2015 Şubat Anneleri

Montum yok donuyorum dışarı çıkınca. Görende nasıl acıyordur halime. Ama ne yapıyım kıyamıyorum paraya. Bir iki ay giyicem anca. Fakat dün kurstan sonra ki fırtınaya yakalanınca alıcam birşey dedim girdim bir sürü mağazaya.
Ama özellikle küçük beden olup önü yumuşak olsun da karnımı sıkmasın. Hemde doğumdan sonra da büyük gelmez diye model aradım. Birtane polo da buldum. O da 300tl. Dedim bu aklımda dursun ben kaçaro_O
Sizin varmı montunuz ? Özellikle hamilelikten önce dar giyinenler şimdi ne yapıyorsunuz?

Önü açık geziyoruz :KK66:
Evet aynen onum acik geziyorum. Kardesimden bir panco aldim ama ince. Hava gunesli olursa onu giyiyorum goren cok begeniyor kardesim diktirmis tarz duruyor. Onun disinda sisme mont ama onu acik, penguen gibi geziyorum.

üff işin zor valla ben bir taneyle uğraşıyorum da sen hepsiyle ayrı ayrı allah yardımcın olsun. çocuğuma hiç öyle şeylerden mahrum bırakmayayım herşeyi tatsın neyi sevip sevmeyeceğine kendi karar versin. benim kayınvalidem çalıştığı için hep kolay yemekler yapmış zanımca ona göre öyle değil ama tamamen nedeni bu. o yüzden hep abur cubur tarzda yemek seviyor şimdide. ben sevmiyor dedikçe o eskiden yerdi, diyor yalan yediği filan yok herşeye ıyy diyen adam nasıl yermiş karnıbaharı eskiden hayret ediyorum :)

Canım biraz da yapıyla alakalı. Oğlum doğduğundan beri mızmız.kizimsa tam tersi önüne geleni yiyor maasallah.ben de herşeyden yedirmeye çalışıyorum ama istemeyince zorlayamiyor ki insan.hamileyken insan düşünüyor cocuguma sunu yapiyim bunu yapmayın filan diye ama çocuk faktörünü hic dusunmuyoruz o başlı başına kendi kafasına buyruk bi birey oluyor çıkıyor :) evdeki hesap çarşıya uymuyor çoğu zaman..

Şura bir saat uyumuşum @Pirelideve yi gördüm paso kabus gibi peşpeşe
Bilinçaltıma.işlemiş.
Kız nerdesin

Buda benim bakmaya doyamadigim herseyim teyzoslari optk kizimla sizleri:KK68:

Eklentiler

• 20141230_201721.webp
    20141230_201721.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 111
MaRaL_ MaRaL_ kız bende görmek istiyorum kuzuları ileriki sayfalara bi bakayım.. :KK37:

Anama mesaj yazdım oda oda Yunus Emre dedi, beni kandırmayın dedim :KK48: eşimde sevdi ama söylemesin kimseye yalama olmasın Buda :rolleyes:

Back
X