2015 Şubat Anneleri

Cok aktif olarak yazamadigimdanmi.ne kilo konusunda beni unutuyosunuz lutfen aliniyorum bakin:KK70: tiplamda 22 kilo alarak 92 kilo olmayi basarmis ve hamile kalirkende 7 kilo fazlayla hamile kalmis biri olarak benimde bir 30 kilo fazlam var 7 kilosu dogumda gider cok fazla odemim var hadindogumdan belli binsure sonra toplamda 10 kilo gitse 3500 bebek esi suyu bin3500 de ole desek odem falan 3 kiloda o desek yani vermem gereken net 20 kilom vae yuh bana:KK70:

Uyuyamıyorum. Çöktü içime sıkıntı 3 ten beri dön dön yoruldum.
Birde doğumu.çağırdım.sanki belime ağrı giriyor.
Gözlerim kapanıyor ama uyuyamıyorum.
Bende aynıyım.
Misafirlerim gidene kadar foruma giremem diyodum ama 4.30da uyandım dön dön uyuyamadım bi kızlara bakayım dedim.
Ben sanırım gün aydınlanınca acile gidecem. Başım ve belim ağrıyor, karnım sertleşiyo habire ve süreli wcye kalkıyorum.

Cok aktif olarak yazamadigimdanmi.ne kilo konusunda beni unutuyosunuz lutfen aliniyorum bakin:KK70: tiplamda 22 kilo alarak 92 kilo olmayi basarmis ve hamile kalirkende 7 kilo fazlayla hamile kalmis biri olarak benimde bir 30 kilo fazlam var 7 kilosu dogumda gider cok fazla odemim var hadindogumdan belli binsure sonra toplamda 10 kilo gitse 3500 bebek esi suyu bin3500 de ole desek odem falan 3 kiloda o desek yani vermem gereken net 20 kilom vae yuh bana:KK70:
Bende 10 kg aldım hamilelikte ama öncesinde 16 kilo fazlam vardı, ettimi 26. En fazla 6 kilo versem doğumda 20 kilo vereceğim var. Beni de alın aranıza :KK31:

Bende 10 kg aldım hamilelikte ama öncesinde 16 kilo fazlam vardı, ettimi 26. En fazla 6 kilo versem doğumda 20 kilo vereceğim var. Beni de alın aranıza :KK31:
Gel bacim gel verurirz insallah kilocuklari gaza gelip en az 6-7 si gidiyo zaten:KK49:

Kızlar bu arada Kv geldiğinden beri belim ağrıyor diye nazlanıyor.
Rüyamda da ne gördüm beğenirsiniz, ben doğum sancısı çekiyom Kv de yanıma bi sandalye çekmiş ay belim çok ağrıyo diyo.
Ahahaaahah ben çok mu fesatım yaw, bilinçaltımdan neler çıkıyor böyle :KK53:

Ben hiccc kilo vermek istemiyorum ilk defa kilo aldim ne kadar kotu bir durum tahmin edemezsiniz :KK43: oglum sayesinde boyuma gore normal kiloma dondum dogumla kaybetmek istemiyorum lutfen yanlis algilamayin bu konu beni cok uzdu siz verilecek kilolari yazimca eski halime donme durumu beni kasti rabbim saglik versin cumlemize

Sen de bizimle diyet yap sağlıklı bir şekilde kilom olsun madem. Diyetler illa kilo vermek için değil ki sağlık için. Düzenli diyet yapınca düzenli yemek yemiş oluyoruz böylece vücudumuz olması gereken kiloya geliyor.

Sen ne güzel doğum 2 hafta sonra yapıcam diyorsun.
Herkes kızıyor ama bende yapmak istiyorum.
Perişanım ve özledim artık görmek istiyorum

Eşim Ocak'ın yirmisine kadar seyahatlerde olacakmış dün ailesine söylerken duydum. Benim daha yeni haberim oldu. O yüzden iki hafta demeyelim ne olur. Şubat diyelim yine.

Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Taburcu olduk iyiyiz biz, sadece emme sorunumuz var, onu çözmeye çalışıyoruz. Çok küçük olduğu için emme refleksi çok az ve sütüm yok gibi, mama veriyorum ve zorla emzirmeye çalışıyorum.

Doğumum aşırı kanamayla başladı ve hastaneye gittiğimde 7 8 santim açılmam olduğunu söyledi, ve sancılar başladı... hemen doğuma aldılar ahh o sancılar diyorum başka bir şey demiyorum :) yine de çok çekmedim hamd olsun.

Canımı sıkan sadece bebeğimi emzirememek. Bunu da aşacağız inşallah.
emer canim hic uzme kendini. Biraz erken dogdu ya normal. Kuvoze girmemis masallah. Sen sutunu sag bebegine bakarak kokusunu icine cekerek. Gelir sutun. Etrafinda yorum yapan varsa duyma. Masallah sizr

Sen ne güzel doğum 2 hafta sonra yapıcam diyorsun.
Herkes kızıyor ama bende yapmak istiyorum.
Perişanım ve özledim artık görmek istiyorum
dogum yapinc is bitmiyor ki. Seruven yeni basliyor. Dursun keyfi ne kadar isterse emek kizin. Dursun ki dogunca memeye yapisabilsin.

Neden bu çocuklar tatil günleri inadına sabahın köründe uyanir yarabbm uyku haram bize oysa bedenim nasil da uyumaya uygun bir moddaydi bugun:(
zorla uyandirilmis bir anneden günaydın herbikeslere

Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Taburcu olduk iyiyiz biz, sadece emme sorunumuz var, onu çözmeye çalışıyoruz. Çok küçük olduğu için emme refleksi çok az ve sütüm yok gibi, mama veriyorum ve zorla emzirmeye çalışıyorum.

Doğumum aşırı kanamayla başladı ve hastaneye gittiğimde 7 8 santim açılmam olduğunu söyledi, ve sancılar başladı... hemen doğuma aldılar ahh o sancılar diyorum başka bir şey demiyorum :) yine de çok çekmedim hamd olsun.

canım bebeğin daha yeni alışıyor dünyaya üzülme emer yakında
sütün olmasada sen emzirmeye devam et inşallah yakında emiyor diye de haber verirsin
ikinizde Allah a emanet olun

Canım cok güzel hızlı bir dogumun olmus 7 8 cm ile gitmis olmak harika gerçekten rabbim cok cektirmeden kurtarmis masallah. Emme sorunu için tavsiyem emzik verme drlar emme refleksi icin ver diyor ama o memeyi yabancılaştiriyor. Mamayi veriyorsan bile kasikla akit agzina zorlansin biberon kolaylarina gelince memeye döndürmek daha zor. Tüm beslnme yöntemlernde göğsünü ac oraya koy emdirir gibi kokunla besle ki iliski kurup şartlansin melegin. Sütun artar zamanla sen simdi stres yapmışsındir kafanı boşalt emecegine inan ve odaya kimseyi alma o stres yaratiyor cok ya rezzak ya fettah bunlari söyle emzirmeye ugrasrken esmaul husnadan zikir bunlar. rabbim yardimcin olsun dilerim tez yapisir memeye zor bi pskolji oldugunu cok iyibbiliyorum sakin pes etme

172 boyum var canım ama kemiklerim ağır baya (ama cidden ağır) :KK51: 3,5 yıl anne sütünün etkisi var sanırım.
64 e düşmüştüm düğün öncesi evi yerleştirirken; eşim dalga geçiyordu kaburgalarım sayılıyor diye, zorla kilo aldırmıştı...
şimdi de "tonajı ağır aşkım" diyor gıcık yaaaa:mad:
:KK57: 3.5 yıl anne sütümü:KK8: ben 40 gun emebilmişim annem hastaneye yatırılmış ciddi bi hastalıktan. Bnmde boyum 173 ama :KK51:

Kaç haftalık doğurmuş oldun cnm.
Sen emzirmeyi bırakma zamanla öğrenir inşallah. Mecburen mama vericeksin tabi ama anne sütü az da olsa devam etse ne güzel olur

Back
X