Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBu arada ilk bebeğim oğlum olucak kısmetse 8 yıldır bekliyoruz mucizemizi
Günaydın teşekkürler umarım hepimiz için müşkülü huzurlu bir yıl olur kuzucuklarımızla:))herkes günaydın canlar
güzel bir gün diliyorum herkese. yeni yılınız şimdiden kutlu olsun. bize 2015 in en güzel hediyesi bebeklerimiz olacak inş. Huzurlu, musmutlu bir yıl diliyorum.
Musmutlu olacaktı:))Günaydın teşekkürler umarım hepimiz için müşkülü huzurlu bir yıl olur kuzucuklarımızla:))
Kız senin nasıl uyandın bu saatte?bende olmuyor dedim.ya yapa yapa artik ogrendim.cok asiru yakmam o zaman tereyagida aci bir tat birakir
Brn 32 geçtikten 15 gün sonra aldım. Geriye dönükde veriyorlar.günaydın bacılarım
kafam karışık, bugün 32+0 oldum , 5 haftamı aktaracaktım
dün arkadaşım ben 32+6 da aldım , 32 tamamlanmış hafta yazdı doktor, 37 yi tamamlayıncada izne ayrıldım dedi, bi de sgk doğumu 40+ kabul ediyorya tamamlanmış haftalarda alınıyor izin dedi
kafam çorba
alanlar ne zaman aldınız bugün almazsam pazartesiye kalıyor tatil hep , ne yapayım şimdi ??
Günaydınn. Benimde sancı değilde göbeğimin altında ağrı oluyor.Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) iki gecedir yatış pozisyonundayken karnımın altında şiddetli bir ağrı oluyor ve sertleşiyor kalkıp oturunca rahatlıyor ama yatınca yine oluyor böyle yarım saat sürüyor sancı bu mu acaba? Bir sonraki kontrolde sorucam doktora ama bilen varsa yorumlarını yazar mı? Ve ayrıca 2015 yılı bizim yılımız olsun hatunlar yavru kuşlarımızı sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin Allahım
kızçeler günaydın............canım ben 32. haftada çalışabilir kağıdı aldım 37. haftada mecburi olduğu içinde doğum iznine çıkıcam....günaydın bacılarım
kafam karışık, bugün 32+0 oldum , 5 haftamı aktaracaktım
dün arkadaşım ben 32+6 da aldım , 32 tamamlanmış hafta yazdı doktor, 37 yi tamamlayıncada izne ayrıldım dedi, bi de sgk doğumu 40+ kabul ediyorya tamamlanmış haftalarda alınıyor izin dedi
kafam çorba
alanlar ne zaman aldınız bugün almazsam pazartesiye kalıyor tatil hep , ne yapayım şimdi ??
annem sen t.dağlı mısın hemşerim bende çorludanım43-Kütahya :)
bembeyaz bir Tekirdağ sabahından hepinize selam olsun. bugün işe hoplaya zıplaya geldiğim ilk gün. sebebi "KAR"
Yaşasın KAR.![]()
Brn 32 geçtikten 15 gün sonra aldım. Geriye dönükde veriyorlar.
kızçeler günaydın............canım ben 32. haftada çalışabilir kağıdı aldım 37. haftada mecburi olduğu içinde doğum iznine çıkıcam....
canım sen hastanede sgk işlemleriyle ilgilenen kişilere git orada sana yardımcı olurlar olmadı sgk'yı ara...doktorumda bana 32 olunca gel demişti, arkadaşım dedikleri kafamı karıştırdı,
personel işlerinin dünyadan haberi yok
neyse misal 40 ı geçse ben doğuramasam : )) bu durumda ek rapor mu alınıyor doğum sonrası iznimden gitmiyor öyle mi ?
Sen şanslısın maşallah bu haftayı 3 günle kapattın. Allahın sevgili kulları adınıza sevindim @şerefraz veGünaydın tatlı annisler ve güzel kuzucuklar :) cuma gununu tatil ettiler böylece bgn son is günüm :) beklenen büyük gün geldi inanamıyorum :))
evet canım sonra izne çıkıncada o çalışabilir kağıdıyla beraber iş yerime vericem...32+0 da aldın yani de mi ?
bizimde mutfakta fırtınalar esiyor kapı aralığından wuuuuu diye ses geliyor korku filmi gibigünaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar
evimin arka cephesine kar ön cephesine yağmur yağıyor koridorda bahar havası hakim![]()
Çok saol canım Var mı kar ank da cuma ordayız inşallah :)Harikasınbana çok çabuk geçti dicem yine
hadi bakalım hayırlı olsun aktaracağın haftaların inşallah.
Rapor almayı unutmuştum. Gittim geçmişe dönük düzenlediler.ama çalışamaz benimki normal rapor. Çalışabilir değil.senin kendi işin anacım : )) 32+15 güne 32 mi yazdı doktorun