Aaaa bir trakyaya laf edelim dedik hepsinde havaalanı çıktı. Ne cahilim.lütfen t.dağ her ne kadar il olup çorlunun üstü olmaya çalışsa da tırt çünkü t.dağ da olmayan havaalanı çorluda var ıhhhhh
şiddetle sinir bozucu..gorumcemın çocuğuna kv bakıyor oda annem dıyor..çocukta anne dıyor annannesıne ..ama görümce bunu hıc sorun etmıyor..cok soyledim canim. Ben odada yokken annem diyor alcak sesle. Bugun yine soyledim anne baska babanne baska kafasi karisiyor cocugin diye. Sanki adi yok bizim oglanin. Oyle bir oglum diyor ki esim ben oglun degil miydim diyor aliniyor dusun. Daha ne diyim. Bizim isimiz gorulsun diye geldi bir de
cok soyledim canim. Ben odada yokken annem diyor alcak sesle. Bugun yine soyledim anne baska babanne baska kafasi karisiyor cocugin diye. Sanki adi yok bizim oglanin. Oyle bir oglum diyor ki esim ben oglun degil miydim diyor aliniyor dusun. Daha ne diyim. Bizim isimiz gorulsun diye geldi bir de
Amin amin aynen.benimde aynı canım hamile kalana kadar "hadi yapın ne zaman yapacaksınız" dediler durdular hatta 3 senelik evliyiz kv görümceme acaba olmuyormu diye bile sormuş şimdi ise kv bir çöp bile almadı torununa bakar diye görümceme güvendik o da ağzının ucuyla kısmet o gün gelsin bakabilirsem bakarım diyor tek isteğim Allah onlara muhtaç etmesin bebeğimi ve beni....
aman dur ..ben hıc hazır degılım henüz doğum meselesine.iremguzum hayırlı haberlerle gel inş..
sıradaki doğuran sen mi olacaksın yoksa yalancı sancılardır umarım zamanını bekler bebeğin
Üstünden geçsek olmaz mı? Bizde de ayaklar büyümesin diye yaparlar ama brnim 40 numeroArzu ettiğin boya gelince boyunu kestirirsin canım. Kocakarı adeti ama bende işe yaradı sanırım. Benim annem de babam da 180 boyunda. Bende çok hızlı uzuyordum annem gbi olmayayım diye babaannem 167 de kesti boyumu 13 yaşımda sonra 2 cm daha uzadım o kadar.
gecen bırı dedıkı bana ne güzel çocuk yetıstırmıssın daha 3yasında ama her dedıgını yapıyor,hatası olduğunu anlayıp gelıp özür dılıyor..bırde sureklı annem babam dıye hıtap edıyor çocuk dedı..bunu esıme de soylemıs bızı tanıyan ortak ınsanlardan bazıları..annesının torununa nasıl baktıgınıda görünce esım sukurler olsun kı kızımıza sadece sen bakıyorsun dedı.. cocugunhayatına gıren ınsanlar ınanılmaz etkılıyorlar onu..sozlerı,davranışları ,huyları herseyı degısıyor.. onune geçmekte bazen cok zor oluyor.Bu annem babam demeler nedir beb ztn anlamıyorum . Cocuk için iyi bşey değil kavram kargaşası. Annen Benm sen de cocuğumsun daha babaaannneem demeler fln
Sakın ha, beraber doğurcaz kardeşaman dur ..ben hıc hazır degılım henüz doğum meselesine.zaten karda yagıyor
Usg yi bıraktınız nst ye geçtiniz.
Bu annem babam demeler nedir beb ztn anlamıyorum . Cocuk için iyi bşey değil kavram kargaşası. Annen Benm sen de cocuğumsun daha babaaannneem demeler fln
gecen bırı dedıkı bana ne güzel çocuk yetıstırmıssın daha 3yasında ama her dedıgını yapıyor,hatası olduğunu anlayıp gelıp özür dılıyor..bırde sureklı annem babam dıye hıtap edıyor çocuk dedı..bunu esıme de soylemıs bızı tanıyan ortak ınsanlardan bazıları..annesının torununa nasıl baktıgınıda görünce esım sukurler olsun kı kızımıza sadece sen bakıyorsun dedı.. cocugunhayatına gıren ınsanlar ınanılmaz etkılıyorlar onu..sozlerı,davranışları ,huyları herseyı degısıyor.. onune geçmekte bazen cok zor oluyor.
bende oğlum ek gıdaya basladığında aldım fakir marka halen de kullaniyorum yıkanması biraz sıkıcı ama bence kullanisliya bişey soracam kullananlar bi akıl versin
biz bi katı meyve sıkacağı alalım dedik kimisi memnun kimisi memnun değil kararsız kaldık
iyi bişey alayım dedim ama bazıları gerek yok hepsi hemen hemen aynı diyor
tesadüf de yarın 101 e gelecekmiş sinbonunki
acep alsam mı ? önerir misiniz ?
Ama ben dedim perişanmışız doktorlarımıızn haberi yok. B12 sıfıra inecekti nerdeyse,doğumda da kan takarlardı. Bu halsizlik ondan işte.Bıktım kan vermekten diyordum, yeni doktor bi baktı sonuclara : D vitamini pert
Kan değeri pert
Kalsiyum pert
Nasıl ayağa kalktığıma hayret ettik sonra topluca , arkadas güya her hafta doktor kontrolüne gidiyordum işe bak, dayadı ilaçları of görseniz
Kizlar ben bugun sabah suyumun gelmesiyle doğum yaptım darısı başınıZa arkadaşlar muhteşem bir duyguymuş
valla kim ben artık doğurmak istiyorum dayanamıyorum dediyseçok geçmeden doğurdu şimdide melike öyle diyor o olabilir iremguzumde s ancim var demis sYa bu doğumların başlaması çok heyecanlı oldu. Her sabah bugün var mı diye bakıyoraun?
Birde benimle aynı zamanda olanlar yaptı doğum beni de endişe sardı.
Yinede doğmasın bebek ciğeri falan gelişsin.
Hele haftaya daha çok olur doğumlar.
Sizce sırada kim var?
Geçen ben de düşündüm onu, onun kv deli , bunun annesi üşütük, su teyze Kafayı mı yemiş diye diye sonra baktım kadınlar erkenden yıpranıyor . Demek ki hayat çabuk yoruyor ya Kadınları yükleri cok , bir de hayalleri daha Yüksek kadınların , erkekler şartlarına göre yaşayıp daha az hayal kurup kırgınlıkları da azaltıyorlar bu sekilde. KimbilirBenim ablam bana annem demeye başladı.bu kadınların Kafası kayıyor zamanla.
valla ben iyice perte ayrılmışım da doktorum hiç bakmamış la. Anca psikolojin kaldırmaz doğuramazsın lafı, e bak kadında ne kan kalmış ne d vitaminiAma ben dedim perişanmışız doktorlarımıızn haberi yok. B12 sıfıra inecekti nerdeyse,doğumda da kan takarlardı. Bu halsizlik ondan işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?