2015 Şubat Anneleri

Aksam uyumusum cocukla beraber. Simdi de okuldayim. Yazili vs bir suru sacma is. Hava da cok sogumus.
Iyi ki gece uyumusum kac gundur yazmadiginizin acisini cikarmissiniz 100 sayfa olmus.
Var mi onemli bir gelisme.
Ben hala calisiyorum goren niye izne ayrilmadin diyor agzi olan konusuyor.

ben ilk hamilelğimde gittim işden doğuma :) 1 gün sonrada doğdu 37+2de doğdu oğlum
böyle duyunca motivasyonum artıyor.
demek oluyormuş öyle.
valla sekiz aydır ayın birinde başlıyorum erkenden işleri yapmaya olumsuz bır durum olur diye
başlarda sıkıntım olur hastanede yatmak zorunda kalırım dıye endıselenıyordum, şimdi de doğum olur dıye.

ben yetisemiyorum yaa masaj aklimda artik baslamam lazim diyr ama inan yetisemez oldum

aynen yok okulda doğurcaksın yok nöbette doğurcaksın, bilmiyoruz sanki evde yatıp dinlenmeyi

aynen yok okulda doğurcaksın yok nöbette doğurcaksın, bilmiyoruz sanki evde yatıp dinlenmeyi
Yani evde de olsam yazili okunacak not verilecek. Bari izin aktarmis olurum. Sonucta dr.a gidiyoruz sanci olsa birsey olsa birakirim deli miyim. Millet gobegimizden rahatsiz mi oluyor ne

Katılıyorum arkadaşım gerçekten calisan bir bayan icin hamilelik cok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Of kız yine hastalandı biraz atesi var bir de gözler capakli yesil gibi öyle olunca goturmedm okula ilerlmeden atlatsa bari. Sabah beri onu egleyip arada is yapmaya uğraşıyorum anca goturcegik kıyafetleri cikardm attim yataga becereblrsem onlari yerlestrcem cantaya kafamda upuzun bi is listesi var zaman kosuyor bu kız da iki gune bir hasta yol önü ilerlmez inşallah yoruldum yeminle. Sag kalcamdan asagi agri kramp gibi bsyler oluyor az hareket edince kitleniyor bi de bu cikti

Vallahi cidden zor bu isler. Insanlarin kalbini kirmayayim derken sen paramparca oluyosun bu surecte. Aslinda bu lohusalikta eve kimse gelmemeli en guzeli o. Yardim icin sadece kadinin annesi gelse yeter. Ama bizim millette o anlayis nerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…