Nerede oturuyordun sen?ben de lojmanda oturuyorum buarada.aynen lojmanda oturuyorum ama lojmanda okulda çok soğuk bugünbu arada kar yağışı başladı lapa lapa kar yağıyor harika görünüyor
Allah yardimcin olsun canimhastanedeyiz sancı geliyor dua edin
böyle duyunca motivasyonum artıyor.ben ilk hamilelğimde gittim işden doğuma :) 1 gün sonrada doğdu 37+2de doğdu oğlum
adana da kar mı yağdı?adananın yaylası miss gibii şuan heryerr
ne sancısı kız sen biraz önce evdeydın sankı?hastanedeyiz sancı geliyor dua edin
Ya canım benim hayırlı haberlerle gel inşallah.hastanedeyiz sancı geliyor dua edin
Az kaldı geri sayımın bitmesine.anammmmmm20 lı sayılar gelmıs yaaaa artık dogurabılırım
ben yetisemiyorum yaa masaj aklimda artik baslamam lazim diyr ama inan yetisemez oldumGünaydın doğuran falan yok okuduğum kadarıyla , bu iyi birşey. Hepimiz en az 2 hafta daha şeyimizi sıkalım. Çıkmasın bebekler. Küveze değil , kolumuza versinler.
Benimde dün yalancı sancılarım oldu , ama sanırım doğum yoluna girmek için yaptığı debelenmelerde olabilir. Bu ara akıntım had safhada. Dün içerde bişey yapıyor o pelviks bölgemdeki sancı yüzünden bağıra bağıra geçmesi bekledim. Zar zor uyudum. Wc için sürekli kalktım. Ve işlerimi bitirip kurs için evden çıkıcam.
Oy anam nasıl üşeniyorum belli değil.
Birde normal doğum isteyenler için söylüyorum özellikle , perine masajını açın internetten okuyun ve yapın. Bende sürekli sık bırak sık bırak yapıyordum şimdi o masaja başlıcam. Epizyotomisiz bi doğum bizi bekliyor hadii kızlarr :)))
litchi dedi. naylonmuşgeçen kim demişti yaa bu lcw eşofmanları koku yapıyor diye
hakkaten kaç gündür takip ediyorum pis bir koku yapıyor
o kadar da yıkandı
neden acaba
Aksam uyumusum cocukla beraber. Simdi de okuldayim. Yazili vs bir suru sacma is. Hava da cok sogumus.
Iyi ki gece uyumusum kac gundur yazmadiginizin acisini cikarmissiniz 100 sayfa olmus.
Var mi onemli bir gelisme.
Ben hala calisiyorum goren niye izne ayrilmadin diyor agzi olan konusuyor.
neden soğuk[/hava soguk kaloriferler yeterli gelmiyor sanirim kendini zor isitiyor.
Amin inşallah :)mutluluğunuz daim olsun inşallah. :)
Yani evde de olsam yazili okunacak not verilecek. Bari izin aktarmis olurum. Sonucta dr.a gidiyoruz sanci olsa birsey olsa birakirim deli miyim. Millet gobegimizden rahatsiz mi oluyor neaynen yok okulda doğurcaksın yok nöbette doğurcaksın, bilmiyoruz sanki evde yatıp dinlenmeyi
Katılıyorum arkadaşım gerçekten calisan bir bayan icin hamilelik cok zor Allah hepimizin yardımcısı olsunAllahımmm gece neredeyse hiç uyumadım.. Pofff bi de işe gidiyom şimdi. 32den son al iznini otur evinde ne işin var senin pfis köşelerinde hamile hamile. Hayırlısı işe şu hafta da gecseydi de hem iş bitsin hem annem gelsin...
ben yetisemiyorum yaa masaj aklimda artik baslamam lazim diyr ama inan yetisemez oldum
hastanedeyiz sancı geliyor dua edin
Evet var evimizde her zaman okurum. Insana gercekten huzur veriyor. Cok tesekkur ederim :)Kuran'ı Kerim in Türkçe mealini okumanı öneriririm. Kitap gibi onu oku içini rahatlatıyor.
İnsan icinde bulundugu durumdan hic memnun kalmaz mi ya benim de annem geldi 17 saatlik yoldan allah razi olsun ayin 20 de kayinvaldem gorumcem gelecek haftaya kardesim gelecek ev tam curcuna keske sadece bir taraf gelseydi valla darlaniyorum gorumcem asiri kiskanc kiskancliktan dewamli tartisma ortami yaratir gerilim hatti gibi olacam kayganam asiri alingan kizina ona birsey desen kuser annem onlar gelince geri ceker kendini kiz kardesim sinirlenir her isi kendi yapar gorumcem yer icer yan gelir yatar adaletsizlige hic tahammulum yok kocam umursamaZ takilirsa lohusalikta cinnete baglarim diyorum cok korkuyorum kendimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?