cuma gunu ekografim var canim@maral senın kontrolün yokmuydu sankı bugünlerde?
ben aarad esime diyorum bizim ultrasonu yapan dr biraz aysliydi gozleri yanilmis olabilirmi diyorum, kiz olamazmi yanii :))))benim de kız ama bana da herkes karnın dik erkek gibi diyor.. bir arkadaşın erkekti ama karnı dik değildi ona kız diyorlardı.. bence artık bu tez değişştirilmeli:)
Ben de varim calisan ama evim okula cok yakin sadece okulumuz biraz soguk.
valla haklısın. depresıfım cidden.senınkı psikolojik..hem ben senı hıc enerjı dolu gormedım kı normaldede ..depresıfmısın yavrum sen?opimm gecsın
bu yoğurt olayı kesınlıkle cok doğru..dun aksam yemegınde yenı doğum yapmış bır arkadaşa davetlıydık..aynısını soyledı..hergun 1.5 kılo yogurt yedım..ınanılmaz canım ıstıyordu dedı..4.450 gr tosuncuk doğurdu..
ben hıc sut ıcmedım daha ama sutlu tatlı,corba ve yoğurdu hemen hergun tukettım..yoğurdu kahvaltıda yıyorum ben..
neresi orası?aynen lojmanda oturuyorum ama lojmanda okulda çok soğuk bugünbu arada kar yağışı başladı lapa lapa kar yağıyor harika görünüyor
GÜMÜŞHANE olmuşsun. rakamlar bile başka güzel duruyor. :)anammmmmm20 lı sayılar gelmıs yaaaa artık dogurabılırım
ben 33+3 de gittim 2250 grdı gayet normal dedi arada 100 gr var bence normal canım sağlıklı olsunlardaKizlar bugün kontrolüm vardi 33+7 de 2138 gr cikti bebisim.doktor biraz zayif dedi moralim bozuldu sizin nekadardi bu haftalarda
ben dıyorum sıze bu erkek mılletı saf dıye.
bu yoğurt olayı kesınlıkle cok doğru..dun aksam yemegınde yenı doğum yapmış bır arkadaşa davetlıydık..aynısını soyledı..hergun 1.5 kılo yogurt yedım..ınanılmaz canım ıstıyordu dedı..4.450 gr tosuncuk doğurdu..
ben hıc sut ıcmedım daha ama sutlu tatlı,corba ve yoğurdu hemen hergun tukettım..yoğurdu kahvaltıda yıyorum ben..
ben ilk hamilelğimde gittim işden doğuma :) 1 gün sonrada doğdu 37+2de doğdu oğlumişten doğuma gıdeceklerdenım ben.
var öyle ınsanalar işten doğuma gıdenler. benım neyım eksık canım :)
safmı saflık işlerine mi geliyor anlamadım
yeri gelince car car konuşurlar zehir gibiler bazende 2+2=5 de inanırlar
nasıl davranacağımı şaşırdım vallahi
ilk 3 ay bende süt içemedim
yediğim yoğurtta bimdeki hüptriklerdi
zorlaya zorlaya alıştırdım kendimi
şimdi hergün sütümüde içiyorum yoğurdumuda yiyorum
ama öyle 1,5 kilo yoğurt yiyemem
bir kase yetiyor bana üstü kalsın
neresi orası?
hastanedeyiz sancı geliyor dua edin
canım tuvaletin gelse bile 6 günlük tuvaleti yapman için bayan ikinman gerekecek bence dr ara ve lavmani sor zararı yoksa mutlaka onu yaptır hiç zorlanmadan yaparsın en azından sonrasında yediklerine dikkat edersin geçmiş olsunIkınırken yanlış ıkındım sanırım sancılar giriyor. Dr bebiş daha dönmemiş dediği için biraz tedirginliğim gitti ama kemiklerde açılmayı hızlandırmış olabilirim. Ne oturabiliyırum ne kalkabiliyorumsuni sancı verildiğinde gelen sancıları.biliyırum dün gece o sancılar vardı yatarken. Yarım saatte bir girdi çok korktum biraz yürüyüş yapabilsem iyi olur belki diye evin içinde yürüyorum bakalım.
Yatarken sancı giriyor mu canım? Her yarım saatte bir sancı girdi bana acaba Dr a sorsam mı ki?
walla canım benim bende de 3 gündür sancı oluyor belim ağrıyor bacaklarıma iniyor sızısı. Birde ishal ağrısı gibi bi karın ağrısı ama açıkçası korkmuyorum Allahtan hayırlısı diyorum seninle de aynı hafadayız galiba sadece bir hafta daha dayanmak istiyorumkızlar dün gece 11 30 dan itibaren 1 buçuk saatte yarım saat süren sancılarım oldu... kasıklarda batmalar ve bel kasık ağrıları ... bacaklarıma falan vuran sızlayan... çok korktum.. çok terletti beni.. sonra çok şükür uyumuşum şimdi hafif hafi ağrılar oluyor ama o kadar değil...
Benim yalancı sancılarım çok gerçekçi.. gerçeğini düüşünemiyorum... allah yardımcımız olsun...
canım benim geçmiş olsun ama korkma bende de oldu geçen koştur koştur gittim arada yokluyor sancılar ama geçiyor geçer belkş seninkilerde rahim haxırlık yapıyordur öyle olmasa bile sıkma canını erken sayılmaz artık bundan sonrahastanedeyiz sancı geliyor dua edin
teyzemin gelinide doğal süt yoğurt tüketti hamileliğinde hemen hergün aksatmadan
4200 doğurdu bebeğini gerçi doğuramadı sez. oldu..
bebeğin kemikleri o kadar sağlam ki büyük adam kemiği gibi 2 aylıkken 6 aylık gibi bir görüntüsü vardı
bende süt içiyorum yoğurt arada aklıma gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?