Sen taa kaç saat önce uyuycam dedin.anam ben seni ikiz anasi saniyorum
e ikiz olan kimdi
benim bugun iyice uykusuzlukdan beynim sulandi herkesi karisstiriyorum iyimi :)))
oyy sen daha kuçukmu$un : ))Tatyanada bide kocayi kaptiririz vazgectim :))) 2 cocuk suan yeter bize diyoz.ama bn 3 olsun istiom.3.yu 35 yasimda yapsam nasil olur acep.10 yil gecsin oyle bi kndine gelim..
Canim sutu direk icme 2 yudum 5 er dk ara ara ic gercekten cok iyi geliyorlimonlu suyla sutu içtim hiç degisklik yok
limon bana yaramaz ama deneyim dedim sansimi iste : (((
ilacin niye yok evdemi bitti
he çocuklari uyuttum da kendim midemden uyyaamadimki kalkdim geldim yatakdanSen taa kaç saat önce uyuycam dedin.
iki yudum içmistimCanim sutu direk icme 2 yudum 5 er dk ara ara ic gercekten cok iyi geliyor
Kayinvaldemin ilk torunu sen annem gidince gel diyemedik birde kayinpederim bu ay vefat etti yildonumu simdi gelme desek hem ona uzulecek hem gelme dedigimize o teklif etti bize aslinda annen gitsin oyle geleyim dedi ama dil ucuyla dedi bende ilk torin gelmek istersen gel sana kalmis dedim tamam geliyom dedi birde amcamin hanimi ne hattineyse aramis annemi kayganami ikinizde bir gitmeyin demis amnem biliyor huyunu ortalik bulandirmak istiyor kayganam benim soylettigimi dusunmus aglamis bana demedi tabi esime demis esim durumu izah etti ayyyy dogsa vakit gecse evli evine desek cok darlaniyorumdmk03 canim iki tarafinda ayni anda gelmesi senin icin zor olur.ilk once kendi ailen gelseydi.onlar gittikten snra kv gil gelsin..bnm kaynana sagolsun annenler gittikten sonra gelirim bn dedi.ilk dogumumdada aynisi oldu.anlayisli olmak cok onemli.bnm ailemde 22 saat uzalikta.kv 1 saat uzaklikta. Bnm kuzkardesim ve annem gelcek.gorumcem yok zaten.bi tek kv gelcek.Allah razi olsun ondan.elim kolum ayagim o bnm herseyim..
Ay niye herkes bi anda geliyor.hele anlattığına gibiyse abovv.lohusalikta hic cekilmiycek birşey varsa kalabalık ve bebekle ilgili konuşmalar.Emzirirken falan postala herkesi odadan.tavsiye sana.İnsan icinde bulundugu durumdan hic memnun kalmaz mi ya benim de annem geldi 17 saatlik yoldan allah razi olsun ayin 20 de kayinvaldem gorumcem gelecek haftaya kardesim gelecek ev tam curcuna keske sadece bir taraf gelseydi valla darlaniyorum gorumcem asiri kiskanc kiskancliktan dewamli tartisma ortami yaratir gerilim hatti gibi olacam kayganam asiri alingan kizina ona birsey desen kuser annem onlar gelince geri ceker kendini kiz kardesim sinirlenir her isi kendi yapar gorumcem yer icer yan gelir yatar adaletsizlige hic tahammulum yok kocam umursamaZ takilirsa lohusalikta cinnete baglarim diyorum cok korkuyorum kendimden
Ben çocukları uyutur ken 2 saat kendimde uyumusum.bebis dayamış iyice kendini sağ tarafına onun açısına uyandım.ayy sut diye diye icesim geldi ama kalkmaya useniyom.he çocuklari uyuttum da kendim midemden uyyaamadimki kalkdim geldim yatakdan
simdi koca basar beni internetin uzerinde
adam oram buram agriyo deyincede inanmiyor
aha karnimdakide basladi tekemmeeye tam cumbus basladi sabaha kaadr durmza vallaaa
Sabah birine ilik tuzlu suyla gargara yap demişti galiba krizantem yanlış hatirlamiyorsam sen de dene.ama onda iltihap yoktu.Iyi geceler kizlar hic uyuyamiorm evime geldim ama persembe yine hastaneye gidecegim. Disim agrio gibiydi kalktim bi baktim alt dis etlerim kabarmis gibi bu ne ki die elimi sürmemle kanamasi bir oldunedirki bu ka iltahap falanda geldi kotu bisimi acaba bilemedim
Öle gzl betimleme olmuş ki karakterler gözümün önüne geldi adeta :)İnsan icinde bulundugu durumdan hic memnun kalmaz mi ya benim de annem geldi 17 saatlik yoldan allah razi olsun ayin 20 de kayinvaldem gorumcem gelecek haftaya kardesim gelecek ev tam curcuna keske sadece bir taraf gelseydi valla darlaniyorum gorumcem asiri kiskanc kiskancliktan dewamli tartisma ortami yaratir gerilim hatti gibi olacam kayganam asiri alingan kizina ona birsey desen kuser annem onlar gelince geri ceker kendini kiz kardesim sinirlenir her isi kendi yapar gorumcem yer icer yan gelir yatar adaletsizlige hic tahammulum yok kocam umursamaZ takilirsa lohusalikta cinnete baglarim diyorum cok korkuyorum kendimden
