2015 Şubat Anneleri

2300 doğdu sarılığı var sütüm çok yok bebeğin emme refleksi çok az. yarın doktora gideceğiz. Bana dua edin kızlar ne olur bebeğim sağlıklı olsun. çok üzülüyorum..

Canım burda arkdaşlar paylaşmıştı zayıf bebekler çabucak toparlanıp kilo alıyolarmış. İnşallah seninkinin de emme refleksi gelişir ve sağlıklı tombiş bi bebe olur

2300 doğdu sarılığı var sütüm çok yok bebeğin emme refleksi çok az. yarın doktora gideceğiz. Bana dua edin kızlar ne olur bebeğim sağlıklı olsun. çok üzülüyorum..

canım öyle düşünme lütfen rabbim herşeyi kararlamış hayırlısı böyleymiş
daha çok minik olduğu için ememiyordur emin ol bikaç haftaya emmeye başlar
hem 40 haftalık doğanların bile hepsi ememiyor
sen pes etme o alışır nasıl emeceğini öğrenir sütünde artar şimdi ememediği için azdır sütün
üzülüp stres yapma o da etkilenmesin
sağ salim kucağına aldın kokusunu duydunya onun uyumasını uyanmasını seyredebiliyorsunya ona şükret canım benim

Ayy kendimi antika gibi hissediyorum yürüdükçe :)) çok sinir bozucu..normal heralde ama sabahin ilk saatleri değil de gün ilerledikçe oluyor daha neler görcez bakalım :))

ayva sütü arttırıyormuş. ayva ye bol bol. stres yapma sakin ol. bebeğini sev bol bol psikolojik olarak beyin süt emrini verecektir.

Yaa harbiden bi tane maymunlu bi sweatim olmadı çok ozenirdim o zamanlar
Sonradan el mi değiştirdi o birşeyler oldu.o ara bence kalitesinden ödün vermeye başladı. Defactonun da çocuk bolumu var güya ben kaç tane mağazasına gittim goremedim netten görüyorum ama.joker filan da var gerçi ama hic kıyafet alışverişi yapmadım oyuncak aldık daha çok.koton da var çocuklar için ama bence pahalı çocuklar cabuk gelisiyorlar giydikleri bir mevsim oluyor sadece bana göre o kadar parayı vermek yazık.bizde çocuğun yediği helal giydiği haram derler

Kızlar benim eşim 0 rh pozitif ben b negatif bebeğimiz benim kanımdan olduğu için kan uyuşmazlığı iğnesi yapmadı doktorum. Neden öyle oldu sizce?
Canım uyuşmazlık çıkmazsa o iğneyi bi sonraki çocuk için yapıyorlar bizde de 28. Haftada kan uyuşmazlığı negatif çıktı ama başka çocuk düşünürseniz diye her ihtimale karşı yapmamız lazım dedi ondan yaptırdık. Ayrıca hiç üzme kendini bebeğinin akciğerlerinde sotun yok normal doğumla doğdu kilosuda gayet ii bence sıkma canını ben 9 aylıkken 1800 gr doğdum herkes şaşırmış 2 ay sonra 5 kilo olmuşum :) herşey yoluna girecek bence sen şu an lohusalığun etkisi altısındadır tabi :)

BENIM de çantalar doldu. daha bebegınkıne bıberon falan filan koyulacak.
benım de gecelik eksık . kalın battanıye de sığmadı. havlu,kağıt havlu hepsi eksık.
cok mu abartttık

ya bende de az önce birden çarpıntı başladi sonra gidip birşeyler atistirdim sonra elim ayağım titremeye başladı kötülendim kan ilacida kullaniyorum esimde bu sabah dikkat et göz çevren kahverengi olmuş dedi yarın gidip tahlil mı yaptırsam acaba

I ideal sütünü hastanelerde sanayi tipi pompaları kullanarak arttırmayı dene, bebeğin güçlü emmeye başlayıncaya kadar.
sanayi tipi pompalar çok güçlü emiş yaptıkları için sütün dha çabuk gelmesini sağlıyorlar.
- bol su
- bulgur pilavı
- dereotu
sütü artıran şeylerden bir kaçı.

İdeal bebisin Nasil çok ağlıyor mu yoksa sessiz mi bi de kaç kilo doğdu merak ediyorum

Kızlar benim eşim 0 rh pozitif ben b negatif bebeğimiz benim kanımdan olduğu için kan uyuşmazlığı iğnesi yapmadı doktorum. Neden öyle oldu sizce?

Bebekle anne ayni olursa yapılmıyor diye biliyorum ben

Bence kan şekerin düşmüş olabilir canım

BENIM de çantalar doldu. daha bebegınkıne bıberon falan filan koyulacak.
benım de gecelik eksık . kalın battanıye de sığmadı. havlu,kağıt havlu hepsi eksık.
cok mu abartttık
annem ne koydunuz eksikler var ama bavullar dolu ya bavullarınız çok küçük ya bebeğin tüm eşyalarını hastaneye taşıyacaksınız...

Evet aynı haftadayız ben de de 3 gündür başladı... 35 girdim ağrılar başladı... ben dün biraz korktum ama şimdi iiim :) hayrlısı artık ..
ayy ayne dert bendede var bir 3 günden beri baçaklarima vurmaya başladı asinda korkmiyorum ama genede üperti beni açiba normalmi bunlari yaşamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…