7 senede bi kere karnibahar psirdim esime
bigun beni kizdirip ise gitti , unuttum simdi neydi : )
bende tuttum buna karnibahar yaptim firinda, ne karnibahari ne besamel sosu sevmez
yaninada baska yemek yapmadim
esim geldi isten bisey deemedi yedi iyi kotu aç olunca mecbur yiycek elimahkum : )))
sofra topanirkende mahsus yaptin demi bunu bana dedi , ceza verdin dediyok oyle bisey falan dedim geçirdim ama çok zevkliydi o cezayi gormek
biz çocuklarla kabak pirasa karnibahr herseyi yeriz ,,babamiz yemez keyfi bilirrrr
karnibahri çok ahsalyip ezip mucver gibi yapiyolarmis , onu denemek sitiyorum ama bi turlu basina geçemedimki yapayimBenim eşim de yemez de ben arada kendime yapıyorum işte
ben bu sabah puset aldim kizlar yani bebek arabasi + puset : ))
burda sezon indirimleri basladi, tipi chiccoya benziyor ,70% indirimdeydi bede affetmedim aldim : ))
emzirme sutyeni aldim
bebege disi çiakrken kasimak için aparat bile aldim ucuzlukda diye :))))))))
Iyi yapmışsın canım. Bende 23ünde ayrılayım diyordum ama dayanamayacak sanırımPazartesi ayrıldım ben izne,doktoruma dedim altyapı çöktü benim :)) dinlenmek bile çok etkili olmuyo,kırt kırt ses geliyo çatımdan :))
Allahtan anacım var 1 aydır elim ayağım oldu yoksa halim haraptı kocamla..
Çok geçmiş olsun canım. Yat dinlen artık yeter temizlik yaptığın. Keyfine bak son haftaların artık.Ben geldim kizlar.. Simdilik evdeyim..
Nst de tavan yapan doğum sancilari cikti Dr direkt alttan muayeneye gönderdi .. Aciklik yok ama sancilar hala tam gaz devam..
Heran doğum olabilirmiş.. Kalkmadan yatacaksin dedi.. Bende dünkü Dr şikayet ettim onun yarattigi stres yüzünden oldu boyle dedim.
Agrimayan yanim yok.. Yatiyorum simdi.. en ufak birşey de gel . siklnti olmazsa haftaya gel dedi ..öyle işte bizden haberler simdilik
hahhah o biraz zor, yeri gogu yikar acikinca bebkEşim sen bebeğe süt vermeyide unutursun diyo. Ama geçici bi durum olarak bakıyorum ben. Umarım geçer yani
ya aslında doktor yediklerim içtiklerim için birşey demedi ama son kontroldeki kiloyu sordu söyleyince çok almış dedi. takip edelim bakalım haftaya kaç kilo olacak dedi. yemeği kesemem valla ben elim ayağım kesiliyor yemeyince. en fazla doğsa doğsa 4 kilo olur ama normal doğumu etkileyebilir işte bu hafta birşey demedi haftaya büyük ihtimal söyler. baya bir ölçtü biçti ama hep aynı çıktı ben dedim ne olacak oda güldü yapacak birşey yok iri bebek olacak dedi :) dönmeside şöyle oldu ben dönmüşmü dedim dönmüş görünüyor dedi gülerekbende öyle kabul ettim zaten dönmemiş olsaydı söylerdi
Masallah...selam kızlar ben geldim,doktora gitmek baya eziyet oldu bursada yollar kapalı hep babamla zor gittik :)
nstye girdim sancı fazla çıkmadı 15 i geçmedi. sonra doktor bir şikayet vs varmı dedi normal ağrı sızı haricinde yok dedim oda olur artık o kadar dedi :)
bu arada maşallah demenizi istiyorum benim oğlan almış başını gitmiş kilo konusunda. doktor takibe almamız lazım dedi şuan kilosu 3,500 ayrıca dönmüş benim paşam.
