2015 Şubat Anneleri

Bebek emecek daha.emsinde sonra ne yapacaksan yap. 1 kg dambıldan ne olacak

Ben ilk hamilelikte sutyen kullanmamistim, acayip sarkti. Sonra cok kullandim ama nafile

Bakalim bizim oglusumuz kime çekecek halası bize göre daha zayıfmış belki de ona :)

Benimki de 1770 gr et süt yumurta meyve günlük tuketiyorum herhalde zayıf ama sağlıklı bir bebek olacak yani öyle umuyorum

Cnm benimde 33 +7 de 2138 gr dedi.boyu uzun ama yapisal olarak ince yapili olacak dedi Dr. Baya taktim bende kafaya çünkü bide 300 gr az dogma ihtimali oluyomus ya.sonra tekrar sordum dr a kesinlikle zayif değil senin gibi ince yapili olacak dedi.azda olsa içim rahatladi.tabi o günden beri ne bulsam yiyorum yinede

ayy alttan ittirmeleri bitti orada bişi var kafayı soktu mu ne ayakları ile poposu sağ tarafımda oradan iyice iyice sağa yaslanıyor acıtıyor yanımın etlerini yaaa çok garip bir durum yaşıyorum şu anda Allahım inş bebişim iyidir

Hmm kulağa hoş geliyor.
bugün bulgur pilavı yapacaktım komşu iç pilav getirince yarına bırakmıştım bende.
Yarın bunu yapayım bakalım değişiklik olsun

Aynen canım ben de yiyorum hep bana yarıyor hiç oglusuma gitmiyor benim dr da öyle dedi biraz minyon olacak ama napalim dogana kadar yemeye devam

Aynen canım ben de yiyorum hep bana yarıyor hiç oglusuma gitmiyor benim dr da öyle dedi biraz minyon olacak ama napalim dogana kadar yemeye devam

Olsun napalim doğumdan sonra veririz kilolari :) aslında kilolu demek saglikli demek değil çok zayif doğup saglikli olanlarda var. Tabi yinede icimiz rahat etmiyor.ayin 19 unda gidicem bende bakalim sonuç ne olacak

Ben ilk hamilelikte sutyen kullanmamistim, acayip sarkti. Sonra cok kullandim ama nafile
ufff ya ağırlık çalıştın mi canım sen ise yarar mı onu da bilmiyorum esobanın dediği gibi 1 kg la olacak iş değil eşimde dogur sonra beraber yaparız oda ağırlık çalışıyor bu aralar biraktiydi neyse doğsun kuzum da sonra düşünürüm artık

Olsun napalim doğumdan sonra veririz kilolari :) aslında kilolu demek saglikli demek değil çok zayif doğup saglikli olanlarda var. Tabi yinede icimiz rahat etmiyor.ayin 19 unda gidicem bende bakalim sonuç ne olacak

Öyle tabi dogumdan sonra veririz inşallah :) sağlıklı olsunlar tek dileğim o inşallah seninki de bol bol kilo almış olur ben her hafta kontrol e gidiyorum bakalim nasıl olacak

Canım ben doktorumla görüştüm bu konuyu spral önerdi taktiricam ben
Spiral taktirsanda çok dikkat et.sürekli kontrol ettir.en ufak kokulu akintida baktir.ihmal etme.ben hic bir ağırlık kaldirmadim.sadece bebek arabasını indiriyordum merdivenlerden son donem kaymis.taktir unut demişlerdi.ben de unuttum 3.geldi.gene taktircam ama ilki kadar içim rahat degil

Kıymayla karıştırıp Hamburger bile yapabilirsin hoş yavrucukların yiyormuş karnıbaharı. Yemeyen şocuklar için öneriyorlar.
yerlerde oda bi degisik goruntu olur, kiymaylada super fikir mis, benim oglen ekmek arasi pek takilmaz, çatalla yeriz biz onu : ) ondan kilo almiyor galiba, karatay yapiyor teyzesi, hamur isi ekmek arasi seyleri hiç sevmez : )))

Kızlar doğum yapanlardan.Normal yapan var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…