- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
2300 doğdu sarılığı var sütüm çok yokbebeğin emme refleksi çok az. yarın doktora gideceğiz. Bana dua edin kızlar ne olur bebeğim sağlıklı olsun. çok üzülüyorum..
2300 doğdu sarılığı var sütüm çok yokbebeğin emme refleksi çok az. yarın doktora gideceğiz. Bana dua edin kızlar ne olur bebeğim sağlıklı olsun. çok üzülüyorum..
hashande canım helal olsun sana, açılman olduğu halde doğurmuyorsun :) benim 1 cm bile yoktu birden 8 cm açılmam oldu. nasıl oldu bende anlamadım, şimdi bebişimle uğraşıyorum, çok minnak çoküzülüyorum bazen hatam mı var diyorum ama Rabbim böyle yazmış ne diyeyim.
Ayy kendimi antika gibi hissediyorum yürüdükçe :)) çok sinir bozucu..normal heralde ama sabahin ilk saatleri değil de gün ilerledikçe oluyor daha neler görcez bakalım :))bu dediğin şey bir iki kere bana da oldu ama şimdi yok :S benim vajinama ağrı girdi bu kıtırdama sesinden sonra dedim herhalde bacaklarım ayrılıyor ama şimdi birşey yok. sanırım normal bu haftalarda artık benim oralarımdan değilde diğer bütün kemiklerimden sesler geliyor
ben küçükkenehatırlıyorum lcw çok kaliteli bir markaydı
hatta maymundu maskotu
herkes alıp giyemezdi
şimdi dediğin gibi heryerde açıldı şubesi
fiyatlar pahalı olmasına rağmen mallarıda eskisi gibi değil
Canım uyuşmazlık çıkmazsa o iğneyi bi sonraki çocuk için yapıyorlar bizde de 28. Haftada kan uyuşmazlığı negatif çıktı ama başka çocuk düşünürseniz diye her ihtimale karşı yapmamız lazım dedi ondan yaptırdık. Ayrıca hiç üzme kendini bebeğinin akciğerlerinde sotun yok normal doğumla doğdu kilosuda gayet ii bence sıkma canını ben 9 aylıkken 1800 gr doğdum herkes şaşırmış 2 ay sonra 5 kilo olmuşum :) herşey yoluna girecek bence sen şu an lohusalığun etkisi altısındadır tabi :)Kızlar benim eşim 0 rh pozitif ben b negatif bebeğimiz benim kanımdan olduğu için kan uyuşmazlığı iğnesi yapmadı doktorum. Neden öyle oldu sizce?
BENIM de çantalar doldu. daha bebegınkıne bıberon falan filan koyulacak.bu arada oğluşumun hastane çantasındaki bezleri azalttım 14 tane filan koydum bir paket ıslak mendil bir pakette pamuk koydum. eğer bezleri çok götürecek olursam bu sefer 3 tane koca koca çanta hazırlamam gerekli gözüme çok geldi şimdi 2 ye düşürdüm çantaları ve bir de portbebe içine kalın battaniyeyi sayarsak yine 3 ama mecburen portbebeyi götürmem lazım hastaneye. araba ile gelicek olsak ta zaten kışın ortasında doğurucaz üşümez içinde diye düşünüyorum. oyy ne zormuş bu kafa karışıklığı
hashande canım helal olsun sana, açılman olduğu halde doğurmuyorsun :) benim 1 cm bile yoktu birden 8 cm açılmam oldu. nasıl oldu bende anlamadım, şimdi bebişimle uğraşıyorum, çok minnak çoküzülüyorum bazen hatam mı var diyorum ama Rabbim böyle yazmış ne diyeyim.
mide fesadı olacaksın bu seferde yemedıgın ıcmedıgın sey kalmadı.Onu da alıyım marketten.
bulamadım başını ne sürcez??Ewt canım son hafta başlanıyo her gün sürülüyo doğuma kadar.
Kızlar benim eşim 0 rh pozitif ben b negatif bebeğimiz benim kanımdan olduğu için kan uyuşmazlığı iğnesi yapmadı doktorum. Neden öyle oldu sizce?
sanayiye götürüp yağlatmak gerek siziAyy kendimi antika gibi hissediyorum yürüdükçe :)) çok sinir bozucu..normal heralde ama sabahin ilk saatleri değil de gün ilerledikçe oluyor daha neler görcez bakalım :))
ya bende de az önce birden çarpıntı başladi sonra gidip birşeyler atistirdim sonra elim ayağım titremeye başladı kötülendim kan ilacida kullaniyorum esimde bu sabah dikkat et göz çevren kahverengi olmuş dedi yarın gidip tahlil mı yaptırsam acaba
BENIM de çantalar doldu. daha bebegınkıne bıberon falan filan koyulacak.
benım de gecelik eksık . kalın battanıye de sığmadı. havlu,kağıt havlu hepsi eksık.
cok mu abartttık
ayy ayne dert bendede var bir 3 günden beri baçaklarima vurmaya başladı asinda korkmiyorum ama genede üperti beni açiba normalmi bunlari yaşamakEvet aynı haftadayız ben de de 3 gündür başladı... 35 girdim ağrılar başladı... ben dün biraz korktum ama şimdi iiim :) hayrlısı artık ..
meme uçlarına soğan sürülüyormuş ama kokusundan bebek etkilenip memeyi bir daha almama riski varmış...bulamadım başını ne sürcez??
Ben de bgn başladım günde 2 yeter heralde di miben ayrıca hurma yemeye de başladım. hurma da süt için çok yararlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?