Ciitigin gibi basla zaman kaybetme az kalmis oluyi agirlastik zaten yavas yavas yaparsin allah kokaylik versingünaydın kızlar.
bugünle birlikte son 3 çalışma günüm. yaşasın. bitiyor artık. izne çıktığım gibi evimi doğuma hazırlamayı planlıyorum. temizlik, kıyafet vs yıkama ütüleme vb. umarım gerçekleştirebilirim.
Yaaa senin cidden coknaz kalmis beabittimi butun islerin trmizligin falan artik bekleme zamanin
limonlu suyla sutu içtim hiç degisklik yok
limon bana yaramaz ama deneyim dedim sansimi iste : (((
ilacin niye yok evdemi bitti
Ciitigin gibi basla zaman kaybetme az kalmis oluyi agirlastik zaten yavas yavas yaparsin allah kokaylik versin
Hafta sonuda inlar bitsin tmm iste bisey kalmamis:)yok be canım ne bitmesi D: bu hafta sonu temizliğim yapılacak işte beşiğini falan kurar düzenleriz sonra Allah'ın izni ile bekleriz. ama tabi çantam bebek eşyaları vs hazır onları baya oldu hazırlayalı :)
Kimsecik kalmamış bu diyarda
Geçmiş olsun , düzelme var mı cnm
Canim gecmis olsun... dun lagman onermislrrdi dr sorup bir denesen rahatlarsin...
Yok canım zorlayıp durdum sadece. Şimdi gidip gidip tuvalette oturmuycam gelirse gidicem. Zaten kasılma sancılarım da olmaya başladı
günaydın,dön dön uyuyamayınca en iyisi kalkmak
makatı rahatlatmak adına biraz vazelin/zeytinyağı sürsen?
Duzenlu o zaman sor tabi...Yatarken sancı giriyor mu canım? Her yarım saatte bir sancı girdi bana acaba Dr a sorsam mı ki?
Bebek doğmadan bi hafta önce ortadan ikiye yarıp meme uçlarına sürülüyo diye biliyorum canım bende. Çatlamayı ağrıyı acıyı azaltıyo hatta yok ediyormuş. Ocağın yarısından sonra başlıycam ben Allah izin verirse.kızlar haftasonu bişey öğrendim ama doğruluğu konusunda tabiki uygulamadan bi şey diyemem.
doğum sonrası süt gelmesi için, soğanı kabuğunu soyduktan sonra bütün haldeyken bir bez içinde dövüp göğüslere kapatıyormuşuz ve bu soğan sütün gelmesini sağlıyormuş.
dediğim gibi doğruluğu konusunda bişey diyemem. kokusu da cabası...
Bebek doğmadan bi hafta önce ortadan ikiye yarıp meme uçlarına sürülüyo diye biliyorum canım bende. Çatlamayı ağrıyı acıyı azaltıyo hatta yok ediyormuş. Ocağın yarısından sonra başlıycam ben Allah izin verirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?