2015 Şubat Anneleri

Evladını sevmeyen olurmuş da torununu sevmeyen olmazmış die bi laf var, saçma bi laf ama demek ki torununu sevmeyen olmuyormuş :))) ayrıca kızları sevmeye ne Hacet, zaten kendilerini sevdiriyorlar :)
Peygamberimiz (s.a.v.) hadisi var canım. Oğullarınızı sevin kızlarınız zaten kendini sevdirir diye.

nıye hersey ters gıdıyor..?
tam 10 gun once n11.com dan sıparıs verdıgım besık hala gelmedı 3 gundur arıyoruz yok adres yetersız yok ısım degısık..bın tane laf urettıler..sımdı aradım ıade aldık hanfendı gerı gıdecek besık sıze gelmeyeck dıyor.. aynı ısım ve adresle verdıgım tum kargolar çoktan elıme gectı bu salaklar böyle soyluyor..hemsıreye kızmadığım ama acısıbunlardan cıktı ağzıma gelenı soyleyıp suratlarına kapattım..benım acım banayetmıyo gıbı

aaaa hashande ve samyeli de mi doğum yaptı hashande de açılma vardı da samyelinin erken doğum riskini hiç bilmiyordum bebekler iyi mi

Bıktım kan vermekten diyordum, yeni doktor bi baktı sonuclara : D vitamini pert
Kan değeri pert
Kalsiyum pert
Nasıl ayağa kalktığıma hayret ettik sonra topluca , arkadas güya her hafta doktor kontrolüne gidiyordum işe bak, dayadı ilaçları of görseniz

Aynı durumda olduğumu tahmin ediyorum. Dr umdan istedim tahlilleri ama şimdi kan basıncı fazla olduğu için sonuçlar gerçek çıkmaz dedi. Özellikle d vitaminine bakmasını istemiştim ama bakmadı. Balık ye canım.

Of baya
karışıkmış desene, yazık çocuklara

bana ev hediye gelmişti başlarda çok kullandım. sonra temzliğinden sıkıldım kullanmıyorum. 2 parça bişi sıkmak için 10 parçasını yıkıyorsun. pek kullanıslı değil.

Tamam canm yiyim balık bn saol

maşallah bebişine bende haftaya 35+0 da gidecem kontrole bakalım kaç olacak benim civcivim

cok soyledim canim. Ben odada yokken annem diyor alcak sesle. Bugun yine soyledim anne baska babanne baska kafasi karisiyor cocugin diye. Sanki adi yok bizim oglanin. Oyle bir oglum diyor ki esim ben oglun degil miydim diyor aliniyor dusun. Daha ne diyim. Bizim isimiz gorulsun diye geldi bir de

wayy bir doğum haberi dahaa... Ne aceleci bu bebişler yaaaa...

Bende tırsttım haa

Yarın bende kontrole gidiyorum. 10 gün önce 2 kilocuktu beyza hanım.. Bakalım birazcık daha almışmıdır ? Olsa olsa 2200-2300 olmuştur. ya olmadıysaaaa imdattttttt düşünceler benim beynimi esir aldıııı

Evladını sevmeyen olurmuş da torununu sevmeyen olmazmış die bi laf var, saçma bi laf ama demek ki torununu sevmeyen olmuyormuş :))) ayrıca kızları sevmeye ne Hacet, zaten kendilerini sevdiriyorlar :)
yok erkegi ayri severler ya oyle bir durum seziyorum. Ins yanilirim hic katlanamam cunku. Cahiliye resmen

pirelideve Bende duymuştum bunu. Benim kızımı herzaman yan komşumuz sevmeye götürür.. O kadar şeker oluyorlarkii sevilmeye doyulmuyorlar.... Kız çocuklarıda daha masum oluyor... eee nede olsa her yükk kadınlarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…