2015 Şubat Anneleri

Ozel bir agirlik calismam olmadi ama oglumu yillarca kucagimda tasidim, bir faydasi olmadi. Belki sende durum farkli olur. Ben her gordugum hamise demistim, sutyensiz sakin gezme, basima bu geldi diye

Geçmiş olsun irem. Sen kendini yorma artık temizlikle falan.
Senin bebişin gelişimi iyiydi zaten gelirse de çok sorun olmaz

Benim eşimin ailesinde herkes içiyor. Görümceme de hasta diye kimse bişey diyemiyor. Ben de düşünüp duruyorum sigarayı nasıl içirtmicem diye.
Yaw bu görümceler hep böyle arıza olmak zorunda mı?
Bizimkide bi önceki gelişinde banyoda sigara içmişti,eşime söyledim içmesin bi daha diye. Bu gelişinde de bebişin eşyalarını koyduğum odanın penceresini açmış orda içmiş, sakat. Bi sürü söylendim eşime 2 gün pencereyi açık bıraktım havalansın diye.
Ama bebek doğduğunda hiç eşimi araya koymayacam direk söyleyecem balkon dışında hiçbiyerde içme diye. Onla mı uğraşacam ben

Kendine hasta bezide al canım rahat oluyormuş ya da tek kullanımlık kilotlar var ya ben can bebeninkini aldım...

Hala bozuyo canım,5 karış surat,iki kelam etmez,umrunda değiliz anlayacağın.. Anamın,kızımın varlığı güç veriyo bana..

Hala bozuyo canım,5 karış surat,iki kelam etmez,umrunda değiliz anlayacağın.. Anamın,kızımın varlığı güç veriyo bana..

yok ya sigarasiz kokusuz yasam en guzeli. 14-15 yillik icici olarak soyluyorum. Icmeden duramam saniyordm uni yillarinda ozamam duramiyordum sigarama laf edenle arkadasligi kesiyordum. Simdi cok uzak geliyor. Boyle temiz daha guzel. KEyif alacagimi bilsem arada bir tek dal icmek isterim ama keyif icin paketi yarilamak lazim

Hep mi böyleydi, yoksa hamilelikle birlikte mi böyle oldu canım?
Ben annenin yanında çekinipbiraz kendine çeki düzen vermiştir diye düşünmüştüm oysaki

Masallah pasana cnm gozunbaydin

bugun arabam bozuldu, çok yavas gidiyor hiç çekmiyor nedense
yarin ogleden sonra hastanede randevum vardi, çocuklari okula birakip ucu ucuna yetisecekdim randevuma ben nasil yetisicem diye dusunurken elimdeki arabadan oldum iyimi ..
çocuklari 12 de alip yedirip oglen 1 de arkaadsa birakicam, ordan gelip tramvaya binip ahstaneye gidicem, 35 dk suruyor hiç sevmiyorum absima agrilar giriyor : (((

hastanede gdiip dosya ayptiricam randevuma girip geri tram alicam eve eglmek için ..
yazarken bile yoruldum insalalh bi an once tamir olur arabam : (

bencede söyle gerçi ben kaç defa söyledim sanki evime ilk defa geliyormuş gibi mutfakta içmeye çalışmalar salonun kapı kisminda içmeye çalışmalar 1 metre ilerisi balkon çık ışte orda iç evin içinde icecem diye ölüyorlar en son ben markete oda salonun ortasında içiyordu bende kızdım iki ay oldu gelmiyor evime hiç taviz verme bence

İyi yapmışsın diline sağlık
Ben daha yapmadan söylemeyi düşünüyorum bi dahaki geldiğinde, benim çocuğum herşeyden kıymetli bozulan bozulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…