2015 Şubat Anneleri

Kocis de bgn askerlik şubesine gitmiş tezkere sayıyorum diyor :))) önünde 15 kişi varmış..bi arkadaşıyla beraber gitmisler askerlik anısı diye foto yolluyor :))

Aksuaksu canimm Hayirli olsun Rabbim sagliki uzun ömür versin sana ve bebislerine Insallah. Bol bol sütlü günler:))

Burun içi etlerimiz de şişiyormuş o yüzden nefes zor alıyoruz. Adamlar birde de beşte de aynılar desene.

Yani zaten yatamicaz bari simdi uyusak.
Bana kalsa bencede öyle ama yatıp da sabaha kdr uyuyani görmedim duymadım demekki böyle olmasi gerekiyor..çok az günlerimiz kaldı artık zaten :) gün içinde uykum gelirse uyuyorum ordan telafi ediyorum uykusuzluğu :)

Evet öglenleri Iyi geliyo ama oda benim cadi birakirsa kres tatile girdiginden beri hanimefendide öglen uykusuda kalmadi haliyle. Ondan yatamiyorum öglenleri. Allahtan Yarin burda okullar, kres aciliyo. Düzen Sart cocuklara.

Kocis de bgn askerlik şubesine gitmiş tezkere sayıyorum diyor :))) önünde 15 kişi varmış..bi arkadaşıyla beraber gitmisler askerlik anısı diye foto yolluyor :))
Benim abimde 8 derece miyop.
Askere almadılar.
Bir gün Şb ye gitmişti işlem yaptırmaya.
Şimdi biri askerlik anısını anlatınca o da gittiği günü anlatıyor.
Birde o gün giderken anneme diyor ben askere gidiyorum.

günaydın bacılarım

neler olmuş neler dün giremedim
doğurmalar başlamış heyecanlandım
@ ideal ve Aksuaksu doğurmuş başka var mı doğuran ?
hashande kuzum Allah yardımcın olsun, sağlıcakla gelsin yavrun

kızceler günaydın, sabah gözlerime inanamadım.Perdeyi açtığımda çok az da olsa kar atıştırıyordu bir mutluluk oldu içimde.Ama Allah dışarda kalanlara, ısınamayanlara , hayvanlara yardım etsin orası apayrı.
Bugünümüzde çok güzel ve renkli geçsin inşallah.Sizleri seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…