2015 Şubat Anneleri

Tatyanada bide kocayi kaptiririz vazgectim :))) 2 cocuk suan yeter bize diyoz.ama bn 3 olsun istiom.3.yu 35 yasimda yapsam nasil olur acep.10 yil gecsin oyle bi kndine gelim..
oyy sen daha kuçukmu$un : ))
10 yil çok ayol
30 yas iyi 3. için : ) bak ben oyle yapoiyorum : )

Sen taa kaç saat önce uyuycam dedin.
he çocuklari uyuttum da kendim midemden uyyaamadimki kalkdim geldim yatakdan
simdi koca basar beni internetin uzerinde
adam oram buram agriyo deyincede inanmiyor

aha karnimdakide basladi tekemmeeye tam cumbus basladi sabaha kaadr durmza vallaaa

Kayinvaldemin ilk torunu sen annem gidince gel diyemedik birde kayinpederim bu ay vefat etti yildonumu simdi gelme desek hem ona uzulecek hem gelme dedigimize o teklif etti bize aslinda annen gitsin oyle geleyim dedi ama dil ucuyla dedi bende ilk torin gelmek istersen gel sana kalmis dedim tamam geliyom dedi birde amcamin hanimi ne hattineyse aramis annemi kayganami ikinizde bir gitmeyin demis amnem biliyor huyunu ortalik bulandirmak istiyor kayganam benim soylettigimi dusunmus aglamis bana demedi tabi esime demis esim durumu izah etti ayyyy dogsa vakit gecse evli evine desek cok darlaniyorum

Ay niye herkes bi anda geliyor.hele anlattığına gibiyse abovv.lohusalikta hic cekilmiycek birşey varsa kalabalık ve bebekle ilgili konuşmalar.Emzirirken falan postala herkesi odadan.tavsiye sana.

Iyi geceler kizlar hic uyuyamiorm evime geldim ama persembe yine hastaneye gidecegim. Disim agrio gibiydi kalktim bi baktim alt dis etlerim kabarmis gibi bu ne ki die elimi sürmemle kanamasi bir oldu nedirki bu ka iltahap falanda geldi kotu bisimi acaba bilemedim

he çocuklari uyuttum da kendim midemden uyyaamadimki kalkdim geldim yatakdan
simdi koca basar beni internetin uzerinde
adam oram buram agriyo deyincede inanmiyor

aha karnimdakide basladi tekemmeeye tam cumbus basladi sabaha kaadr durmza vallaaa
Ben çocukları uyutur ken 2 saat kendimde uyumusum.bebis dayamış iyice kendini sağ tarafına onun açısına uyandım.ayy sut diye diye icesim geldi ama kalkmaya useniyom.

Sabah birine ilik tuzlu suyla gargara yap demişti galiba krizantem yanlış hatirlamiyorsam sen de dene.ama onda iltihap yoktu.

Domates ve peynir yedim.2 dilimde ekmek..acikmisim.nesquikimde bitti. Yarin aldircam kocise...bnmkiler uyuyooo.bnde uyumaya gidiyorum.hayirli geceler..Allah a ema.et olun.

Öle gzl betimleme olmuş ki karakterler gözümün önüne geldi adeta :)

Amaç sana yardımcı olmazsa, donem donem birileri gelmeli bence. Hep bir gelip curcuna olmaktansa, görev Dağılımı daha mantıklı aslında ama herkes bi hassas , loğusa sendromu yaşamasalar bari bi se onlarla Uğraşmasan. Valla baktın cok mu daral geliyor, kapa kapını bebişinle otur uzan , hiç enerjini tüketme derim elden geldiğince

Canım anaokulu öğretmeni değilim ama kardeşim anaokulu öğretmeni yakında kendi yerini açacak:) bilgilerine güvenirim yani:) bende kızımı yıkamakta çok zorlanıyorum. Ama benim kızımda tuvalete girdiğinde baba bakma sakın falan der. 3,5 yaşında ama mahremiyet vermeye çalıştım biraz. Geçen yaza kadar babası şortlu olmak kaydıyla beraber giriyorlardı banyoya. Ama artık girmiyorlar. Aklı herşeye yetiyor. Birde senin kızın biraz daha büyük, utanabilir, içinde sıkıntı yapabilir bence. Kardeşimin verdiği bilgide girmemesi yönünde. Çok çok özel bir durum olmadıkça. Baktımki bazen çok zorlanıyorum, onunla beraber bende giriyorum banyoya. Önce onu yıkıyorum sonra kendimi:) tabii annesi olmama rağmen mahremim saklı bi şekilde.

Melike hanım hoşgeldin.
Kız şaka maka 35 hafta oldu perşembeye 36 olur. Çok çektin ama dayan az kaldı.
Heralde vitamin eksikliği oluyor benimde ağzumın içi hep yara. Çürük falan yok ama durup durum iltihap yapıyor anlamadım.

hahah tatyanayi napacan kizzzzzzz
Ayyyy tatyana konusu var tam benlik:)) kocama diyorum bi tatiş alalım bana yardım etsin diyorum, iyice sıyırdın sen diyo:) yav ne olur hem sana daha fazla vakit ayırırım, yorulmam falan diyorum. Yok arkadaş kabul etmiyo adam:) ama bi şartım var 40-50 yaşlarında olcak. O bize hizmet edemez diye ayak yapıyo :) dayak yicek hee.

Ben kaşar yedim
Gidip gelip camdan kar yağıyormu diye bakıyorum
Okul tatilini bekleyen çocuklar gibiyim.
Yarın iş var ama oturuyorum uyku nanik.
Ben de oturuyorum aynen :) yedim oturdum koca uyudu mis gibi , yarın iş yok bana evdeyim ona üzülüyorum şimdi kalkacak sabahın köründe. Senin de işler bitemedi ya :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…