2015 Şubat Anneleri

Anladım canım bir kere dolanmış yani. Sen panikle söyleyince iki kere falan sanmıştım bir kere normalmiş. Bizim de son kontrolde birdi benim de yüreğim ağzımda. Allahım korusun inşallah bebişlerimizi.
Sende de mi var boynunda mı peki ?

Evet bir tane canım.
Doktorum kan sulandırıcıyı bırak dedi bana sanırım bugün sancılarım olunca doğum olur diye telaşlanıyor ama iğnenin dolaşıma yardımı ve yararı oluyor o yüzden bırakmak istemiyorum sık kontrole gitmeli ve bol bol sol tarafa yatmalıyız ama en önemlisi bebeklerimiz Allaha emanet tabi .

Sabaha karsi uyaninca geriniyorum birden kramp giriyor bacagima. Ne kotu bisey bu yahu 15-20 sn sonra geciyo. Resmen aglatacak kadar aciyo

hanimlar bu kramp neden oluyorki
onceki hamileliklerimde olurdu ama bunda daha hiç olmadi , sadece yerre otursam çok çabuk uyusuyor bacagim ayagim

İşte bizde burdakine şükredelim
Bak arkadaşlar y.dışındaki şartları anlatıyor ben burda utanıyorum.
Dinlen demedi mi?
Kafka' nın romanları gibi anlatmışsın yazında. Bir an kendimi içinde buldum olayın.

Kuzenim gelmişti beraber kahvaltı yaptık,takıldık.
Mide gidik bugün yine.
Birisi portakal suyu içiyorum dedi. Bende pek sevmem kendini de suyunuda.
Sabah nerden estiyse gittim sıktım içtim bir dardak.sonra gidiş o gidiş mahvetti.kustum akşama kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…