Sende de mi var boynunda mı peki ?Anladım canım bir kere dolanmış yani. Sen panikle söyleyince iki kere falan sanmıştım bir kere normalmiş. Bizim de son kontrolde birdi benim de yüreğim ağzımda. Allahım korusun inşallah bebişlerimizi.
Evet bir tane canım.Sende de mi var boynunda mı peki ?
Doktorum kan sulandırıcıyı bırak dedi bana sanırım bugün sancılarım olunca doğum olur diye telaşlanıyor ama iğnenin dolaşıma yardımı ve yararı oluyor o yüzden bırakmak istemiyorum sık kontrole gitmeli ve bol bol sol tarafa yatmalıyız ama en önemlisi bebeklerimiz Allaha emanet tabi .Evet bir tane canım.
Rutindi hicbi agrim yok sukur.Oh hadi erdin muradina
piii sansa bak var miydi agrin sancin rutin nst miydi
Magnezyum kullanmiyor musun canimSabaha karsi uyaninca geriniyorum birden kramp giriyor bacagima. Ne kotu bisey bu yahu15-20 sn sonra geciyo. Resmen aglatacak kadar aciyo
Hayir multivitamin kullaniyorum ama yetmiyo sanirimMagnezyum kullanmiyor musun canim
bizde de bir isim.yok daha. Ben esime kiziyorum isim bulmuyorsun diye o bana kiziyor.Daha kizimin adini bile netlestiremedik. Klasik olsun istemiyorum, fikri olan var mi :~
Ben de kullaniyorum ama illa oluyor kramp. Gerinirken ayaklarinin ucunu yuzune dogru bük. Sekli anlatamadim ama o engel oluyor kramp girmesine. Giremeden geciyorHayir multivitamin kullaniyorum ama yetmiyo sanirim
Benim drum daha bugun sakin birakma dedi. Daha once de gerekirse ikiye cikartabiliriz demisti. Kasilmalar erken dogum icin risk. Ben 23~24. Haftadan beri kullaniyorum, cunku gece bacak kramplariyla uyaniyordum.Hayir multivitamin kullaniyorum ama yetmiyo sanirim
Ya ben bgn cok panik oldum. Subat basi dedigi zaten sezaryendi, onun da iki hafta one gelme ihtimalinden bahsetti. Kapi susu, etiketler vs isim belirlemeden nasil olacakbizde de bir isim.yok daha. Ben esime kiziyorum isim bulmuyorsun diye o bana kiziyor.
Canım bende de var aynı durum günde bir muz yetiyo ve bol su içmek ben aksatayım hemen kramp giriyo benim de uzun süre ovmaktan bacaklarım morardıHayir multivitamin kullaniyorum ama yetmiyo sanirim
Sekli anladım canim. Futbolcular yapiyo. Onu da yapiyorum da yine de zor geciyo. Belki de gecikiyorum yapmak icin.Ben de kullaniyorum ama illa oluyor kramp. Gerinirken ayaklarinin ucunu yuzune dogru bük. Sekli anlatamadim ama o engel oluyor kramp girmesine. Giremeden geciyor
Benim drum daha bugun sakin birakma dedi. Daha once de gerekirse ikiye cikartabiliriz demisti. Kasilmalar erken dogum icin risk. Ben 23~24. Haftadan beri kullaniyorum, cunku gece bacak kramplariyla uyaniyordum.
Okudum canm cok gzl bir paylaşımdı tşk ederimhttp://www.hamileokulu.com/sizden-gelenler/kadin süper bi hikaye kızlar..baştan sona katılıyorum..
İşte bizde burdakine şükredelimdün gittim hastaneye sinirlerim bozuldu esoba.
ben diyarbakıra gitmekle çok iyi bişey yaptığımı tekrar anlamış oldum.
önce kadın doğum hastanesine gittim. çok pisti. bi doktor geldi çöpçü gibi üstü başı pislik içinde kırışık bi yeşil forma giymiş. leş gibi bi sedyeye uzanmamı istedi. montumu çıkarıp serdim leş gibi burda hiç temizlik yapılmıyor mu diye söylendim. ultrasonla baktı baktı ama hiç yorum yapmadı. o arada bi ebe geldi doktora yenidoğan bi bebekle ilgili "evet doğdu,çok iğrençti" dedi.doktor çıktı bişey demeden,peşinden gittim ilaç yazdım alırsınız dedi. dedim ne ilacı ya idrarımda yanma var test yapmadan ilaç mı veriyosunuz dedim. gerek yok diyo mal herif! birazdan bimere şikayet yazacam.
sonra özel hastaneye gittim orasıda pislik konusunda yarışıyordu kadın doğum hastanesiyle.
neyse nst düzgün çıktı. idrar testimde enfeksiyon çıktı yine. bende diyarbakırdaki doktorumla iletişime geçtim. ilaç kullanıcam.
benim imkanım var da kalkıp taa diyarbakıra gidiyorum ama çok üzüldüm burdaki kadınlara ya
Kuzenim gelmişti beraber kahvaltı yaptık,takıldık.
Daha kizimin adini bile netlestiremedik. Klasik olsun istemiyorum, fikri olan var mi :~[/QUOTE
bizde bulamadık eşim gulbeniz dedi ve ben benimsemiştim ama çevremdeki hiç kimse beğenmeyince vazgeçtik umarım buluruz bi an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?