2015 Şubat Anneleri

Cnm peki hazir yogurtmu yoksa ev yoğurdumu yiyosun.ben ev yoğurdunu pek yiyemiyorumda.ama denicem bunu 2 hafta sonra nolucak bakalim

Evet cook zor gecio ama cookta az kaldi sabrediorum artik sagligiyla kucagima bi alabilsem. Benim bi disimde de çürük var ortasi resmen oyulmus uyudum uyandim agzimin ici hep sis konisurken resmen acio

kızlar dün gece 11 30 dan itibaren 1 buçuk saatte yarım saat süren sancılarım oldu... kasıklarda batmalar ve bel kasık ağrıları ... bacaklarıma falan vuran sızlayan... çok korktum.. çok terletti beni.. sonra çok şükür uyumuşum şimdi hafif hafi ağrılar oluyor ama o kadar değil...
Benim yalancı sancılarım çok gerçekçi.. gerçeğini düüşünemiyorum... allah yardımcımız olsun...

benım ıyıkı yalancı sancım falan olmuyor. yoksa cok korkardım kesın.

Cnm peki hazir yogurtmu yoksa ev yoğurdumu yiyosun.ben ev yoğurdunu pek yiyemiyorumda.ama denicem bunu 2 hafta sonra nolucak bakalim

önceden ev yoğurdu yiyordum
bu sefer mayalama işini elime yüzüme bulaştırdığım için hazır yoğurt aldım
ev yoğurdu olursa tabiki daha iyi ama yiyemiyorsan güvenilir bir markanın yoğurdunu yiyebilirsin cnaım

Ben de hastane cantama koymayi dusunuyorum dogumdan hemen sonra sogani ikiye kesip gogus uclarina surup biraz bekletince kesinlikle yara olusmuyormus butun deneyenler boyle söylüyor.

eşin anladı mı yoğurdun çakma olduğunu_

Günaydın doğuran falan yok okuduğum kadarıyla , bu iyi birşey. Hepimiz en az 2 hafta daha şeyimizi sıkalım. Çıkmasın bebekler. Küveze değil , kolumuza versinler.
Benimde dün yalancı sancılarım oldu , ama sanırım doğum yoluna girmek için yaptığı debelenmelerde olabilir. Bu ara akıntım had safhada. Dün içerde bişey yapıyor o pelviks bölgemdeki sancı yüzünden bağıra bağıra geçmesi bekledim. Zar zor uyudum. Wc için sürekli kalktım. Ve işlerimi bitirip kurs için evden çıkıcam.
Oy anam nasıl üşeniyorum belli değil.

Birde normal doğum isteyenler için söylüyorum özellikle , perine masajını açın internetten okuyun ve yapın. Bende sürekli sık bırak sık bırak yapıyordum şimdi o masaja başlıcam. Epizyotomisiz bi doğum bizi bekliyor hadii kızlarr :)))

Günaydın hatunlar.. Yataktan bildiyorum:) dün annemler bendeydi. Çocuk 8 aylık oldu, annem hala siz bu bebeğin kız olduğuna eminmisiniz diyo:) bacaklarını açtı gösterdi, doktorda emin diyorum. Kardeşimede kız demişler 8 ay boyunca 3 kızdan sonra erkeğimiz olmuş:) kızım karnın çok dik diyo. Çaresi yok dedim, erkekte olsa pembe giyecek. AMeliyathanede bana süpriz yaparsa pipili olursa size söylemicem dedim:) insanın aklına zorla neler sokuyolar ya.
Bu arada sabah işe gitti kocam, şimdi eve geliyomuş. Öğleden sonra istanbulda havalar bozacakmış ya kendini garantiye alıyo :)

iğnemi vuruldum geldim. bu iğne baş ağrısı yapıyor bende. vurulduğum gun gözlerımı açamıyorum
hani enerjı verecekti,hani düz duvara tırmanacaktım.
senınkı psikolojik..hem ben senı hıc enerjı dolu gormedım kı normaldede ..depresıfmısın yavrum sen?opimm gecsın
bu yoğurt olayı kesınlıkle cok doğru..dun aksam yemegınde yenı doğum yapmış bır arkadaşa davetlıydık..aynısını soyledı..hergun 1.5 kılo yogurt yedım..ınanılmaz canım ıstıyordu dedı..4.450 gr tosuncuk doğurdu ..
ben hıc sut ıcmedım daha ama sutlu tatlı,corba ve yoğurdu hemen hergun tukettım..yoğurdu kahvaltıda yıyorum ben..

benim de kız ama bana da herkes karnın dik erkek gibi diyor.. bir arkadaşın erkekti ama karnı dik değildi ona kız diyorlardı.. bence artık bu tez değişştirilmeli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…