Benim de son kontrolde 2 haftada 100 gr almış göründü,boyu da hiç uzamamış,baş karın çevresi büyümüş azcık ama ben de ölçüm hatası olduğunu düşünüyorum,hem dr çok yoğundu hem de ben hissediyorum karnımın ağırlaştığını,dönerken özellikle yatakta.. Ters duran bebeklerde ölçüm hatası daha çok oluyomuş,benim kızım da ters.. Kilo almadıysa nasıl güçlendi ki bu derimi,kemiklerimi mahvediyo :)) ben kilo almıyorum ama karnım büyüyo.. Takılmıyorum o yüzden..Bebek dönmemeis kizlar ama Dr sanciyla bile dönüyor şimdiden sezeryan demem dedi dünkü Dr un dediklerini söylediğimde. Ebe de daha erken gününü bitirmene 1 ay var pekala döner dediler..
Kilosu hic artmamis göründü USG de Dr son aylar ölçümler net olmaz yinede hala iyi kilosu de di.. Bu kiloyla devam eder birde dönersenormal ddoğum ihtimali artarmis.
12/7 olmuş canım12/8 normal ama 14/9 yüksek tansiyon sınırı,bir de küçük tansiyonun yükselmesi veya düşmesi daha önemli.. Tekrar ölçebiliyosan ölç,düştüyse sorun değil de süreklilik sorun olabilir..
Tiroid hapını normal dozajdan yüksek kullanıyoruz ya o yuzden de şişme olmuyor pek sanırım.
Hamilelikte unutkanlaşan varmı benim gbi ? Ocağa kabak tatlısı koydum temizlik için yukarı çıktım bi koku geliyo kendi kendime ne pişiriyo bu komşu ne çok koktu diye yarım saat söylendim sonra aklıma geldi ocakta bişi olduğu. Kurtaramadım fenayanmış. Uçmuş gitmiş aklımdan bide komşunun günahına girdim.
Bebek dönmemeis kizlar ama Dr sanciyla bile dönüyor şimdiden sezeryan demem dedi dünkü Dr un dediklerini söylediğimde. Ebe de daha erken gününü bitirmene 1 ay var pekala döner dediler..
Kilosu hic artmamis göründü USG de Dr son aylar ölçümler net olmaz yinede hala iyi kilosu de di.. Bu kiloyla devam eder birde dönersenormal ddoğum ihtimali artarmis.
eşler için çözüm elini ağzını yıkamadan bebeğe dokunmasına izin vermezsen bırakıyorlarmışÇook haklısın , bnm eşim bırakmadı mesela . Annelikle Babalık farkını Bursa görüyoruz , belki bebeği kucağına Alınca vazgeçer diyorum .. Düşündüm zor .
Bnmki pilav makarna da sevmez ama salata çok sever onu da beraber yaparız genelde ben yikarim o doğrar falan :)aynen canım o yüzden şanslıyım şimdi her şeyi yiyiyor sadece na yemek oldumu yanına mutlaka pilav makarna ve salatasını arar
Geçmiş olsun canım brz daha bekler inşallah kuzucuk ama çok şükür erken bi haftada değilsin kilosu falan da güzel senin bebisin hayırlısı olsun sizin için inşallahBen geldim kizlar.. Simdilik evdeyim..
Nst de tavan yapan doğum sancilari cikti Dr direkt alttan muayeneye gönderdi .. Aciklik yok ama sancilar hala tam gaz devam..
Heran doğum olabilirmiş.. Kalkmadan yatacaksin dedi.. Bende dünkü Dr şikayet ettim onun yarattigi stres yüzünden oldu boyle dedim.
Agrimayan yanim yok.. Yatiyorum simdi.. en ufak birşey de gel . siklnti olmazsa haftaya gel dedi ..öyle işte bizden haberler simdilik
O 3 taneden sonra da icici oluyorsun yine. Icmeyeyim desen brakma stresi en bastan. Emzirme isi bitene kadar eline almamamk lazim. Sonrasinda da yasimiz kac olmus ztn bir de sigara icip erkenden brakip gitmeyelim cocuklariO ilk içtiğininde iğrenç oluyor ama bööö
Bunu mu canım çekmiş diyorsun 3 tane içmek gerek.
Aslında annem anlar örgüden hazır onun yanindayken yumak alsam da başlasam olmadı annem devam eder :) bak gaza getirdin beni :)kuzum bu beceriksizlik değil püsürlük yumağı alırsan başarabileceğine inanıyorum ben....ilk örgü deneyimime atkı yaparak başladım başlamasını babaannem yaptı sonra ördüm ördüm bitirme işlemini netten bakarak kendim yaptım....
Kesinlikle büyük nimet valla hergün başka yemek isteyen biriyle isim zorduBizimkinin ailesinde de aman aman bi yemek kültürü yok esim yemek konusunda cok sukur sıkıntısız biri ne pisirsem yer secmez ille su da olsun demez herseyimi begenir erkekte bu ozellik buyuk nimet oluyor yalan yok
Sen izne ayrıldın mı bu arada? Çatı ağrın vardı, devam ediyo mu?12/8 normal ama 14/9 yüksek tansiyon sınırı,bir de küçük tansiyonun yükselmesi veya düşmesi daha önemli.. Tekrar ölçebiliyosan ölç,düştüyse sorun değil de süreklilik sorun olabilir..
eşler için çözüm elini ağzını yıkamadan bebeğe dokunmasına izin vermezsen bırakıyorlarmış
yok daha neler kız bizler anneyiz onlarda baba doğsun bak nasıl kıymetlisi olacakablam öyle yaptı eniştem sigarayı bıraktı
bende öyle yapmayı düşünüyorum
ama allah bilir benim adam bebeği sevmekten vazgeçer sigaradan yine vazgeçmez
Ben elini yikasan da dokunamazsin dedim yeni ictiysen. Birakti oglumun dogdugu gun. Ama biz beraber icerdik beraber birakmistik oncedn de. Gonulluydu yani esimablam öyle yaptı eniştem sigarayı bıraktı
bende öyle yapmayı düşünüyorum
ama allah bilir benim adam bebeği sevmekten vazgeçer sigaradan yine vazgeçmez
Onu yapcam soledim , düşünceli baya :)eşler için çözüm elini ağzını yıkamadan bebeğe dokunmasına izin vermezsen bırakıyorlarmış
Tmm cnm koydum o dediklerini çoraplarıda 3 çifte indirdim bi tane yedek olsun nolur nolmaz diyeCanim kendin icin havlu pecete nornal havlu terlik bide tarak kiyabikirsin bebis icin bez az geldi bana belki bib5 tane daha ekleyebilirsin 2 eldiven 2 corap yeter bence icine bi corap giydirp ustube patikli alt giydiriyosun 5 corap cok geldi
Maşallah ya çok sevindim vallaKuveze girmedi oglum aksine kimse inanmadi girmedigine
Ben elini yikasan da dokunamazsin dedim yeni ictiysen. Birakti oglumun dogdugu gun. Ama biz beraber icerdik beraber birakmistik oncedn de. Gonulluydu yani esim
yok daha neler kız bizler anneyiz onlarda baba doğsun bak nasıl kıymetlisi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?