Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) bişey sormayı unuttum ya ben 3 haftadır falan her kontrolde 200-300 gr verdiğimi görüyorum bi ay içinde bi kilo vermişim son ayda böyle mi oluyor ? Eee bebekler nasıl kilo alıyor?
Hadi ya birşey kalmamış senin.asil bekleme odasına gecmissin sen.senin normalmiydi tarih varmiydi doğum icinşükür bugüne getiren Rabbim'e bugün tam 36+0 olduk 37 ye giriyoruz.
hepinize selam bu arada :)
Hadi ya birşey kalmamış senin.asil bekleme odasına gecmissin sen.senin normalmiydi tarih varmiydi doğum icin
Bendeki biraz fazla sanki hala yürümede ağrı var ...inş normaldir şu bir ay nasıl geçecek kara kara onu düşünüyorumbenimde ilk kalkrken ağrıyor ilk bir kaç adımda zorluyor eğilip doğrulurken falan
normal oldugunu düşünüyorum
face de ayrıldı sonra..Evet orada da beraberdik.bi ara faceye geçilmişti.bağlantı koptu.görüşüyor musunuz hala.
Aynen ya o ses bendende geliyo sanki bacağı çıkarıp yeniden takıyolar gibi belden altı zonklatıyo...doğuma kadar böle sürer miymiş kii yatmaya korkar oldumBen yazdım arkadaşım hatta dedim benim altyapı çöktü diye :))
Geçen hafta 3 gün annemle gittim geldim okula,ondan aldığım destekle yürüyerek.. İzne ayrılcam yarın bu yüzden.. Çok kötû bi ağrı,arada bi kırt kırt ses bile geliyo benim,diyorum çatı çöküyor :))
doğur artık yaaa..sıkıldım ben bu hamılelık şeysinden..sonrada ben doguruyum..şükür bugüne getiren Rabbim'e bugün tam 36+0 olduk 37 ye giriyoruz.
hepinize selam bu arada :)
Canım seni en iyi ben anlarımmaalesef bende Çok uzun zamandır var çatı ağrısı. Hareketlerimi kısıtlıyo. Ama yapaak bişey yok dedi dr.
Çatının dar olmasıyla falan alakalı mı acaba sordun mu hiç druna...bazı sitelerde öle yazımış...herkeste olmayan bi ağrı ılunca insan altında buza arıyo ister istemez
lAllah yardımcımız olsun inş çok zor gerçekten bir haftadr mahfetti beni...sonuna kadar sürerse yandık ne çatıymış yaaa...acaba erken doğuma falan işaret mi diyorum kafamda kur kur neler çıkıyoYok yok bende de aşırı derece de var.33 haftadayim.araligin başından beri var.o zaman yoruluncaya oluyordu.simdi sürekli var.o zaman Dr normal demişti.ama bu 3 numara benim.bu kadar erken ve ağrılı olmamıştı diğerleri..bi kaç kişi de daha vardı okumuştum.
hay hay gülüm sen iste yeter kidoğur artık yaaa..sıkıldım ben bu hamılelık şeysinden..sonrada ben doguruyum..
doğurak işte hep beraber..
sizinki artık öğle yeğei olduBen de uyandım açtım tv nin sesini kalksa artık su adam da kahvaltıya gidecektik . Daha da mı açsam su sesi :))
Senden alip kendine mi koyuyor kerata acep :) bizde oyle bi inis yok odemin vardi da o mu gitti acep
Oldu bende canm , hasta oldum iştahım gitti bi ara ama düzeldi geri almış olabilirim 2 kgyi:) sıkılma gereken seyleri yemeyi eksik etmedikten sonra , doktor normal dedi
Sağolun kızlar dünden sonra bi araştırayım dedim dün yaşadığım karın ağrısı bel ağrısı doğum sancısıymış bide doğuma yakın ishal ve kilo verme eğilimi oluyormuş o yüzden sorayım dedim . Doktorum da kızıyor bilmiyor musun bunun sancı olduğunu niye hemen gelmiyorsun? Nerden bileyim dedim :) mızmızlık gibi olmasın diye kolay kolay söylemiyorum bende eşine etrafıma falan napiyimalıyor onlar canım ben kilo vermiyorum ama almıyorum da kaç haftadır böyle bu değişmedi. bebklerin kilo ile bizim kilo endikeli değil o yüzden biz alıcaz o da alıcak diye birşey yok :)
gece bebeyle uğraşırken 2 makıne de camasır yıkadımKiz bu maratonda bile camasiri sokusturmussun araya peskiza biskuvi falan verdim adamin kalkcagi yok markete gidemem ben de napiim actim czgi film izliyor guya cene dursa az uyuklayacagim da nerdee
Ayy demekki normal miş cok sevindim..Allah in izniyle saglicakla dogsunlar da su endiselerden kurtulakYok cnm ne kordonu. Bnmki de delirmiş gibi. Ya çocuğum azcık dur yaaa diyip duruyorum sesli sesli. Sonra vazgeciyorum. Hareket eden bebeğin keyfi yerindedir annesi Allah ın izniyle. Artık yerlerine sığamıyorlar bence o yüzden. Bazen ağlayasım geliyor hareketlerinden.
gece bebeyle uğraşırken 2 makıne de camasır yıkadımhazır hava yağmazken asıyımda kurusun dedım kız..evın ıcı cingan çadırına dönuyo sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?