Neden öyle diyor ki ne alaka? Dönmezse diye mi ? Yinede doğum kendi başlasan iyi olmaz mı?Benimki de dönmemiş bebiş diyip sezeryandan bahsediyor ama en son 39 Uncu haftadan önce almayıZ dedi bakalım o zamana kadar dönücek mi.
Kereviz çorbası yapta yedir canım. Nefis oluyo. İçinde kereviz olduğunu söyleme bi kaşık içse 2 kase daha ister.Enginarı yedirebiliyorum da kerevizi yediremedim.
Evet dopleri amniyon sıvısı eşi herseyi iyi boyu başı falan da iyi fakat zayıf isteDr un dopler bakti mi ve enzimlerine
Neden öyle diyor ki ne alaka? Dönmezse diye mi ? Yinede doğum kendi başlasan iyi olmaz mı?
Cok cok geri degilse takilma. Kimi bebek oyle oluyor yapidan fln heralde. Ilk bebegim hep kucuktu. 35 haftalikken 1500 ancakti. Simdiki bebegim ayni haftada 2500. Oglum dogdu gayet de saglikli. 3 kilo dogdu 40 hafta durmasina ragmen. Saglikli olsun yeter ki. Tabi duzenli et yumurta yogurt yemek ve sol tarafa yatmak iyi geliyorBi türlü bebegime kilo aldiramiyorum ne yediysem olmuyor bu konuda baska fikirleri olan var mı? Sizler neler yediniz ya da yiyorsunuz ?
Kereviz çorbası yapta yedir canım. Nefis oluyo. İçinde kereviz olduğunu söyleme bi kaşık içse 2 kase daha ister.
Dr un saglikli diyosa takma bence her cocuk kilolu olcak diye bise yokEvet dopleri amniyon sıvısı eşi herseyi iyi boyu başı falan da iyi fakat zayıf iste
Evet araları 4 ay gibi doğunca nasıl yapmayı düşünüyorsun aynı odada mı kalacaklar ben oğlumu ayırmak istemiyorum çünkü daha çok küçük ama kızım ağlayınca uykusu bozulur die de endişeliyim yatak odam da biraz ufak iki tane üç yatak nasıl sığacak bilmiyorum
Maşallahh canımm... Bende bekliyorum nasıl olcak..Hiç korkmuyorum inanın kızlar.. Sağlıklı olmaları benim için en önemlisi.. Başlarda kızımın başından geçenleri yazmıştım eğer okuduysanızz...Benim de 20 aylık kuzum var teyzeleribakalım Nasil olacak bebis gelince
maşallah canım..En son gittiğimde 32+0 idi. 33+6 haftalık çıkardı. Sanırım aynıyız. Ama bebbişim ozaman 2 kiloyu azıcık geçmişti. Bilmiyorum şimdi ne kadar. yarın ögreneceğim..cnm 10 12 gun buyuk gıdyor 35 haftalık gıbı gozukuyor su an 2.5 kg olmus senınkı kac kg olmus hayırlısıyla gelsınler ınsallah
Bi türlü bebegime kilo aldiramiyorum ne yediysem olmuyor bu konuda baska fikirleri olan var mı? Sizler neler yediniz ya da yiyorsunuz ?
Benimki de 1770 gr et süt yumurta meyve günlük tuketiyorum herhalde zayıf ama sağlıklı bir bebek olacak yani öyle umuyorumCok cok geri degilse takilma. Kimi bebek oyle oluyor yapidan fln heralde. Ilk bebegim hep kucuktu. 35 haftalikken 1500 ancakti. Simdiki bebegim ayni haftada 2500. Oglum dogdu gayet de saglikli. 3 kilo dogdu 40 hafta durmasina ragmen. Saglikli olsun yeter ki. Tabi duzenli et yumurta yogurt yemek ve sol tarafa yatmak iyi geliyor
10 gün sonra istanbulda anne bebek fuarı olacak. Bende bi çok şeyi ucuz fiyata alıp stoklamayı planlıyorumben bu sabah puset aldim kizlar yani bebek arabasi + puset : ))
burda sezon indirimleri basladi, tipi chiccoya benziyor ,70% indirimdeydi bede affetmedim aldim : ))
emzirme sutyeni aldim
bebege disi çiakrken kasimak için aparat bile aldim ucuzlukda diye :))))))))
Haklısın tabiki de insan biraz büyük olsun kurtarsın kendini cok kucuk dogmasin istiyorDr un saglikli diyosa takma bence her cocuk kilolu olcak diye bise yok
Canim 1770 gr günlük 2 defa havuc portakal suyu içiyorum meyve yemesi cabasi muz mandalina vs pekmez her sabah yogurt pek yiyemesemde günlük suyu içiyorum 2 yumurta et balık tavuk daha ne olsunCanım inan bende kararsızım. Kızım bizim odada yatıyor. Bir kızım daha olacak. Uyku işini bende düşünüyorum. Birbirlerini uyandırırlarsa işim zorlaşacak. Büyük kızımı ayıracaz sanırım. Eşim öyle demişti. Doğsunda bekleyip göreceğiz hayırlısıyla...
Maşallahh canımm... Bende bekliyorum nasıl olcak..Hiç korkmuyorum inanın kızlar.. Sağlıklı olmaları benim için en önemlisi.. Başlarda kızımın başından geçenleri yazmıştım eğer okuduysanızz...
RAbbim herkeses hayırlı evlat versin...
Asıl merak ettiğim hamilelikten sonra nasıl korunacağım konusu ?
maşallah canım..En son gittiğimde 32+0 idi. 33+6 haftalık çıkardı. Sanırım aynıyız. Ama bebbişim ozaman 2 kiloyu azıcık geçmişti. Bilmiyorum şimdi ne kadar. yarın ögreneceğim..
bebişin kaç kilo canım..
Muz
süt
yumurta
yogurt
pekmez
portakal suyu bebişine kilo aldırır...
Tabiki insallah toparlar sona dogru.patates muz avakado peynir et bugun biri yazmisti.istersen bi deneHaklısın tabiki de insan biraz büyük olsun kurtarsın kendini cok kucuk dogmasin istiyor
İnşallah yemeye devam edeceğim dogana kadar nasıl olacak bakalim inşallah toparlarTabiki insallah toparlar sona dogru.patates muz avakado peynir et bugun biri yazmisti.istersen bi dene
Canim 1770 gr günlük 2 defa havuc portakal suyu içiyorum meyve yemesi cabasi muz mandalina vs pekmez her sabah yogurt pek yiyemesemde günlük suyu içiyorum 2 yumurta et balık tavuk daha ne olsun
Merhaba hoşgeldin canım :)Merhaba kızlar :)
Yok cnm kerevizi demek istemistim ama yazmamisim:)Yok canım enginarı çanak gibi kullanıp içine bezelye patates havuç ve Soğanlı garnitürle zeytinyağında pişiriyorum en son servis yaparken mandalina dilimleri koyuyorum keserek.
....
Maşallahh canımm... Bende bekliyorum nasıl olcak..Hiç korkmuyorum inanın kızlar.. Sağlıklı olmaları benim için en önemlisi.. Başlarda kızımın başından geçenleri yazmıştım eğer okuduysanızz...
RAbbim herkeses hayırlı evlat versin...
Asıl merak ettiğim hamilelikten sonra nasıl korunacağım konusu ?
.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?