2015 Şubat Anneleri

Gece sağa don sola don uyuyamadim bu sefer de sağ tarafima yatıp mi uyumusum karnim desteksiz aşağı doğru düşer gibi olu ca çok agriyor kahvaltıyı da yaptim iyice ağrımaya başladı

İzmir.bile kar gördü
Antalyaya yağacak
Biz göremedik
Sabah 3 tane attı

Gece sağa don sola don uyuyamadim bu sefer de sağ tarafima yatıp mi uyumusum karnim desteksiz aşağı doğru düşer gibi olu ca çok agriyor kahvaltıyı da yaptim iyice ağrımaya başladı
Aynen ben de sağa sola dön mahvoldum,artan kaburga ağrılarımı saymıyorum bile,Bizim küçük Bey poposunu mu ayağını mı napıyorsa yok böyle bir acı.Allah yardımcımız olsun son haftalar.

Bu kadar canım doğuran, diğerlerinin durumu stabil.

aman iyi bari beklesinler zamanlarını , kız bende uyuyamıyorum gece 4-5 arası uyanıyorum dön o tarafa dön bu tarafa , şimdide gözlerim yanıyor bastırdı ki nsl uyku, doğum haberleri biraz açtı gözlerimi

Sen çalışıyor musun? Takip edemiyorum izne ayrılanları.
Haftaya herkes ayrılmış olur heralde.

Bende sabah yazılan mesajları çok görünce dedim bir durum var.
Sen bile perişanladın daha diğerleri ne yapsın.
Belli ama herkes sıkıntılı genelde. Maşallah diyim kendime ama sanki ben fena değilim.

Saat 7 de sıra almaya gitmişler çok kalabalik oluyor diye sonra nöbet tutuyoruz 7-9 nöbeti diye haber veriyor :) ben de en büyük asker bizim asker dedim ne diyim :)

Bende sabah yazılan mesajları çok görünce dedim bir durum var.
Sen bile perişanladın daha diğerleri ne yapsın.
Belli ama herkes sıkıntılı genelde. Maşallah diyim kendime ama sanki ben fena değilim.

kız he ben iyi gidiyordum
sanki kasıklarımda da ağrı oluyor ara ara ama fazla acı vermeyen cinsinden kemiklerim oynuyor sanırsam
maşallah sana ,
benim kız dönmüş en son kontrolde öyleydi sağ tarafımda

Saat 7 de sıra almaya gitmişler çok kalabalik oluyor diye sonra nöbet tutuyoruz 7-9 nöbeti diye haber veriyor :) ben de en büyük asker bizim asker dedim ne diyim :)
Yani bir anısı olsun en azından.
Senin şafağını sayacak yakında.

Tskler yarin yani bugun gudicem cildiyeye randevuda almadimda bakarlar artik dunden 3 saatlik uyku bugun henuz hic uyuyamadim heryerimi kanattim bakalim kacta gecicek
cildiyeye neden gidiyorsun sanırım kaçırdım konuyu ben. kaşıntıdan dolayı mı gidiyorsun yoksa :S bende bazen deli gibi kaşınıyorum kadın doğumcuma sordum karaciğer enzimlerine baktı sonra cildiyeye gönderdi ben hala gidicem ben temizlik yapmıştım kapıları pencereleri cling bangle silmiştim ona yordum gitmedim

rüyamda doğuma girecekmişim, kontoller yapılıyor kardiyolojiye konsülte ediyor doktor , kardiyolog ameliyat olamaz ciddi kalp yetmezliği var diyor bana , bende hiç haberim yok diyorum o kadar kötü durumda mıyım diye düşünüp duruyordum uyandım

Biz de kizani doktora getirdik sıra bekliyoz. Bisuru minnak bebis var. gözler kan canagi bogaz kizarik gobek bağını saglikla ilgili bir kuruma da gommemistik guya cikamiyoz doktorlardan batirdi bizi bu sağlık sektörü maddi manevi

Bizim burda da hava coştu gece araliksiz yagmur yagdi şiddetli sağanak seklinde bir fırtına çıktı sonra tabela ışık ne varsa devirdi civarda. Soğuk desen bizik buraya göre cok cok fazla bir soguk var Toroslara beyazlar inmis uzaktan gördük ucundan da olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…