2015 Şubat Anneleri

alıyor onlar canım ben kilo vermiyorum ama almıyorum da kaç haftadır böyle bu değişmedi. bebklerin kilo ile bizim kilo endikeli değil o yüzden biz alıcaz o da alıcak diye birşey yok :)

Hadi ya birşey kalmamış senin.asil bekleme odasına gecmissin sen.senin normalmiydi tarih varmiydi doğum icin

yok canım henüz normal mi değil mi bilmiyorum. çarşamba kontrolüm var sanırım o zaman söyler artık bende merakla bekliyorum :)

kafam bı mılyon,yatsam uyurum ama yatmakta ıstemıyorum
gunduz uykusuna alışık degılım sarhoş yapıyor adeta..
bugun bunalımlardayım.. elleşmesin hiç kımse

Aynen ya o ses bendende geliyo sanki bacağı çıkarıp yeniden takıyolar gibi belden altı zonklatıyo...doğuma kadar böle sürer miymiş kii yatmaya korkar oldum

Al
lAllah yardımcımız olsun inş çok zor gerçekten bir haftadr mahfetti beni...sonuna kadar sürerse yandık ne çatıymış yaaa...acaba erken doğuma falan işaret mi diyorum kafamda kur kur neler çıkıyo

Günaydıın herkese bu sertleşmeler bişey belirtisimi acaba yaa bendede ikinciye oldu dün karnım tahta gibi oldu dün sabah çok hareketliydi kuzucuğum sonra birden bir sertleşti resmen taş gibi çok korktum erken doğum belirtisimi diye

Iyi pazarlar kizlar..

Kotu bi geceydi ama sizinkileri okuyunca yine sukrettim benim ilk bebis olucak kismetse, evde bi de cocuk varken bu hamilelik hele son aylar nasil geciyor dusunmek istemiyorum :))

Bu gece sol yanima yattigim an canim hep yandi bi yer var oraya biseyi batiyo canimi fena yakiyo ama anlamiyorum neresi. Belim sirtim her zamanki gibi agrisi eksik olmadi tabii resmen uc yastikla yatiyorum. Tam uykuya dalcam tuvalet sikistiriyo. E kalk bi daha git. Sonra iki kere burnum kanadi iki saat onu durdur derken pek de verimli bi uyku olmadi ama buna da sukur :)

Daha da var gittikce zorlasiyorsa napicaz bakalim allah hepimizin yardimcisi olsun..

Senden alip kendine mi koyuyor kerata acep :) bizde oyle bi inis yok odemin vardi da o mu gitti acep

Oldu bende canm , hasta oldum iştahım gitti bi ara ama düzeldi geri almış olabilirim 2 kgyi:) sıkılma gereken seyleri yemeyi eksik etmedikten sonra , doktor normal dedi

alıyor onlar canım ben kilo vermiyorum ama almıyorum da kaç haftadır böyle bu değişmedi. bebklerin kilo ile bizim kilo endikeli değil o yüzden biz alıcaz o da alıcak diye birşey yok :)
Sağolun kızlar dünden sonra bi araştırayım dedim dün yaşadığım karın ağrısı bel ağrısı doğum sancısıymış bide doğuma yakın ishal ve kilo verme eğilimi oluyormuş o yüzden sorayım dedim . Doktorum da kızıyor bilmiyor musun bunun sancı olduğunu niye hemen gelmiyorsun? Nerden bileyim dedim :) mızmızlık gibi olmasın diye kolay kolay söylemiyorum bende eşine etrafıma falan napiyim

Kiz bu maratonda bile camasiri sokusturmussun araya pes kiza biskuvi falan verdim adamin kalkcagi yok markete gidemem ben de napiim actim czgi film izliyor guya cene dursa az uyuklayacagim da nerdee
gece bebeyle uğraşırken 2 makıne de camasır yıkadım hazır hava yağmazken asıyımda kurusun dedım kız..evın ıcı cingan çadırına dönuyo sonra

Ayy demekki normal miş cok sevindim..Allah in izniyle saglicakla dogsunlar da su endiselerden kurtulak

gece bebeyle uğraşırken 2 makıne de camasır yıkadım hazır hava yağmazken asıyımda kurusun dedım kız..evın ıcı cingan çadırına dönuyo sonra

Evde çocuk varken; hiç dinlenmeye fırsat olmuyo... Bende habire çalışıyorum. Eşimde yardım ediyor. Evin tertipli durmasını istiyorum. İpin ucu kaçtı mı heryer çarşamba pazarına dönüyo sonra

Hayirli pazarlar
Bugün herkes bi isyanla uyanmis Bende sizlerdenim merak etmeyin ama yazmim sikayetleri simdi. Daha kahvalti bile yapmadik. Hic canim istemyio bisey yapmak.
Yarin randevum var onun icin bugün benim temizlik günü :))
Son zamanlar herkesde ayni sikayetler var allah hepimize Sabir dayabma gücü versin ins. Saglikli sihhatli dogum ve sonrasi olsun. Öpüldünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…