Allah iyiligini versin isik tut bacim cikisi goster karistirdi bebikkızlllaaaaarrr benim oğlum kafasını kanala sokma yerine sanırım sağ bel boşluğuma sokuyor şişirdi gene sağ yanımı ittirdikçe ittiriyor acep kanalımı karıştırdı içerde oğluşum aşağı dön aşağı dön çıkış aşağıda
benim jinekolgumun ultrasonu yok zaten
hastanedede olmuyor
ultrasonu olan jinekkolog nasil yapiyor onu test edemeidm, burda koca sehirde bi dr da varmis ultrason ,oda çok uzun randevu veriyormus 6 ay falan gibi yani
onada hiç gitmedim iste randevusu uzun diye
Yok canım kordon aynı yerde ama ona takılmamam gerektiğini söyledi. 150 tane komplikasyon var gebelikte dedi bunu kafaya taktığım içinde stresten dolayı olabileceğini söyledi bende bişi demedim . Allahım yardımcımız olsun. Ne kadar zormuş bi evlat getirmek dünysya
burdada uç keree giriyorsun dogurana kadar : )))
o mezurayla olçuyoalr haftayla ayni olmasi lazimmis olçumun,gobegin altindan tutuyolar mesurayi bitimine kadardi galiba sonu yukari dogru yani gogsun altina, kaç haftaliksin hamileysen o kaadr çikiyor rakam,yada gobek deligimiydi olçme yeri ay unuttumm : ))))
ben fransadayim canim
birinci sezeryan olunca ikincidee annenin cani yaniyormus dogum sirasinda dikislere falan denkgeliyor diye ama bu doktorlar için bi sebebp deil iste burda
stres bunalttı senı hepten..aklını veremiyorsun sankı..hep acaba eksık mı cokmu oylemı böyle mı lerın var.. azsakınlesmeye calıs bacım..bu gıdısle gıdemeden dogurucan.
bi posete koy kiyafetleri agzini buz iyice elektrrikli supuegeyle havasini indir kuçucuk kalir, istedigin yere sigar o sekil,utusude çok bozulmaz oyle( çop poseti daha guzel oluyor)
sag salim gitsen istanbula. Ben rahatlicam inan.
ben geldimmm bütün gün köydeydim nasıl kar vardı anlatamam 1 metre. nasıl rahatladım karı görünceaşermem bitti herkes iyi dimi girmedim diye doğuran filan yok
Selam millet. Nst vardi bugun ama cihaz arizaliymis
Allah iyiligini versin isik tut bacim cikisi goster karistirdi bebik
Kordonu boynunda cnm doktor kan akışı olduğu sürece problem çıkmaz dedi o yüzden devamlı dopplerle takip ediliyor. Ve normal yaptırma konusunda ısrarcı ben sezeryan istediğimi söyledim bundn dolayı ama hayır dedi ona son güne kadar karar veremeyiz dedi bilmiyorum kafam karıştı ama Allahıma emanet ediyırum doktorum çok kesin ve net konuştuKordon aynı yerde derken iki kere boynunda mı dolanık hala? Yoksa bir dolanıklık mı var.
Kordonu boynunda cnm doktor kan akışı olduğu sürece problem çıkmaz dedi o yüzden devamlı dopplerle takip ediliyor. Ve normal yaptırma konusunda ısrarcı ben sezeryan istediğimi söyledim bundn dolayı ama hayır dedi ona son güne kadar karar veremeyiz dedi bilmiyorum kafam karıştı ama Allahıma emanet ediyırum doktorum çok kesin ve net konuştu
hastanenin acili bakiyor bende gittim 7. haftada bakdilar ( jinekolgum kalbini dinlemek için ekografi ayzmak istemedi bende kahverengi akintim var diye sebebp uydurup gitttim : ) çok merak ediyordum )Ben hastaneye gitmiştim aslında. Belki paris diye Öyledir. Muayene için girdik ultrasonla bakmıştı keseyi falan göstermişti.
sen en son ne zaman geldinki, bi tek ideal dogurdu : )ben geldimmm bütün gün köydeydim nasıl kar vardı anlatamam 1 metre. nasıl rahatladım karı görünceaşermem bitti herkes iyi dimi girmedim diye doğuran filan yok
150 çokmus : )Bizim burdada 3 kere sadece ama her Ay da yaptirabilirsin tabiki ücretli ben en basinda 150 Euro ödedim ve hersefer ultrasona giriyorum ödemezsen sadece 3 kere.
sen bilirsin, el kadar kiyafet neresi kivrisacak kiz : )))Kız onları utuleyecem diye az mı yoruldum zamanında havasini alicam derken havamı alirim mazallah :)
sen bilirsin, el kadar kiyafet neresi kivrisacak kiz : )))
o zaman iki çanta yapicaksin yada çantani valizle degistreceksin[/QUOTE
canım hastane icin olanlar deil bu dedgm ilk iki ay icin giysileri uzun kalicaz ya orda bicok seyi goturuyorum mecbur. Iki hurc oldu işte valize sigdirdik bisekilde ama bizim valiz gitti güme ondan dedm onlari iyice sarip hurcla mi koysam bagaja onu dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?