Amaç sana yardımcı olmazsa, donem donem birileri gelmeli bence. Hep bir gelip curcuna olmaktansa, görev Dağılımı daha mantıklı aslında ama herkes bi hassas , loğusa sendromu yaşamasalar bari bi se onlarla Uğraşmasan. Valla baktın cok mu daral geliyor, kapa kapını bebişinle otur uzan , hiç enerjini tüketme derim elden geldiğinceKayinvaldemin ilk torunu sen annem gidince gel diyemedik birde kayinpederim bu ay vefat etti yildonumu simdi gelme desek hem ona uzulecek hem gelme dedigimize o teklif etti bize aslinda annen gitsin oyle geleyim dedi ama dil ucuyla dedi bende ilk torin gelmek istersen gel sana kalmis dedim tamam geliyom dedi birde amcamin hanimi ne hattineyse aramis annemi kayganami ikinizde bir gitmeyin demis amnem biliyor huyunu ortalik bulandirmak istiyor kayganam benim soylettigimi dusunmus aglamis bana demedi tabi esime demis esim durumu izah etti ayyyy dogsa vakit gecse evli evine desek cok darlaniyorum
Canım anaokulu öğretmeni değilim ama kardeşim anaokulu öğretmeni yakında kendi yerini açacak:) bilgilerine güvenirim yani:) bende kızımı yıkamakta çok zorlanıyorum. Ama benim kızımda tuvalete girdiğinde baba bakma sakın falan der. 3,5 yaşında ama mahremiyet vermeye çalıştım biraz. Geçen yaza kadar babası şortlu olmak kaydıyla beraber giriyorlardı banyoya. Ama artık girmiyorlar. Aklı herşeye yetiyor. Birde senin kızın biraz daha büyük, utanabilir, içinde sıkıntı yapabilir bence. Kardeşimin verdiği bilgide girmemesi yönünde. Çok çok özel bir durum olmadıkça. Baktımki bazen çok zorlanıyorum, onunla beraber bende giriyorum banyoya. Önce onu yıkıyorum sonra kendimi:) tabii annesi olmama rağmen mahremim saklı bi şekilde.kizlar size bi soru sorup çocuklari uyutmaya gidicem bende uyurum herhalde onlarla
kizi yikadim az once iki buklum oldum , çokda egilmedim kizim uzun boylu ama ne kadarda uzun da olsa 6 yasinda nihayetinde, daha buyuk olsa kendi yikanir zaten
neysee diyorumki babasi yikasa nasil olur,simdi belki diyceksiniz bunu niye soruyorsun ama
ben kizima hep bacak aarsini gostermemesi gerektigini falan soyledim,simdide oyle isledi beynine, babasi yada kardesinin yaninda uzerini giyinmez ,ne biliyim ben ve dr hariç kimse gormeyeeck dedim ona hep , yani uzeri soyunuk falan gezmez hiç evde, kuçukden alissin dedim
kulodu dursa babasi yiaksa olurmuki simdi,çok yoruldum az once yikarken : ((( ben simdiye kadar soyledigimin tersinimi yapmis olurum onun için
babamiz kabul edermi onuda bilmiyorum ama ikna edebilirim herhalde
yaws bu sayfada niye hiç ana sinifi ogretmeni yok : )))) okul oncesi gelisimciisi falan : ))
Melike hanım hoşgeldin.Iyi geceler kizlar hic uyuyamiorm evime geldim ama persembe yine hastaneye gidecegim. Disim agrio gibiydi kalktim bi baktim alt dis etlerim kabarmis gibi bu ne ki die elimi sürmemle kanamasi bir oldunedirki bu ka iltahap falanda geldi kotu bisimi acaba bilemedim
Ben kaşar yedimBu saatlerde bi acıkıyorum of :)
Ayyyy tatyana konusu var tam benlik:)) kocama diyorum bi tatiş alalım bana yardım etsin diyorum, iyice sıyırdın sen diyo:) yav ne olur hem sana daha fazla vakit ayırırım, yorulmam falan diyorum. Yok arkadaş kabul etmiyo adam:) ama bi şartım var 40-50 yaşlarında olcak. O bize hizmet edemez diye ayak yapıyo :) dayak yicek hee.hahah tatyanayi napacan kizzzzzzz
Ben de oturuyorum aynen :) yedim oturdum koca uyudu mis gibi , yarın iş yok bana evdeyim ona üzülüyorum şimdi kalkacak sabahın köründe. Senin de işler bitemedi ya :/Ben kaşar yedim
Gidip gelip camdan kar yağıyormu diye bakıyorum
Okul tatilini bekleyen çocuklar gibiyim.
Yarın iş var ama oturuyorum uyku nanik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?