2015 Şubat Anneleri

Benim eşim de yemez de ben arada kendime yapıyorum işte

Güle güle kullanırsınız inşallah canım.

Iyi yapmışsın canım. Bende 23ünde ayrılayım diyordum ama dayanamayacak sanırım O kırt kırt sesler benden de gelmeye başladı. Önceden sadece oturup kalkarken yada yatakta dönerken ağrıyordu 2 gündür yürürkende ağrıyo. Kör topal doğuracaz sanırım
Annenin gelmesi hakkaten iyi olmuş psikolojini bozuyordu o kocan senin

Çok geçmiş olsun canım. Yat dinlen artık yeter temizlik yaptığın. Keyfine bak son haftaların artık.

İşte bnmki de 3 haftada 800 almış 4 hafta beklesek bu diyor çok daha fazla alırdı diyor 1 kilonun üstünde alırdı diyor ama dediğin gibi canım bn son 1 aydır cidden acayıp sık acıkıyorum yemezsem elim ayağım boşalıyor kan şekerim düşüyor daha az yiyemem ben bu ne olursa olsun isterse 5 kilo olsun duramıyorum aç artık resmen canavar gibi oldum kociş dalga geçiyor sen mıymıy yerdin zorlardım hep son bir iki lokma kalırdı şimdi silip süpürüyorsun birde sık sık acıkıyorsun iştahlı yiyormuşum şimdi yemeklerimi hep hamiş ol sen diyor kndisi çok sever yemeyi ya

Masallah...

şu an kızımın odasına kelebekli duvar kağıdı yapılıyor :)
Oyyy yesinler çok duygulu değil mi ya ben çok duygulamıyorum her defasında ağlayasım oluyor Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin bütün bebeklere amin

3 Şubat doğum günü zaten erkencilere şaşırıyorum bu takvimler ne oluyor peki?

Bi türlü bebegime kilo aldiramiyorum ne yediysem olmuyor bu konuda baska fikirleri olan var mı? Sizler neler yediniz ya da yiyorsunuz ?

Gecmis olsun canim biraz dinlenmek iyi gelecektir sana.
Dun dr bana da yuzde 95 doner dedi hakkimizda hayirlisi...

Portakallı olunca o değişik tadi kayboluyor kerevizin yiyor valla bnm kocis :)

Yok benim eşim sevmiyor onun sevdiği şeyleri yapmaya çalışıyorum ben de. İkimiz de ayrı ayrı yemek seçeriz. Bu Arada anneciğin ne güzel yemekler yapıyordur sana di mi? Hatırlıyor musun yumurta haşlayıp yemiştin bişey yapamayınca

Teşekkür ederim canm. Ilık bi duş aldım bel ağrım geçti. Baş ağrımda hafifledi çok şükür. Son zamanlarda başım çok ağrıyo, tansiyon aletini yanımda mı taşısam ki?

Limonlu su içmeye çalışsan. Her gün suyun içine limon sıkıp içersen toparlar diye düşünüyorum.

Ay evet ya nasıl unuturum açlıktan surunuyordum da kalkıp mutfağa gitmiyordm :) annis saolsun valla hakkını odeyemem neler neler yapıyor kendime geldim resmen :)

Benimki de dönmemiş bebiş diyip sezeryandan bahsediyor ama en son 39 Uncu haftadan önce almayıZ dedi bakalım o zamana kadar dönücek mi.

Yok canım öyle birşey yani en azından doktor öyle birşey demedi

karnibahri çok ahsalyip ezip mucver gibi yapiyolarmis , onu denemek sitiyorum ama bi turlu basina geçemedimki yapayim

Kıymayla karıştırıp Hamburger bile yapabilirsin hoş yavrucukların yiyormuş karnıbaharı. Yemeyen şocuklar için öneriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…