2015 Şubat Anneleri

Benimki de dönmemiş bebiş diyip sezeryandan bahsediyor ama en son 39 Uncu haftadan önce almayıZ dedi bakalım o zamana kadar dönücek mi.
Neden öyle diyor ki ne alaka? Dönmezse diye mi ? Yinede doğum kendi başlasan iyi olmaz mı?

Bi türlü bebegime kilo aldiramiyorum ne yediysem olmuyor bu konuda baska fikirleri olan var mı? Sizler neler yediniz ya da yiyorsunuz ?
Cok cok geri degilse takilma. Kimi bebek oyle oluyor yapidan fln heralde. Ilk bebegim hep kucuktu. 35 haftalikken 1500 ancakti. Simdiki bebegim ayni haftada 2500. Oglum dogdu gayet de saglikli. 3 kilo dogdu 40 hafta durmasina ragmen. Saglikli olsun yeter ki. Tabi duzenli et yumurta yogurt yemek ve sol tarafa yatmak iyi geliyor

Canım inan bende kararsızım. Kızım bizim odada yatıyor. Bir kızım daha olacak. Uyku işini bende düşünüyorum. Birbirlerini uyandırırlarsa işim zorlaşacak. Büyük kızımı ayıracaz sanırım. Eşim öyle demişti. Doğsunda bekleyip göreceğiz hayırlısıyla...

Benim de 20 aylık kuzum var teyzeleri bakalım Nasil olacak bebis gelince
Maşallahh canımm... Bende bekliyorum nasıl olcak..Hiç korkmuyorum inanın kızlar.. Sağlıklı olmaları benim için en önemlisi.. Başlarda kızımın başından geçenleri yazmıştım eğer okuduysanızz...

RAbbim herkeses hayırlı evlat versin...

Asıl merak ettiğim hamilelikten sonra nasıl korunacağım konusu ?
cnm 10 12 gun buyuk gıdyor 35 haftalık gıbı gozukuyor su an 2.5 kg olmus senınkı kac kg olmus hayırlısıyla gelsınler ınsallah
maşallah canım..En son gittiğimde 32+0 idi. 33+6 haftalık çıkardı. Sanırım aynıyız. Ama bebbişim ozaman 2 kiloyu azıcık geçmişti. Bilmiyorum şimdi ne kadar. yarın ögreneceğim..
Bi türlü bebegime kilo aldiramiyorum ne yediysem olmuyor bu konuda baska fikirleri olan var mı? Sizler neler yediniz ya da yiyorsunuz ?

bebişin kaç kilo canım..

Muz
süt
yumurta
yogurt
pekmez
portakal suyu bebişine kilo aldırır...

Benimki de 1770 gr et süt yumurta meyve günlük tuketiyorum herhalde zayıf ama sağlıklı bir bebek olacak yani öyle umuyorum

10 gün sonra istanbulda anne bebek fuarı olacak. Bende bi çok şeyi ucuz fiyata alıp stoklamayı planlıyorum

Canim 1770 gr günlük 2 defa havuc portakal suyu içiyorum meyve yemesi cabasi muz mandalina vs pekmez her sabah yogurt pek yiyemesemde günlük suyu içiyorum 2 yumurta et balık tavuk daha ne olsun

Canim 1770 gr günlük 2 defa havuc portakal suyu içiyorum meyve yemesi cabasi muz mandalina vs pekmez her sabah yogurt pek yiyemesemde günlük suyu içiyorum 2 yumurta et balık tavuk daha ne olsun

canım bu genetik birşey aslında .Bebiş kilo almıyorsa almıyor...

Bak benim ilk kızımda kilo almadı... Herşeyi yedimm gram gram aldı.. Çok ağladım.. En sonunda 2100 gr olarak dogdu.. Çok şükürr o bile iyiydi benim için..

ayrıca hashande arkadaşımızda aynı sorunu yaşadı. Doğum yaptı 1870 gram olarak oğlu dogdu. Küveze bile girmemiş maşaallah.. Benim kızım 38 haftalık dogdu. Ama 10 gün küvezde kaldı.. Küvezde korkulcak biryer değil ayrıca..

ama bunlara takılma... Bak benim ikinci gebeliğim ve ilk kızımdan çok daha gelişkin maşallahh önden bile gidiyor..Bende her muayeneye korkuyla giriyorum ya kilo almadıysa; büyümediyse...Millete bakıyorum şen şakrak bekliyorlar. ama ben ağlamaklı bekliyorum... Doguma kadarda bu hislerim devam edecek... Doktorum korkma dedi artık geçtin ozamanları... Ama elde değil..Sen yemene içmene dikkat et yinede..

Yok canım enginarı çanak gibi kullanıp içine bezelye patates havuç ve Soğanlı garnitürle zeytinyağında pişiriyorum en son servis yaparken mandalina dilimleri koyuyorum keserek.
Yok cnm kerevizi demek istemistim ama yazmamisim:)

kızlar size birşey soracağım.... Takip edenler varsa ben kendimi ölçüp biçiomm mezurayla; karış hesabıylaa

Dün göğüs bitiminde göbüşümü karış hesabı yaptıgımda tam 1 karıştı...

Ama bugün ölçtüm. 1 karış bi parmak olmuşş.. Göbüşüm aşağıya düşmüş sanırım

Rica etsem sizde ölçermisiniz tırstım yaniiii

Canım ben doktorumla görüştüm bu konuyu spral önerdi taktiricam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…