ayy canım öyle değil mi ama yaa :)) bencede çok abartıyor ya bide tek yönlü anlatıyor. mesela şeker yüklemesiyle 1 kgluk bebeğinizi hipoglisemiye sokuyorsunuz diyor ama diyelim bende hamilelik şekeri var testi yaptırmadığım içinde farkında değilim ee her yemek yediğimde şekerim aşırı yükselecek ve bu bebek her seferinde hipoglisemiye girecek. hiç olmazsa testle bi kere sokuyosun geri kalan aylarda da önlemini alıyosun. bence şeker testi yaptırmayı düşünmeyenler birebir karatayın diyetini yapıyorlarsa yaptırmasınlar. ekmek,patates,bezelye,nohut,pirinç,bal,pekmez,meyve vs. varolan şekerli veya glisemik indeksi yüksek ne varsa hepsini çıkarabiliyorsan beslenme düzeninden yaptırma. ama bu özellikle hamilelikte pek mümkün gibi görünmüyor benim için. ben mesela meyveye hiç düşkün değilimdir şimdi sürekli canım karatayın baş düşmanı karpuzu istiyor :)) iyi düşünmek doğru karar vermek lazım. ozamana kadar belki fikrim değişir ama ben yaptırmayı düşünüyorum açıkcası
Bu kadın da şeker yüklemesi yaptirirsaniz bebeginiz doğuştan şeker hastası olur dedi ya bu şekeri kandan olctursek olmaz mı ki illa şeker mi yuklenmeli:26:Bende dinledim canan karatayi ama biraz arkadaslar arasinda sorusyurdum dun arkadasim yengemle ben ayni donemde hamileydik o hicbir test yaptirmadi ben seker yuklemesi yaptirdim hamilelikten dolayi sekerim varmis diyete basladim dedi bilmeseydim yengemin bebegi gibi seker hastasi olacak dedi seker yuklesi dedigi sekerli su dedi o zaman tatli falanda yeme sekeri hic kullanma dedi kafa gitti bende yaptirmasam sorun olursa onun vebali bana daha agir geldi arastirmaya dewam tabi :)
oyyy çok ürkünç geldi ya eski resimlere bakıyordum da abbooowww...
eklemez mi teyzesi kurban olsun ona eklerim tabi cnm. önce bilgilerini alalım..
beklenen doğum tarihi
son adet tarihi
kilo
Offf gecen gun kendine geldim yemek yiyebiliyorum midem bulanmiyo halsiz degilim diye sevinmistim ama 2 gun surdu sadece. Bugun ozellikle cok guzel halsizim ve bulantim var. sabah beri anca zorla simdi peynir ekmek yiyebildim. Bulantilarim gectigi gun panik olmustum aslinda ama o gun ne istiyosam yedim firsattan istifade :) simdi bulantim geri geldi diye su halsiz halimle gobek atmayi dusunuyorum. Demekki bebisim gelisimine devam ediyor. Annesine 1 gun yemek yesin diye izin vermis uzumum benim 💕 kim derdiki bu bulantilara halsizliklere sevincen diye... 👶👶👶
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aksine çok şirinmiş black. ben bayılırım hamile kadınların göbişini sevmeye :))
aman allahımmmmmmmm
ya karnımın şişeceğini hiç düşünemiyom ben ya
ayy çok değişik ya
bu kadar şişmeye çatlak olmadıysa maşallah
dogumdan sonra gitti mi?
kese gorundueklemez mi teyzesi kurban olsun ona eklerim tabi cnm. önce bilgilerini alalım..
beklenen doğum tarihi : 24 subat 2015
son adet tarihi :20 mayıs 2014
kilo :53
kaçıncı bebek :ilk bebek(inş)
ve son durum...
Ben balıkesir de yaşıyorum eşimin ailesi ankarada ben bütün kontrollerime burda gidip doğumu ankara da özel hastanede yapsam olur mu akşam bi arkadas kabul etmezler dedi esimde ailesi orda diye illa orda istiyor ikiz diye bakamayiz zorlariniz onlar yardım ederler diyo sizce hastane kabul etmeyebilir mi
Ben balıkesir de yaşıyorum eşimin ailesi ankarada ben bütün kontrollerime burda gidip doğumu ankara da özel hastanede yapsam olur mu akşam bi arkadas kabul etmezler dedi esimde ailesi orda diye illa orda istiyor ikiz diye bakamayiz zorlariniz onlar yardım ederler diyo sizce hastane kabul etmeyebilir mi
ıns canım yaa. bide bende yazayım bilgilerimi musaıt olduğunda benide eklersen.. sat 20 mayıs gazıantep sadece kese gorundu simdılık.ıns devamı olur.herkese hayırlı sağlıklı hamilelıkler.
Çok şükür canım. benim akşamları azalıyor sabah öğle daha fena. şu anda ne yesem yerim durumundayım mesela. Bünye bebeğe alıştıkça geçecek sanırım bunlarda inşallah....
Aman saglikli olsun da benim minigim ben yerlerde surunmeye raziyim elbet gecer en olmadi 9ay sonunda mecbur geciyo bebisi pirtlatinca :)))
Ben de goya hafta hafta cekcektim ama hamile kaldigimda hali hazirda gobegim var oldugundan hatta suan gaz yuzunden kendini kaybetmis bir gobegim oldugundan foto falan cekilemiyom ne sinir
maşallah göbüşe bizde böyle olcaz mı acaba
bana kalsa bende kendi evime gelmek isterim 40 mız çıktıktan sonra gel çekmiş iz annemde 40 gün sonra gorcek torunları anneme haksızlık ama napim eşim isteyince elim mahkum bide onların ev kalabalık kış olacak soba offfff 7 kişi onlar bide biz 11 Allahım hayırlısını nasip etsin artıkneden etmesin cnm bence hastaneni ayarlar konuşursun. doğum burda istiyorum diye. tabi bana kalırsa kendi evine gelmen daha iyi derim ailen annen en azından 40 ina kadar yanında olsa yeter sana. inan bebekken hiçbir zorlukları yok ki onların. tabi yine en iyisini sen bilirsin cnm. ama parasıyla cnm ederler yani.
neden etmesin cnm bence hastaneni ayarlar konuşursun. doğum burda istiyorum diye. tabi bana kalırsa kendi evine gelmen daha iyi derim ailen annen en azından 40 ina kadar yanında olsa yeter sana. inan bebekken hiçbir zorlukları yok ki onların. tabi yine en iyisini sen bilirsin cnm. ama parasıyla cnm ederler yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?