2015 Şubat Anneleri

aaaa kalk kız KDV'ler var, ödemeler var. bankalar, vergi daireleri seni bekler. olmaz böyle...

şaka yaptım.

bugün benim de gerginliğim çok. karnımda gaz gerginliği gibi bi gerginlik var.
baydım sizide. Ön hazırlık tamam ama işte insanın aklından çıkmıyor.
Gerginliğe banyo iyi geliyor. Benim sertleşme olunca hemen suyun altına giriyorum ve gevşiyorum.

Uzatmak için bişey var mı ki?

Ne güzel esin seni savunmuş sanırım müşavirlik sınavlarına hazirlandin eltimden biliyorum Allah yardim etsin diyorum sadece

Ya büyükler sunu anlamıyorlar herhalde biseyi yap deyince illa yapılacak yapma derse yapılmayacak aksi olunca ters geliyor bozuluyorkar ama kimseye soracak değiliz bu isler akil vermeye akil almayla olacak isler değil sen ve esin ne zaman uygun gorseniz o zaman yaparsınız hayat sizin hayatınız sonuçta.benim kizim olduktan so ra herkes e bu kiz bi erkek yeter demeye başladı.pardon da siz mi bakıyorsunuz parasını siz mi veriyorsunuz siz mi geceleri gündüzleri uykusuz kalıyorsunuz sana 1 tane yeter ben belki daha fazla yapicam bu yüzden su hamilelik bebek konularını konuşurken çok geriliyorum eşimin ailesi de aslında ikinciyi de istememişlerdir kiz olunca sülalede kiz da yoktu sonradan kabullenir gibi oldular.simdi de üçüncü bebek oldu müjdesini vereyim dedim eşim de babasına söylemiş tabii o günleri gerçekten hic unutmicam oba bi hayirli olsun gözümüz aydın demediler iyi mi.nerdeyse çocuk yaptınız diye bi daha konusmicaklar.ah keşke konuşmasalar Biktim herşeye tepki vermelerinden.eşim 38 yasında ben 27 yasindayim aklı başında parasını kazanan bireyleriz ne gerek var bu kadar gerizekali muamelesi yapmaya. Onların akli olmasa biz yolumuzu bulamayacak miyiz acaba.ayy amma yazdım amma dolmusum

baydım sizide. Ön hazırlık tamam ama işte insanın aklından çıkmıyor.
Gerginliğe banyo iyi geliyor. Benim sertleşme olunca hemen suyun altına giriyorum ve gevşiyorum.

evde olsam girmiştim. genelde akşamları gergin oluyorduk bu sefer gündüzden yakaladı beni neyseki evdeyiz bugünden sonra.

Hiçbir şekilde valizleri sıgdırip azaltamiyorumm yap boz yap boz olmuyor kiza esime bana bebebege derken dunya canta bunlari arabaya sigdirmak var bi de yoruldum ama ben ya
Yav bir şey eksik kalırsa eşin sonradan getirir. İstanbuldan alırsınız
Sizi bekliyoruz. Hoşgeldiniz yazdırcaz ist.kapısına

Bak onu bilmiyorum babaanneme sorarım :) amasaraçoğlu balığın tam derisinin altındaki siyah etleri yedirin çocuklarınıza diyo özellikle kefal balığının derisinin altındaki siyah et.

Aaaa evet duymuştum onu. Bir erkek arkadaşım vardı tam boy takıntılıydı bir gün senin boyunu uzatalım demişti dizlerimden kestirip platin taktıracakmış uzayacakmışım tövbe tövbe

Cahil insana laf anlatmak zordur. Dediklerini takmasak daha iyi de takıyoruz işte.

Bakamam dedim "aldırdı" cümlesi içimi ürpertti, o "bakmasın" zaten iyi olmuş kuzum
O değişik bir şey.
Oğlu evlendi boşandı bir çocuğu var 14 yaşında doğduğundan beri kv bakıyor.
Anneside evlendi babası da ikiside çocuğu istemiyor,sevmiyor.çocuk derdi olunca amcasını (benim eşimi) arıyor.
Abinin yeni eşinin 2 oğlu var ama kadında kendi çocuklarına bakmıyor annesi bakıyor.
Bunlar evlendi çocuk yapıcaz dediler. İkisinin maaşı bir ev kirasını ödemez çalışmak zorundalar.
Zaten var olan 3 çocuk var ve kimse çocukları istemiyor, bunlar yeni çocuk yapıyor.
K.valide de ben çocuk bakamam,bakacaksanız doğun demiş.
Küstü aldırdı.

Aaaa evet duymuştum onu. Bir erkek arkadaşım vardı tam boy takıntılıydı bir gün senin boyunu uzatalım demişti dizlerimden kestirip platin taktıracakmış uzayacakmışım tövbe tövbe
Boy takıntım yoktur benim ama babaannem anana çekme sen uzun olma diye çabalamıştı. Annem koca bulduysa herkes bulur :) babamdan 1 cm uzun bile.

ilk anneolmak anne oldu
ikinci annemiz aksuaksu oldu
üçüncü annemiz ideal oldu
dördüncü annemiz hashande oldu
beşinci annemiz ise samyeli oldu
altıncı anneyi bekliyoruz
bir gün giremedim iki kişi doğurmuş . hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Allah uzun sağlıklı ömürlr versin kuzulara

hem çocuklarına bakmamışlar hem başka çocuk derdindeler nasıl bir düşüncedir bu

mağaza falan yok dedinya. Ee Tekirdağda kırklareli de falan yok sanırım ondan dediydim.

mağaza çok yok evet olanlar lcw defacto
havaalanı askeri bölge olduğu için küçük olarak vardı sadece tek motorlu atlas jet vardı geçen seneye kadar
heryere gitmezdi
ama şimdi büyüdü iyice

Cahil insana laf anlatmak zordur. Dediklerini takmasak daha iyi de takıyoruz işte.

Evet ama direkt bizim hayatımıza müdahale ediyorlar insan Nasil takmaz anlamadım ki obanın esi savunmuş ama benimki Bisey söylemedi mesela kimseyi kirmamak adına.ne oldu düşüne düşüne laf duya duya ben kirildim sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…