Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden? Ne yapmış?
nickini aratınca ve üstüne tıklayınca başka bir nick çıkıyor, en son bugün yazmış hatta.Neden? Ne yapmış?
Bize söylemdi merak ettim ufaklığı
nick i bulamadim nyekiiKayıp.aradım en son ne zaman girdiğini de bulamadım
Maşallah kuzucuğa pek tatlı:))Buda benim bakmaya doyamadigim herseyim teyzoslari optk kizimla sizleri![]()
evet pirelideve dıye bır nık yok sıtede bıze nıye soylemedı kınickini aratınca ve üstüne tıklayınca başka bir nick çıkıyor, en son bugün yazmış hatta.
evet pirelideve dıye bır nık yok sıtede bıze nıye soylemedı kı![]()
Canim chicconun liteway bastonnpusetini arkadasim 3. Cocugu oldu ilk cocugundan beri kullaniyo hem saglam hem hafif hemde cok kullanisli surusu falanda coo rahat hem.icinde polar fermuarli ortusu ve yagmurluguda var kisin usume imkanida olmaz yazinda hem.hafif kullanisli fiyatida uygun bende alicam ondam ocak.sonu
aannem bana hamileyken çok kış olmuş ve annem kar kokusundan nefret etmiş
hala kar sevmez
az önce aradı camdan kar seyrediyorum dedim
bende soktum kafamı yorganın altına kokudan kaçıyorum dedi
hala kokuyormuş yahu![]()
evet msj lara baktım pirelideve bu..nık degıstıkten sonra buraya yazmayada devam etmıs aslında hıc farketmedım ben..su hıc aktıf olmayıp kırkta yılda bır yazan üyelerden sandımŞimdi baktım da @Mrsmbl olmuş. Pirelideve sen misin![]()
Kızlar tansiyonlarınız ne durumda? takip ediyor musunuz?
canım sen sormuşsun ama 12/7 tansiyonda normal 14 ve üstü yüksek sayılır ki insanın bir günü bir gününe tutmaz. hep aynı olmasını veya düşük seyretmesini bekleme. dün benimde 12/7 civarı çıktı, bu tansiyon kafaya takılacak kadar yüksek değil. ben bazen bakıyorum 10 ve civarı çıkıyor bazen 12
ay benimde öyle, normalde 10 6 çıkardı şimdi 12 7 çıktığı oluyor. bi bakıyorum 12.5 7.5 bazen düşüyor, 14 9 olmadığı sürece problem olmaz galiba.
çocuklar gibi şenim bu gün kızlar kar yağıyor ben kara bayılırım eşim gelsin okuldan dışarı bni kar oynamaya götürcek arabaların üstü çimler burada kar olmuş hep![]()
http://www.babymall.com.tr/BBH-WBT1...t-travel-sistem-bebek-arabasi-siyah-gri.html# biz bu modeli aldık. çok araba baktım ben çok ucuzlarada çoookk pahalılarada en sonunda eşimle bir anda bunda karar kıldık aldık. kullanmadığımızdan bilmiyorum memnun kalırmıyız kalmazmıyız ama şimdilik kullanışlı gibi duruyor.
Prenses :)Buda benim bakmaya doyamadigim herseyim teyzoslari optk kizimla sizleri![]()
Benm de çok düşüktü 9/4 - 10-5 oluyordu şimdi 12/8 leri görüyorum rahatım ama eskisi daha zorduKızlar önceden tansiyonum 10 6 çıkarken şimdi değişken oluyor neden acaba içtiğim progestan ilaçtan mı acaba kaynaklanıyor11 7 12 7 civarı çıkıyor. sizde de tansiyon yükselmesi var mı?