2015 Şubat Anneleri

Benimkide kızıyor.
Geçen bana hediye almıştıya silikon tabancası
Aldım sehpaya koydum..diyorki resim çekcen kk koycan benle dalga geleceksiniz değil mi?
Tövbe yalan
Tövbe yalan... Alemsin Esoba

Hehh şimdi annaştık

Arkadaslar merhaba ben bayadir takip ediyorumda yeni uye oldum daha.bisey sorucam bel fitigi ameliyati olupta normal dogum yapan varmi cevrenzde duydunuz mu ben yapabilirmym acaba doktorum onermiyoruz dedi ama bn dusunuyorum yapabilir miyim diye

Bende bişey sorucam ya lohusa şerbeti ver diyor herkes bu lohusa şekeri nerde satılır arkadaş? Yanımızda annemiz yok başımızda kayınvalidemiz yok böyle cahilce kendi kendi işimizi halletmeye çalışıyorız gülmeyin bana :)

lohusa sekeri diye biseymi varmis ? : ))

Bunda da kacak olursa artik 4. Bebeğim olur

Fıtık olan duymadım ama başka.bir arkadaşın Belinde kayma.varmış.o.Sezaryen olacakmış.
Neden riske atıyorsun.doktorlar öyle dediyse.

Aktarlarda oluyormuş canım :)

kızlar durup dururken aklıma geldı. normal doğumdan sonra korse gıyılıyormus cabuk toparlamak ıcın. o ne zaman giyiliyor bilen vardır. tecrübeli anneler.
bir de ben nasipse özel hastanede doğum yapcam. ebedir hemşiredir ilgilenen kişilere extra bişi vermek gerekiyor mu ?

Arkadaslar merhaba ben bayadir takip ediyorumda yeni uye oldum daha.bisey sorucam bel fitigi ameliyati olupta normal dogum yapan varmi cevrenzde duydunuz mu ben yapabilirmym acaba doktorum onermiyoruz dedi ama bn dusunuyorum yapabilir miyim diye
bel fitigi ameliyati ciddi bi ameliyat,dr una guvenmiyorsan baska dr un fikrini al ama kendini tehlikeye sokma derim ..

Cok agrim var bugün cok hirpaladim kendimi kızım da acayip kuduruktu onunla da ayri ugras mahvoldum. Karnimin icini yirtiyolarmiscasina agrim var uzandim ama gecmedi belim desen sizlere ömür

Cok agrim var bugün cok hirpaladim kendimi kızım da acayip kuduruktu onunla da ayri ugras mahvoldum. Karnimin icini yirtiyolarmiscasina agrim var uzandim ama gecmedi belim desen sizlere ömür
niye yordunki sen kendini
ne zaman yola çikiyorsunuz : (

Cok sıkı olmayan korseler tercih ediliyor genelde ama ilk günlerinde giymen zor olabilir altta dikisin olursa onun bakimi ve hava alması icin giymemek daha iyi sanki. Ben sarmistim sezeryan sonrasi gobegimi pestemal tarzi biseyle. Bu eskilerin bele sardigi kusaklar iyi olabilir ilk günlerde sarmk icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…