2015 Şubat Anneleri

ben bu sabah puset aldim kizlar yani bebek arabasi + puset : ))
burda sezon indirimleri basladi, tipi chiccoya benziyor ,70% indirimdeydi bede affetmedim aldim : ))
emzirme sutyeni aldim
bebege disi çiakrken kasimak için aparat bile aldim ucuzlukda diye :))))))))

Benim de son kontrolde 2 haftada 100 gr almış göründü,boyu da hiç uzamamış,baş karın çevresi büyümüş azcık ama ben de ölçüm hatası olduğunu düşünüyorum,hem dr çok yoğundu hem de ben hissediyorum karnımın ağırlaştığını,dönerken özellikle yatakta.. Ters duran bebeklerde ölçüm hatası daha çok oluyomuş,benim kızım da ters.. Kilo almadıysa nasıl güçlendi ki bu derimi,kemiklerimi mahvediyo :)) ben kilo almıyorum ama karnım büyüyo.. Takılmıyorum o yüzden..

12/8 normal ama 14/9 yüksek tansiyon sınırı,bir de küçük tansiyonun yükselmesi veya düşmesi daha önemli.. Tekrar ölçebiliyosan ölç,düştüyse sorun değil de süreklilik sorun olabilir..
12/7 olmuş canım Baş ağrımda hafifledi

Tiroid hapını normal dozajdan yüksek kullanıyoruz ya o yuzden de şişme olmuyor pek sanırım.

Canım bnde troid ilacının etkisini düşünüyorum sanırım avantajım bu bnm :)

Canım bnde öleyim önceden hiç bişiyi unutmazdım eşim unutkandı onun arkadasını toplar gibi herşeyi hatırlatırdım çok pinpirikliyimdir ben tez canlıyımdır o yüzden fazlacada sağlamcıyımdır ama gel gör ki şuanda acayıp dikkatsz ve unutkan oldum çamaşur atıyorum mak. ötmesine rağmen kapatıyorum çıkıp seleyi alayım diyorum sele çıkarıyorum eşim gelince balkona taşıtayım diyorum unutuyorum bir işi yapıyorum diğerini yapmayı unutuyorum bir şeyi bir yere elimde götürüyorum napcaktım die düşünüyorum hiç böyle değildim nie böyle oldu bilmiyorum eşim bile diyor sana noluyor die. Bnm kan değerim iyi ama b12 en son 76 idi şuanda kaçtır bilmiyorum bunun mu etkisi var hamişlik mi artıkın doğurunca bakcaz eskiye döneriz inş yoksa ben kndimi bebişi bi yerde unutabilirim

Ahh be canım kendini çok yıprattın dün ki olaylar yüzünden stres yaptın dün bide biz demesek yine temizlik yapcaktın güyaa sinirin geçsin die iyiki izin vermedik bişiler yapmana, Kndini çok yordun o anlarda anlamıyoruz ama işte bir gün acısı çıkıyor annem bana çok tembih ediyor kızım ağır bişi yapma şimdi anlamazsın ama snra birden erken doğum olur yada doğururken çok zorlanırsın diyor ağır kaldırma ağır iş yapma diyor, sen içi dlu kitaplığı iteledin sildin altını üstünü az canının kıymetini bil bacım evde bir kuzun karnında diğer kuzun var. bak gördün mü şimdi paşa paşa yatıcaksın mecbur yoksa pipiliyi doğurcan erkenden. Şükür ki 37 haftaya başladın ve pipilin 2800 fln kilolarında yani
Artık yat dinlen lütfen hiç bişeyi kafaya takma RAbbim büyüktür herşey de bir hayır vardır
Görelim ne eyler mevlam ne eylerse güzel eyler dimi canım benim hadi bakım bnm pipili yeğenimi sıkıntıya sokma yat uzat ayakları dinlen sana 1 hafta yorulmk stres yok 38. haftada doğura bilirsin izin veriyorum

Geçmiş olsun canım brz daha bekler inşallah kuzucuk ama çok şükür erken bi haftada değilsin kilosu falan da güzel senin bebisin hayırlısı olsun sizin için inşallah

O ilk içtiğininde iğrenç oluyor ama bööö
Bunu mu canım çekmiş diyorsun 3 tane içmek gerek.
O 3 taneden sonra da icici oluyorsun yine. Icmeyeyim desen brakma stresi en bastan. Emzirme isi bitene kadar eline almamamk lazim. Sonrasinda da yasimiz kac olmus ztn bir de sigara icip erkenden brakip gitmeyelim cocuklari

Aslında annem anlar örgüden hazır onun yanindayken yumak alsam da başlasam olmadı annem devam eder :) bak gaza getirdin beni :)

Bizimkinin ailesinde de aman aman bi yemek kültürü yok esim yemek konusunda cok sukur sıkıntısız biri ne pisirsem yer secmez ille su da olsun demez herseyimi begenir erkekte bu ozellik buyuk nimet oluyor yalan yok
Kesinlikle büyük nimet valla hergün başka yemek isteyen biriyle isim zordu

12/8 normal ama 14/9 yüksek tansiyon sınırı,bir de küçük tansiyonun yükselmesi veya düşmesi daha önemli.. Tekrar ölçebiliyosan ölç,düştüyse sorun değil de süreklilik sorun olabilir..
Sen izne ayrıldın mı bu arada? Çatı ağrın vardı, devam ediyo mu?

eşler için çözüm elini ağzını yıkamadan bebeğe dokunmasına izin vermezsen bırakıyorlarmış

ablam öyle yaptı eniştem sigarayı bıraktı
bende öyle yapmayı düşünüyorum
ama allah bilir benim adam bebeği sevmekten vazgeçer sigaradan yine vazgeçmez

ablam öyle yaptı eniştem sigarayı bıraktı
bende öyle yapmayı düşünüyorum
ama allah bilir benim adam bebeği sevmekten vazgeçer sigaradan yine vazgeçmez
Ben elini yikasan da dokunamazsin dedim yeni ictiysen. Birakti oglumun dogdugu gun. Ama biz beraber icerdik beraber birakmistik oncedn de. Gonulluydu yani esim

Canim kendin icin havlu pecete nornal havlu terlik bide tarak kiyabikirsin bebis icin bez az geldi bana belki bib5 tane daha ekleyebilirsin 2 eldiven 2 corap yeter bence icine bi corap giydirp ustube patikli alt giydiriyosun 5 corap cok geldi
Tmm cnm koydum o dediklerini çoraplarıda 3 çifte indirdim bi tane yedek olsun nolur nolmaz diye

Ben elini yikasan da dokunamazsin dedim yeni ictiysen. Birakti oglumun dogdugu gun. Ama biz beraber icerdik beraber birakmistik oncedn de. Gonulluydu yani esim

yok daha neler kız bizler anneyiz onlarda baba doğsun bak nasıl kıymetlisi olacak

ay inşallah kızlar keşke bıraksada kurtulsak sigara derdinden
ama rahat sigara içebilmek için şimdi diğer odaya tv alacak bebek olunca ben oraya geçeceğim diyor

bizim evde sigara içen yok çok sukur
esim hiç içmemis ben nefret ederim
sigara içiyor olsaydi en basta konusmazdim bile onunla evlenmek soyle dursun, sigara kadar nefert ettigim midemi bulandiran bisey daha yokkkk
benim çocuklar bilmiyoalr sigara ne demek : ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…