra iyi olmaz. zaten dün akşamdan patates yemeğim vardı yanına pilav yapıcam kocam çok yiyor pilav haftanın 3 4 günü pilav yapılır bizim evde
kıymada çıkardım ne olur ne olmaz köfte yaparım diye. yemek seçen koca çok zor bu durumda ne yapsam diye düşünmekten artık gına geldi
![]()