2015 Şubat Anneleri

ben de telaslandim bir an. Hazirliklari bitirmeli en azindan. Ilki son gune kadar durdu diye rahatim ama bu kiz aceleci fln cikarsa daha pijama almadim kendime. evden de cikamiyorum her yer buz.
Bebegin kiyafetleini mi yikasam. Ama kv ile yapmk istemiyorum onu da.

Yıka bence uzun sürüyor. Üç seferde yıkadum ütüledim.
Bırak ütülesin kadın çok sıkıcı zaten
Ütüle Ütüle bitmiyor.
Ütülerken çok sevdim ama.
Bende kime anlatıyorum.sen zaten biliyorsundur.
Resmen panik oldum,başıma ağrı girdi
Her dk suyum mu geldi diye bakıyorum

ben de bi panikledim ama hiç de belirtim yok yani hem benim önceden hamile olan arkadaşlarımın hep 40. hafta hatta daha geç oluyodu... Bu yeni mi moda :/

oh ya masallah ne zaman acsam burayi bir dogum haberi dmk03 benimle ayni imis gunleri. iyice tirsmaya basladim surekli kendimi dinler oldum . neyseki zorlu zamanlari atlattik artik gerisi.allahin takdiri

Hadi gordun şükür memleketini gozun aydin bu arada ben ciddi anlamda stres altindayim su yolculuk ve kara kısa denk gelmesi beni zaten yeterince tedrgin ediyordu üstüne boyle peşpeşe dogum haberi duydukca gerim gerim geriliyorum elimde degil yol haberlerini izliyorum sabah beri dün ankara bolu arasi 6 saat ulasima kapanmis araclarda mahsur kalmis insanlar. Sonra konya ankara aksaray yolunda ayni akibet olmus hepsi bizim guzergahimiz olan yerler. Kendim icin de kizim icin de endise ediyorum. Biyanim iptal et ertelemek mi hayirlu olur diyor biyanim burda gecrdgim hergun zaman aleyhimeymis gibi korkutuyor. Hic böyle biri değildm anlamsiz bir dogurcam korkusu var yetisemeden kafamdan kovmak istiyorum düşündükçe cagrmayaym diye ama olnuyor uykularim kaciyor resmen ya

Dikkat ettim de doğum yapanlar genelde forumda çok aktif olmayan kişiler.
Hashande var ama o da ne zamandır whatsaptan takılıyordu.
Burda olmak bebeği içerde yutuyor heralde

anammm insallah bu teori dogru cikar full time burdaydik daha da olurum yeterki dursun icimde saglikla

Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın yaşınız uzun olsun emer zamanla merak etme

Canım hayırlı olsun emme konusunu sıkıntı yapma illa ki emecektir çok şükür ikinizde iyisiniz ne güzel

Akşam bolu yolunu görünce sen geldin aklıma
Burda günlük güneşlik bugün merak etme. Yağmaz daha. Hem.boluyu açarlar orası hep öyle biliyorsun. Sen ankarayı geç gerisi kolay.ankara,Eskişehir oralarda vardır kar.
Hoş ben hiç akdenize inmedim en çok.ankaraya kadar gittim. Yolu bilmiyorum.
5 yaşında mersine gitmişim ama hatırlamıyorum.

Dans degil de onden onden cikmaya calisiyor sanirim benim isimsiz kizim
hehheh seninkidemi isimsiz : ))))

biz geri hakan a döndük, oda baska isim bulamadigimiz için
kendimi mecbur birakilmis hissediyorum hiç bosuma gitmiyor bu durum (

kızlar ayak bileklerim o kadar şiş ki kemiklerim görünmüyor artık ve sabahları sanki koca gün yürümüşüm gibi üzerlerine basamıyorum Allahtan oturarak çalışıyorum işim ayakta olsa ne olurdum bilmem

Allah analı babalı büyütsün canım...stres yapma günsüz gelen bebekler 40. haftasını tamamlayana kadar kendini anne karnında sanıp uyuyarak gün doldurur derler o da emmeyi öğrenir annesi üzülme sen....

bende sürekli akıntım olduğu için acaba suyum damlaya damlaya mı geliyor diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…