güya benımde ocak sonu..gorucez bakalımocak annelerinin bir çoğu aralıkta doğurdu
şubat anneleride ocakta doğurur
benim gibi ocağın sonu olanlar napar bilmem
Selam kizlar
Yilin son günü ve ben yanlizim esim ailesinin oraya gitti, mevlid varmis yanlizim kizlarimla. Adam resmen gitti yaayni dert bende de var esimin burya üye oldugumdan haberi yok sevmez, ve 2 haftadir noel tatili dolayisiyla evde. Sadece takip edebiliyorum ama bugün evdeyim ve yanlizim. Bu adamlarin aileleri neden xok kiymetli her istedikleri oluyo anlamyiorum. Anlayaniniz varmi ???
yılın son günü
şöyle bi dönüp balıyorum geçen yıl yine yılın son günü yeni kürtaj olmuşum berbat bir ruh halinde
neden sürekli kaybediyorum bunun sebebi olmalı diye nette benim gibi olanların hikayelerini okumuştum yılbaşı akşamı
bilebilir miydim bu senenin son gününde doğum için gün sayacağımı...
sağlıkla kucağımıza alalım kötü günler geride kalsın inş
toplamda mıben 3 kilo almışım
güya benımde ocak sonu..gorucez bakalım
ben yıllardır kk ya uyeyım..taaaa bekarlıktan yanı..evlenıncede gırmeye devam ettım..sosyal bır cevre yoktu..dusunsenıze ANK.dan kalkıp 1000 km oteye başka bır dünyaya gelın gıtmıssınız..o donemde net elım ayağımdı .. hemende hamıs kalınca takıpten çıkıp yazmaya da başladım...ama bu durum esımı ınanılmaz rahatsız ettı..bın kere tartışmışızdır bu kk yüzünden..hamıleyken de sonrasındada..
sımdı arada yıne laf sokuyor bende bendeki o lafı çıkartıp mıslıyle ona sokuyorum susuyorumursamıyorum yanı ...
doğum pozisyonu diyorlar ama bacaklarını kapatamazsın olayı bebeğin doğum kanalına yerleşmeye çalışması aşağı inmesi. mesela benımkının de kafası aşağıda ama doğum kanalına gırmemıs o yuzden hem rısk yok hem de bacaklarımı kapatabılıyorum.
Güzel soru benimkide oldu bitti kafasi hep asagida ama dogum posizyonundami bilmiyorum pazartesi randevum var sormak lazim.
aynı sehırde olsak benmkı de peslerınden ayrılmazdı..benım felsefem şu artık..Konusma tarzina hayranim. Cok Iyi yapiyosun. Aman ne bilsin Ne benimle ugrassin. Gitsin anasiyla yilbasina girsin sözde aksam Geri gelcek Bende yedim 2 saatlik yol sanki birakcaklar benim gicigima tuttarlar orda
O bacak kapatamama durumu dogum kanalına yerleşiyorsa oluyor diye biliyorum
herkes bas bas bağırıyor yağı yakmayın fazla kızarmasın dıye. şeflere de bak hep yag erımeden yemegı yapıyorlar.
ama annem sorsan o yag kızamadan yemek yapılmaz . güzel olmaz yemek kötü olurmuş.
bızde tereyağını ıyıce kızartırlar.
ben de ayırıp oturuyorum bacaklarımı..ama gobegım kucağımda gıbı degıyo bacaklarıma..rahat edemiyorum,kızımda böyle degıldı,gobegımde assagıda degılmıs :/amannn ne bılem yaaoyy anacım bu ne soğuk yaaa haşlandı suratımhalbuki eskimo'lar gibi giyinmiştim ama suratımı örtecek birşey yok malesef. D:
bu arada bu bacak kapatamama derken mesela ben bacak bacak üstüne atamıyorum sürekli ayrık oturuyorum. ama benim karnımda aşşağıya inmedi ki. karnımın alt tarafında baskıda hissetmiyorum. yani aşşağıda bir kıpraşma vs yok hep yukarıda hareketler. nasıl bir pozisyonda hala anlamış değilim. haftaya kontrolde artık söyler doktor sanırım.
bu sorularınnet cevabı yok..bebek Allah ne zaman dılerse o zaman doğum pozısyonu alırve assagııner..peki doğum pozisyonu ne zaman almalı yada ne zaman alıyor ?
doğum pozisyonu almadan doğarmı bebek ?
senin haftan için doğum pozisyonu almış olması tehlikeli olmaz mı ama
senle bende bır durum var sankı. bunlar yemıyor bence.Ben de alıyorummmm. Hatta en çok bu ay aldım1 ay daha var...
aynı sehırde olsak benmkı de peslerınden ayrılmazdı..benım felsefem şu artık..
benım maddı -manevı ıhtıyacımı gorsun dene halı varsa onu gorsun..nerdesın nıye gecıktın nıyeole nıyebole dıye ustune düştükçe totoları kalkıyo yada karım bana hesap soruyor psikozuna gırıyorlar..yanı dusunsen kabahatlısın düşünmesen kabahatlısın..
senle bende bır durum var sankı. bunlar yemıyor bence.
bende almaya devam edıyorum..ama kan ve vıtamın ılacına baglıyorum bu kıloları,yemekten zıyade..senle bende bır durum var sankı. bunlar yemıyor bence.
Sonunda yaptırdım , korktuğum gibi geçmedi.Ağdayı yapan hanım da çok dikkatli ve sakin yaptı.Sonunda kurtuldum,darısı yaptıracak arkadaşlarıma, doğuma kadar idare eder inşallah.Canım sen de yaptır kurtul, erteleye erteleye çözümü yok,inşallah seninkide hemencik biter acısız.Doğumgünün de şimdiden kutlu mutlu olsun şekeriyi dileklerin için canı gönülden amin :) şu ağda meselesini ben kafamda nasıl büyüttüysem bariz gidemiyorum kuaföre, bugün planlamıştım ama c.tesiye attım (c.tesi doğum günüm hem ağda hem fön yaptırırım dedim )
Yaptırdım cherish kurtuldumAğda diye geldim göb çektirip donüyorum az sonra : p randevum Cumartesi yaaa Perşembe fln gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?