- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Aynen ya alışkanlık olmuş ben bgn yine 6:30 da uyandım sonra is yok diyip gomuldum tekrar yatağa :) yok böyle bi mutluluk :)sağol. artık sabah 6.30'da kalkmak yok... :)
neden soğukBen de varim calisan ama evim okula cok yakin sadece okulumuz biraz soguk.
kızlar bebeğinin kilosunun az olduğunu düşünenler üzülenler
size kendi uyguladığım yöntemi söyleyeyim
bunu bana teyzem söyledi hakikaten bebeğe çok etkili
hergün en az 1 orta boy kase yoğurt yiyin ve büyük bir bardak süt için
ben yoğurt yemezdim aklıma gelirse yerdim
teyzem bir akrabasının günde 1 kilo yoğurt yediğini ve 4,5 kilo çocuk doğurduğunu söylediğinde benimde kilom düşüktü
tabiki günde 1 kilo yiyemiyorum ama hergün orta kase yoğurt yemeye dikkat ediyorum
hergün süt ve yoğurt yiyorum ve diğer beslenmem olduğu gibi devam ediyor ekstra bişey yapmıyorum
çok şükür yoğurda başladığımdan beri bebeğimin kilosu önden gidiyor
Evet cook zor gecio ama cookta az kaldi sabrediorum artik sagligiyla kucagima bi alabilsem. Benim bi disimde de çürük var ortasi resmen oyulmusMelike hanım hoşgeldin.
Kız şaka maka 35 hafta oldu perşembeye 36 olur. Çok çektin ama dayan az kaldı.
Heralde vitamin eksikliği oluyor benimde ağzumın içi hep yara. Çürük falan yok ama durup durum iltihap yapıyor anlamadım.
mutluluğunuz daim olsun inşallah. :)Aynen ya alışkanlık olmuş ben bgn yine 6:30 da uyandım sonra is yok diyip gomuldum tekrar yatağa :) yok böyle bi mutluluk :)
Cnm peki hazir yogurtmu yoksa ev yoğurdumu yiyosun.ben ev yoğurdunu pek yiyemiyorumda.ama denicem bunu 2 hafta sonra nolucak bakalim
Ben de hastane cantama koymayi dusunuyorum dogumdan hemen sonra sogani ikiye kesip gogus uclarina surup biraz bekletince kesinlikle yara olusmuyormus butun deneyenler boyle söylüyor.Bebek doğmadan bi hafta önce ortadan ikiye yarıp meme uçlarına sürülüyo diye biliyorum canım bende. Çatlamayı ağrıyı acıyı azaltıyo hatta yok ediyormuş. Ocağın yarısından sonra başlıycam ben Allah izin verirse.
eşin anladı mı yoğurdun çakma olduğunu_önceden ev yoğurdu yiyordum
bu sefer mayalama işini elime yüzüme bulaştırdığım için hazır yoğurt aldım
ev yoğurdu olursa tabiki daha iyi ama yiyemiyorsan güvenilir bir markanın yoğurdunu yiyebilirsin cnaım
eşin anladı mı yoğurdun çakma olduğunu_
ben dıyorum sıze bu erkek mılletı saf dıye.yok valla anlamadı
aksine her akşam yoğurt istemeye başladı sofraya
senınkı psikolojik..hem ben senı hıc enerjı dolu gormedım kı normaldede ..depresıfmısın yavrum sen?iğnemi vuruldum geldim. bu iğne baş ağrısı yapıyor bende. vurulduğum gun gözlerımı açamıyorum
hani enerjı verecekti,hani düz duvara tırmanacaktım.
bu yoğurt olayı kesınlıkle cok doğru..dun aksam yemegınde yenı doğum yapmış bır arkadaşa davetlıydık..aynısını soyledı..hergun 1.5 kılo yogurt yedım..ınanılmaz canım ıstıyordu dedı..4.450 gr tosuncuk doğurdukızlar bebeğinin kilosunun az olduğunu düşünenler üzülenler
size kendi uyguladığım yöntemi söyleyeyim
bunu bana teyzem söyledi hakikaten bebeğe çok etkili
hergün en az 1 orta boy kase yoğurt yiyin ve büyük bir bardak süt için
ben yoğurt yemezdim aklıma gelirse yerdim
teyzem bir akrabasının günde 1 kilo yoğurt yediğini ve 4,5 kilo çocuk doğurduğunu söylediğinde benimde kilom düşüktü
tabiki günde 1 kilo yiyemiyorum ama hergün orta kase yoğurt yemeye dikkat ediyorum
hergün süt ve yoğurt yiyorum ve diğer beslenmem olduğu gibi devam ediyor ekstra bişey yapmıyorum
çok şükür yoğurda başladığımdan beri bebeğimin kilosu önden gidiyor
ben kizinca soyleniyorum valla sana niye çocuk yapiyorum diyeÇocuklar evin neşesi canım Esim de çok iyidir aslında ama tutuyor bazen iste olacak o kadar..
yok ablasi 8 deil 6 yasinda kizim :)8 yaş cokta küçük bir yaş değil orayı haydi haydi yıkar
orasının kişiye özel oldugunu bir nevi göstermiş oluyorsun
benim de kız ama bana da herkes karnın dik erkek gibi diyor.. bir arkadaşın erkekti ama karnı dik değildi ona kız diyorlardı.. bence artık bu tez değişştirilmeli:)Günaydın hatunlar.. Yataktan bildiyorum:) dün annemler bendeydi. Çocuk 8 aylık oldu, annem hala siz bu bebeğin kız olduğuna eminmisiniz diyo:) bacaklarını açtı gösterdi, doktorda emin diyorum. Kardeşimede kız demişler 8 ay boyunca 3 kızdan sonra erkeğimiz olmuş:) kızım karnın çok dik diyo. Çaresi yok dedim, erkekte olsa pembe giyecek. AMeliyathanede bana süpriz yaparsa pipili olursa size söylemicem dedim:) insanın aklına zorla neler sokuyolar ya.
Bu arada sabah işe gitti kocam, şimdi eve geliyomuş. Öğleden sonra istanbulda havalar bozacakmış ya kendini garantiye alıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?