Oyyy yesinler çok duygulu değil mi ya ben çok duygulamıyorum her defasında ağlayasım oluyor Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin bütün bebeklere aminşu an kızımın odasına kelebekli duvar kağıdı yapılıyor :)
n11 ayrı bı sıkıntı kargo sırketı apayrı..sıparıs ıptalı yapıp başka bıryerden alıcam..
hamılelık hastalık halı degıldır,hareket te ıyı bırseydır ınsanın kendını asrıı derece zorlaması dışında..ben 2 3 güne ev sılıp süpürmek dışında bır hareket etmedim evde kucuk cocugum var bunuda yapmak zorundayım..tam tersıne adım yol bıle yurumedım..sureklı uzandım..tek sebebı aşırı stres ..karnım bı yandan mıdem bı yandan ağrıdı durdu .dr un sureklı yatmamı ıstemesının sebebı sancımın kesılmesı ıcın..kesılsınde erken doğumu başlatmasın açılmaya sebep olmasın dıye..
ben kıloyu hıc takmadım desem yerı..hep hayırlısını ıstedım kılosu normale dönmeye başladı bırde oğlan dönerse normal doğuma engel kalmayacağı ıcın sevındım bıle ..
usg ölçümüne gelınce hastaneye her gıttıgımde dr un odası degısmıs oluyor,halıyle ben hıc aynı usg de muayene edılmedım.. bugunkı ölçüme gore bası ve karın cevresı buyumus boy cok az buyumus gorunuyor senınkı gıbı ..kılo aynı..
ama dedıgın gıbı karnımın agırlıgından buyumesınden anlıyorum azcok..onemlı degıl 3 uhaydı haydı geçer odafazla fazla yeter..
yeterkı zamanını beklesın..tek arzum subata kadar beklemesı ınsaallah..
Gecmis olsun canim biraz dinlenmek iyi gelecektir sana.Bebek dönmemeis kizlar ama Dr sanciyla bile dönüyor şimdiden sezeryan demem dedi dünkü Dr un dediklerini söylediğimde. Ebe de daha erken gününü bitirmene 1 ay var pekala döner dediler..
Kilosu hic artmamis göründü USG de Dr son aylar ölçümler net olmaz yinede hala iyi kilosu de di.. Bu kiloyla devam eder birde dönersenormal ddoğum ihtimali artarmis.
Portakallı olunca o değişik tadi kayboluyor kerevizin yiyor valla bnm kocis :)
Teşekkür ederim canm. Ilık bi duş aldım bel ağrım geçti. Baş ağrımda hafifledi çok şükür. Son zamanlarda başım çok ağrıyo, tansiyon aletini yanımda mı taşısam ki?
Dr un dopler bakti mi ve enzimlerineBi türlü bebegime kilo aldiramiyorum ne yediysem olmuyor bu konuda baska fikirleri olan var mı? Sizler neler yediniz ya da yiyorsunuz ?
Ay evet ya nasıl unuturum açlıktan surunuyordum da kalkıp mutfağa gitmiyordm :) annis saolsun valla hakkını odeyemem neler neler yapıyor kendime geldim resmen :)Yok benim eşim sevmiyor onun sevdiği şeyleri yapmaya çalışıyorum ben de. İkimiz de ayrı ayrı yemek seçeriz. Bu Arada anneciğin ne güzel yemekler yapıyordur sana di mi? Hatırlıyor musun yumurta haşlayıp yemiştin bişey yapamayınca
her dr. canım sezo da olsa doğumun başlamasını beklemiyor ki çoğu gün verip o günde alıyor bebişi,
ben dr.uma dicektim ki doğum kndisi başlasın sezo bile olacak olsam son güne kadar bekleyelim dicektim ki saolsun zaten bnm dr. kndisi söyledi senin ilk doğum bebiş içerde iyi olduğu sürece gelişini beklicez dedi kndi geliceği zmn bakıcaz kilosuna kafasına senin çatına normal yapabilirsek yapcaz yoksada ozmn sezoya alıcaz dedi gün verip almıcaz dedi şükür dedim.
Damarda direnç falan çıktı mı sendeBi türlü bebegime kilo aldiramiyorum ne yediysem olmuyor bu konuda baska fikirleri olan var mı? Sizler neler yediniz ya da yiyorsunuz ?
karnibahri çok ahsalyip ezip mucver gibi yapiyolarmis , onu denemek sitiyorum ama bi turlu basina geçemedimki yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?