valla ben aklıma geldikçe yiyorum. seviyorum da hurmayı. aman dikkat edin hurmanın kabızlık yaptığı yazıyordu bi yerde.
netten araştırdığım ve çevremden duyduğum herşeyi koydumaynı şeyi düşünmeye başladım
Şekerli su bile içtim. Dr un ikinci söylediği ilaç lavmanmış. Doğumda yapılırsa diye korkuyodum iş başa düşünce paşa paşa yapıyor insan. Ilacın çoğu dışardaydı ama kalanıyla Azıcık rahatlama sağlayabildim. Çok acıyo yaw.
50 paket mi yazmışım50li paket micanim ne yapacaksınız o kadar bezi?
kuru hurmadan mı bahsediyorsunuz yoksa şu pazarda satılan taze hurmadan mı ikisi aynı ise yarar mı acaba ben tazesine bayılıyorumBen de bgn başladım günde 2 yeter heralde di mi
50 paket mi yazmışımyanlış olmuştur 1 paket 50'li açıp ayırmak zor geldi ondan açmadan direk koydum zaten göbek oyuntulu hepsini kullanamicam büyük ihtimal
puzme kendini guzel anne hersey yoluna gircek. Sutun de olur. Moral cok onemli. Sen iyi olursan bebegin de iyi olur. Emmeyi de ogrenir yeter ki saglikli olsun2300 doğdu sarılığı var sütüm çok yokbebeğin emme refleksi çok az. yarın doktora gideceğiz. Bana dua edin kızlar ne olur bebeğim sağlıklı olsun. çok üzülüyorum..
polar gecelikler kalın oluyor ben hasta bezi koymadım hastane veriyormuş sadece birkaç tane ped koydum...sanmam ben 3 takım gecelik koydum. bir tane örme yelek, bir tane şal, bir hırka,havlu,çorap 3 tane, 2 terlik,3 iç çamaşırı,2 atlet,10 tane hasta bezi anca aldı. bunlar sadece :S ama bir geceliğim polar kalın o baya yer kapladı :s
6 gündür ne acılar çektin sonunda rahatlicaksın onu düşün karın ağrısıyla kendini wc'ye atma hemen çıkan sadece ilaç olur etkisini göremezsin...Şekerli su bile içtim. Dr un ikinci söylediği ilaç lavmanmış. Doğumda yapılırsa diye korkuyodum iş başa düşünce paşa paşa yapıyor insan. Ilacın çoğu dışardaydı ama kalanıyla Azıcık rahatlama sağlayabildim. Çok acıyo yaw.
Geçmiş olsun canm , Allah şifa versin, son haftalar baya zormuş..
Benim bildigim 4 cm olursa dogumu durduramiyo bende progestan kullaniyorumkızlar merhaba evde yatıyorum ,
kendimi hamile danışma hattı gbi hissediyorum bişey sorcam size arkadaş aradı şimdi 25 haftalık hamile bacağı kasılıyo diye doktora gitti 3 cm açılması varmış progestan vermiş vajinadan kullan diye neden açılma olur bileniniz varmı 3 cm çok değil mi
Benimki kucuk boy cekcekli ben sigdirdim bi bezler disarda kaldi onlarida kucuk sirt cantasina koydum duzlestiricimle
bi şeyle bavula bağla. :)
netten araştırdığım ve çevremden duyduğum herşeyi koydum
Kızlar gün genelinde karnim hep sertti sizde de boyle oluyor nu neden kaynaklanıyor acaba?
Benim iki küçük çanta.annem ne koydunuz eksikler var ama bavullar dolu ya bavullarınız çok küçük ya bebeğin tüm eşyalarını hastaneye taşıyacaksınız...
Yeniler istiyor. Baksın daha iyi işte.Yeni doktora gittim bi dolu test istedi kan verilecek yine , ne testi hala bıktım vallahi billahi
6 gündür ne acılar çektin sonunda rahatlicaksın onu düşün karın ağrısıyla kendini wc'ye atma hemen çıkan sadece ilaç olur etkisini göremezsin...
Allah yardimcin olsun...2300 doğdu sarılığı var sütüm çok yokbebeğin emme refleksi çok az. yarın doktora gideceğiz. Bana dua edin kızlar ne olur bebeğim sağlıklı olsun. çok üzülüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?