2015 Şubat Anneleri

Bubhavada yorganin altinda sicacik uyumak vardi offf kimselerde yoo en kotu S Sond okurdu oda uyumus kaldim buralarda tek
Canım sende hiç uyumamışsın yine.
Benim nadir gecelerimden hiç kalkmadan geçirdim.
Yine döndüm çok ama uyudum
Keşke hep böyle olsa razıyım.
Seni de yalnız bıraktım.
İş var ve erkenden yapmayılım bu ay. Korkumdan uyumaya çalışıyorum.

Uyudum o kadar güzel bir rüya gördüm dünkü sancının etkisi sanıyorum kızımı doğuruyorum Sancı çekiyorum ama o kadar güzel bir bebek geliyor Ufacık suratı :) sonra giyiyorum üstümü çocuğu emzirip anneme bırakıyorum ben gezmeye :) rüyalarda saçmalıyor artık :)

Geç kaldı o ben hazırladım.
Ayrıca siz liseden ne zaman mezun oldunuz nerden hatırlıyorsunuz formül falan.
2002 de mezun oldum ben liseden ne biliyim kalıyor bnm aklımda bi de hastanede sekreterler kpss ye hazırlanıyor falan onların matematik sorularını çözmeyi seviyorum :)))

kızımın kalan çamaşırlarını ayırdım beyazlar, az renkliler ve kırmızılar diye. akşam 2 makine çamaşır yıkadım. bu akşam da kalan 1 makineyi yıkayıp asarım. kuruyanları ütüleyebilirsem ütülerim. bir kaç da battaniyemiz var yıkanacak. yıkayıp yerleştiririm dolabına. ortadan kalkmış olurlar.

Yaa ben de videosunu falan izledim de çok yapabileceğim bişi gibi gelmedi

Ne işi sen izne ayrılmadın mı? Burda kar yok kuru soğuk.
Yoo ayrılmadım daha dün işten gittim hastaneye cumaya kadar devam cuma kontrol var o zaman ayrılcam daha işleri bile toparlayacağım hamile olan benim bütün ofis hasta raporlu nerdeyse işler durdu bu insanlar Van'da yaşasa nolcak bilmiyom izmir yani burası

Ben de rüyamda annemle yürüyüş yaparken karda kayıp düşüyorum ama çok yumuşak bi düşüş ve sanki Kizakla kayar gibi baya bi gidiyorum :) ruya tabirine bakmicam kötü bişe yazarsa diye kendim yorumladım :))) bebis böyle kayar gibi çıkıp gelecek kollarıma kolay bi doğum olacak inşallah :))))

Benimkini de yorumla dicem ama bizim toto Açıkta kalmış ondan böle rüyalar :)

Hadi güzel haberlerle gel inşallah canım :)

kizlar oglumun dogum degerleri sizin için bakdim karneye yaziyorum

3.970 kg
50 cm boy
37 cm bas çevrsi

40+3 de dogum haftasi
dogum olayi 11 de baslamisti , dogum saati 11h15 .. hatirladigim kadariyla 3 yada 4 defa ikindim toplamda ..

37 cm baş cevresi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…