2015 Şubat Anneleri

Kızlar önceden tansiyonum 10 6 çıkarken şimdi değişken oluyor neden acaba içtiğim progestan ilaçtan mı acaba kaynaklanıyor :( 11 7 12 7 civarı çıkıyor. sizde de tansiyon yükselmesi var mı?

Benim kocamda Allahtan hiç yemek seçmez. Kızımıda öyle yetiştirmeye çalışıyorum. Bazı anneler kızabilir ama gerekirse aç bırakıyorum iyice acıkınca deli gibi yiyor. Yemek seçmek yok, istemediği yemek 1 hafta pişer bizim evde:) kayınvalidem zamanında kaynımın kafasını bi çarpmış duvara bi daha yemek seçmemiş:)

Canim chicconun liteway bastonnpusetini arkadasim 3. Cocugu oldu ilk cocugundan beri kullaniyo hem saglam hem hafif hemde cok kullanisli surusu falanda coo rahat hem.icinde polar fermuarli ortusu ve yagmurluguda var kisin usume imkanida olmaz yazinda hem.hafif kullanisli fiyatida uygun bende alicam ondam ocak.sonu

Niye Ocak sonu almayı düşünüyorsun canım indirimi falan mı olucak. Ben de alıcam da indirim olursa diye soruyorum. Birileri Ocak'ta indirim olduğunu söylemişti.

aannem bana hamileyken çok kış olmuş ve annem kar kokusundan nefret etmiş
hala kar sevmez
az önce aradı camdan kar seyrediyorum dedim
bende soktum kafamı yorganın altına kokudan kaçıyorum dedi
hala kokuyormuş yahu :KK64:

Ah o küçüklükte yaşanan travmalar sonra psikolojiyi böyle etkiliyor işte. Ben de ray kokusu yüzünden trene metroya bilemiyordum ;)

Kızlar tansiyonlarınız ne durumda? takip ediyor musunuz?

canım sen sormuşsun ama 12/7 tansiyonda normal 14 ve üstü yüksek sayılır ki insanın bir günü bir gününe tutmaz. hep aynı olmasını veya düşük seyretmesini bekleme. dün benimde 12/7 civarı çıktı, bu tansiyon kafaya takılacak kadar yüksek değil. ben bazen bakıyorum 10 ve civarı çıkıyor bazen 12

canım sen sormuşsun ama 12/7 tansiyonda normal 14 ve üstü yüksek sayılır ki insanın bir günü bir gününe tutmaz. hep aynı olmasını veya düşük seyretmesini bekleme. dün benimde 12/7 civarı çıktı, bu tansiyon kafaya takılacak kadar yüksek değil. ben bazen bakıyorum 10 ve civarı çıkıyor bazen 12

ay benimde öyle, normalde 10 6 çıkardı şimdi 12 7 çıktığı oluyor. bi bakıyorum 12.5 7.5 bazen düşüyor, 14 9 olmadığı sürece problem olmaz galiba.

zaten o eskiden giren artık girmeyen o kadar çok üye var ki biz bir avuç insan olarak sayfada yaşantımızı sürdürüyoruz. pirelideve sanırım nick değiştirmiş çünkü daha önce bu konuya çok yorum yazmış sizin o attığınız nickli bayan. sanırım ya odur ya da başka biri.listeye şöyle bir bakınca bile aslında ne kadar az olduğumuzu anlarsınız ki ben neredeyse yarısını listeden çıkarmıştım. :)

ay benimde öyle, normalde 10 6 çıkardı şimdi 12 7 çıktığı oluyor. bi bakıyorum 12.5 7.5 bazen düşüyor, 14 9 olmadığı sürece problem olmaz galiba.

yani aslında senin korktuğun sanırım preeaklempsi ama onda bile bazen tansiyon yüksek çıkmayabiliyormuş. ama elin yüzün ayağın şişip tansiyon yüksek çıkarsa tabi ki dikkate almakta fayda var. ama 12/7 gibi tansiyonu yüksek sayıp kendini strese sokma :)

Kızlar önceden tansiyonum 10 6 çıkarken şimdi değişken oluyor neden acaba içtiğim progestan ilaçtan mı acaba kaynaklanıyor :KK43: 11 7 12 7 civarı çıkıyor. sizde de tansiyon yükselmesi var mı?
Benm de çok düşüktü 9/4 - 10-5 oluyordu şimdi 12/8 leri görüyorum rahatım ama eskisi daha zordu

Back
X