2015 Şubat Anneleri

benim de kız ama bana da herkes karnın dik erkek gibi diyor.. bir arkadaşın erkekti ama karnı dik değildi ona kız diyorlardı.. bence artık bu tez değişştirilmeli:)
ben aarad esime diyorum bizim ultrasonu yapan dr biraz aysliydi gozleri yanilmis olabilirmi diyorum, kiz olamazmi yanii :))))
oda saçmalama diyor : ) dr yuzde bi milyon demisti kesinlik orani

valla haklısın. depresıfım cidden.

Kizlar bugün kontrolüm vardi 33+7 de 2138 gr cikti bebisim.doktor biraz zayif dedi moralim bozuldu sizin nekadardi bu haftalarda
ben 33+3 de gittim 2250 grdı gayet normal dedi arada 100 gr var bence normal canım sağlıklı olsunlarda

ben dıyorum sıze bu erkek mılletı saf dıye.

safmı saflık işlerine mi geliyor anlamadım
yeri gelince car car konuşurlar zehir gibiler bazende 2+2=5 de inanırlar
nasıl davranacağımı şaşırdım vallahi

ilk 3 ay bende süt içemedim
yediğim yoğurtta bimdeki hüptriklerdi
zorlaya zorlaya alıştırdım kendimi
şimdi hergün sütümüde içiyorum yoğurdumuda yiyorum
ama öyle 1,5 kilo yoğurt yiyemem
bir kase yetiyor bana üstü kalsın

işten doğuma gıdeceklerdenım ben.
var öyle ınsanalar işten doğuma gıdenler. benım neyım eksık canım :)
ben ilk hamilelğimde gittim işden doğuma :) 1 gün sonrada doğdu 37+2de doğdu oğlum

teyzemin gelinide doğal süt yoğurt tüketti hamileliğinde hemen hergün aksatmadan
4200 doğurdu bebeğini gerçi doğuramadı sez. oldu..
bebeğin kemikleri o kadar sağlam ki büyük adam kemiği gibi 2 aylıkken 6 aylık gibi bir görüntüsü vardı
bende süt içiyorum yoğurt arada aklıma gelirse

canım tuvaletin gelse bile 6 günlük tuvaleti yapman için bayan ikinman gerekecek bence dr ara ve lavmani sor zararı yoksa mutlaka onu yaptır hiç zorlanmadan yaparsın en azından sonrasında yediklerine dikkat edersin geçmiş olsun

Yatarken sancı giriyor mu canım? Her yarım saatte bir sancı girdi bana acaba Dr a sorsam mı ki?

giriyor canım. yarım saatte giren sancıdan korkma :) benim genelde 5 dakikada bire kadar düştüğü oluyor dikkat et sadece kaç dakika da bir olduğunu yaz bir kağıda sonra doktorunu ara.

walla canım benim bende de 3 gündür sancı oluyor belim ağrıyor bacaklarıma iniyor sızısı. Birde ishal ağrısı gibi bi karın ağrısı ama açıkçası korkmuyorum Allahtan hayırlısı diyorum seninle de aynı hafadayız galiba sadece bir hafta daha dayanmak istiyorum

hastanedeyiz sancı geliyor dua edin
canım benim geçmiş olsun ama korkma bende de oldu geçen koştur koştur gittim arada yokluyor sancılar ama geçiyor geçer belkş seninkilerde rahim haxırlık yapıyordur öyle olmasa bile sıkma canını erken sayılmaz artık bundan sonra

ben sabah uyanınca bir bardak süt koyuyorum tezgaha ılısın diye
onu alırken birde yoğurt çıkarıyorum
ikisini yan yana koyunca unutmuyorum el alışkanlığı oluyor
yoksa bende unuturum

hastanedeyiz sancı geliyor dua edin

geçmiş olsun canım nst ye girdinmi

geçen kim demişti yaa bu lcw eşofmanları koku yapıyor diye
hakkaten kaç gündür takip ediyorum pis bir koku yapıyor
o kadar da yıkandı
neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…