2015 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canm , Allah şifa versin, son haftalar baya zormuş..

Sizlere bakınca ben hiçbirşey almamisim o zaman.onu sonra koyarim bunu sonra koyarim derken sancim gelip cattiginda bu sefer sancidan bi şeyleri unutucam gibime geliyor.hayır hastane de uzak eve. Bi de eşim hep yanlış yola yapıyor hastaneye giderken. Heyecan yapıyor herhalde.persembe randevumuz var bakalım yine yanlış yoldan mi gidecek.

50 paket mi yazmışım yanlış olmuştur 1 paket 50'li açıp ayırmak zor geldi ondan açmadan direk koydum zaten göbek oyuntulu hepsini kullanamicam büyük ihtimal

Yok doğru anlamisim 50li paket dedim 50 tane bez çok bence.deneme için molfixe bilgilerimi verdim ama bebek doğacak ortada bez yok.
Ben prima kullanıyorum gerçi 2 numara aldım.evde iki bezli olacak kizim da 4 numara kullaniyor hadi bakalım primaya çalışıyoruz

2300 doğdu sarılığı var sütüm çok yok bebeğin emme refleksi çok az. yarın doktora gideceğiz. Bana dua edin kızlar ne olur bebeğim sağlıklı olsun. çok üzülüyorum..
puzme kendini guzel anne hersey yoluna gircek. Sutun de olur. Moral cok onemli. Sen iyi olursan bebegin de iyi olur. Emmeyi de ogrenir yeter ki saglikli olsun

polar gecelikler kalın oluyor ben hasta bezi koymadım hastane veriyormuş sadece birkaç tane ped koydum...

6 gündür ne acılar çektin sonunda rahatlicaksın onu düşün karın ağrısıyla kendini wc'ye atma hemen çıkan sadece ilaç olur etkisini göremezsin...

kızlar merhaba evde yatıyorum ,
kendimi hamile danışma hattı gbi hissediyorum bişey sorcam size arkadaş aradı şimdi 25 haftalık hamile bacağı kasılıyo diye doktora gitti 3 cm açılması varmış progestan vermiş vajinadan kullan diye neden açılma olur bileniniz varmı 3 cm çok değil mi

Kızlar gün genelinde karnim hep sertti sizde de boyle oluyor nu neden kaynaklanıyor acaba?

Benim bildigim 4 cm olursa dogumu durduramiyo bende progestan kullaniyorum

Benimki kucuk boy cekcekli ben sigdirdim bi bezler disarda kaldi onlarida kucuk sirt cantasina koydum duzlestiricimle

herşeyimi sığdırdım ben
daha doğrusu ablam sığdırdı
düzleştirici hiç aklıma gelmemişti ama muhtemelen onu kullanmaya fırsatım olmaz
yinede çantama koyayım dursun

bi şeyle bavula bağla. :)

yok kız valizin üzerine koyup şimdiden eşime buda gidecek unutma valizle birlikte almayı demem yeterli olur

netten araştırdığım ve çevremden duyduğum herşeyi koydum

bende öyle yaptım
aman neyse eksik bişey varsa alınır o zaman

annem ne koydunuz eksikler var ama bavullar dolu ya bavullarınız çok küçük ya bebeğin tüm eşyalarını hastaneye taşıyacaksınız...
Benim iki küçük çanta.
- 1 tk 5 li hastane çıkışı
- 1 tk 10 lu hastane çıkışı
- 2 tulum ve 2 alt üst tk
- Yelek
- 10 ad bez, ıslak mendil,5 ad. alt açma
- 1 Çıtçıtlı battaniyelerden,1 penye battaniye
- Biberon,emzik
Çok mu acep?

2300 doğdu sarılığı var sütüm çok yok bebeğin emme refleksi çok az. yarın doktora gideceğiz. Bana dua edin kızlar ne olur bebeğim sağlıklı olsun. çok üzülüyorum..
Allah yardimcin olsun...
Benim bebegimin kilosu simdi 2300 35 haftalik
suyumda azalma var
sanirim erkenden alicaklar
insallah 2 hafta dsha sorun yasamamda 37 haftayi doldurur...
Yasadigin zor aktif emmeye badladigi zsman kilo da alicsk merak etme... uzme kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…