2015 Şubat Anneleri

Yeni doktora gittim bi dolu test istedi kan verilecek yine , ne testi hala bıktım vallahi billahi

Kızlar benim eşim 0 rh pozitif ben b negatif bebeğimiz benim kanımdan olduğu için kan uyuşmazlığı iğnesi yapmadı doktorum. Neden öyle oldu sizce?

canım bebeğin de negatif olduğu için vücudun rh antijeni görmediğinden ona karşı antikor da geliştirmiyor o yüzden gerek duyulmamıştır iğneye. farklı olduğunda yapılıyor.

bir de sarılığı için ne yapıyorsunuz? benim kuzenimin de oğlu 2100 gr doğdu sarılığı vardı evde florasan ışığıyla fototerepi uyguladık (babamın amirinin bebeğinde de vardı ona da anlatmış babam yapmışlardı) ikisine de iyi geldi. tabi bu arada gözlerini bir şeyle kapatmak gerekiyor.

BENIM de çantalar doldu. daha bebegınkıne bıberon falan filan koyulacak.
benım de gecelik eksık . kalın battanıye de sığmadı. havlu,kağıt havlu hepsi eksık.
cok mu abartttık

yok be abartmadık aslında biberonu ben koydum da daha kaynatmadım. kalın battaniyeyi portbebenin içine koydum.havlu kağıdı da portbebenin içine koydum normal havluyu da kendi çantama koydum tamamdır ama bezi abartmışım harbiden 25 tane koydum baya yer kapladı 14 tane filan koydum şimdi

Kızlar benim eşim 0 rh pozitif ben b negatif bebeğimiz benim kanımdan olduğu için kan uyuşmazlığı iğnesi yapmadı doktorum. Neden öyle oldu sizce?
Bizde de kan uyuşmazlığı var ama bebeğimin kanı benimline uyumluymuş. Doğumdan sonra iğne yapılacakmış.

ben herşeyimi bavula sığdırdım bir tek ana kucağı elimizde olacak ve bebek bezi molfix 50'li paketi sığdırdım bavula ama sizin bavullarınız mı küçük nasıl sığamadınız yahuuu

ben orta boy valize kendi ihtiyaçlarımı ve bebeğinkileri koydum
hepsini aldırdım
port bebe de var daha
onu unutmasak bari

ben herşeyimi bavula sığdırdım bir tek ana kucağı elimizde olacak ve bebek bezi molfix 50'li paketi sığdırdım bavula ama sizin bavullarınız mı küçük nasıl sığamadınız yahuuu

orta boy valiz benim eşyalarımı anca aldı. bebeğin eşyaları tam sığdı çantasına,aynı bavul yapmak istemediğim için 2 çanta yaptım tek çanta çok karışır.bebek bezi mümkün değil sığmaz artık.

hımmmbenimde orta boy çekçekli valiz benmi az şey aldım acaba

hımmmbenimde orta boy çekçekli valiz benmi az şey aldım acaba

sanmam ben 3 takım gecelik koydum. bir tane örme yelek, bir tane şal, bir hırka,havlu,çorap 3 tane, 2 terlik,3 iç çamaşırı,2 atlet,10 tane hasta bezi anca aldı. bunlar sadece :S ama bir geceliğim polar kalın o baya yer kapladı :s

mide fesadı olacaksın bu seferde yemedıgın ıcmedıgın sey kalmadı.

Şekerli su bile içtim. Dr un ikinci söylediği ilaç lavmanmış. Doğumda yapılırsa diye korkuyodum iş başa düşünce paşa paşa yapıyor insan. Ilacın çoğu dışardaydı ama kalanıyla Azıcık rahatlama sağlayabildim. Çok acıyo yaw.

50li paket mi canim ne yapacaksınız o kadar bezi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…