- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
sen liste yapıp verecektin yaptın mıBiraz daha böyle olsun da sonuna doğru kalırım belki evde
ben de telaslandim bir an. Hazirliklari bitirmeli en azindan. Ilki son gune kadar durdu diye rahatim ama bu kiz aceleci fln cikarsa daha pijama almadim kendime. evden de cikamiyorum her yer buz.Günaydın millet. Bugün 29 Gümüşhane oldum.
Sonunda gördüm,hiç gelmez sanıyordum.
Ben çok korkmaya başladım
Neden herkes doğuruyor
Aşırı stres oldum
En iyisi hazırlıkları tamamlamak.
Eşim hep mesaide, evde yalnız kalıyorum genelde. Ya da yolda izde doğurmasam.
Yıka bence uzun sürüyor. Üç seferde yıkadum ütüledim.ben de telaslandim bir an. Hazirliklari bitirmeli en azindan. Ilki son gune kadar durdu diye rahatim ama bu kiz aceleci fln cikarsa daha pijama almadim kendime. evden de cikamiyorum her yer buz.
Bebegin kiyafetleini mi yikasam. Ama kv ile yapmk istemiyorum onu da.
Yıka bence uzun sürüyor. Üç seferde yıkadum ütüledim.
Bırak ütülesin kadın çok sıkıcı zaten
Ütüle Ütüle bitmiyor.
Ütülerken çok sevdim ama.
Bende kime anlatıyorum.sen zaten biliyorsundur.
Resmen panik oldum,başıma ağrı girdi
Her dk suyum mu geldi diye bakıyorum
Evet yuvarlak ama cok kuçuk değil tuzlu böyle :) batı Karadeniz'de meshurmus genelde :)Kucuk kucuk yuvarlak mi sekli. Kv yapar torba yogurdundan. Kizartip yeniyor. Rendelesek guzel olurmus bak. Ya da senin dedigin baskadir. Yoreye gore isimler degisiyor
Günaydın millet. Bugün 29 Gümüşhane oldum.
Sonunda gördüm,hiç gelmez sanıyordum.
Ben çok korkmaya başladım
Neden herkes doğuruyor
Aşırı stres oldum
En iyisi hazırlıkları tamamlamak.
Eşim hep mesaide, evde yalnız kalıyorum genelde. Ya da yolda izde doğurmasam.
Dikkat ettim de doğum yapanlar genelde forumda çok aktif olmayan kişiler.
Hashande var ama o da ne zamandır whatsaptan takılıyordu.
Burda olmak bebeği içerde yutuyor heralde
Gunaydin hamile annisler dun sabah suyum geldi ve dogum yaptim biraz erken oldu 2990 gorunuyordu ult.da 2750 dogdu cok guzel normal bir dogum oldu rabbim sizede ayni sekilde dogum yapmak nasip etsin kendi agrimla bebisimize kavustuk ama emmiyor inat ediyor devamli uyuyor emmiyordua edin annelerim..
Canım hayırlı olsun emme konusunu sıkıntı yapma illa ki emecektir çok şükür ikinizde iyisiniz ne güzelGunaydin hamile annisler dun sabah suyum geldi ve dogum yaptim biraz erken oldu 2990 gorunuyordu ult.da 2750 dogdu cok guzel normal bir dogum oldu rabbim sizede ayni sekilde dogum yapmak nasip etsin kendi agrimla bebisimize kavustuk ama emmiyor inat ediyor devamli uyuyor emmiyordua edin annelerim..
Akşam bolu yolunu görünce sen geldin aklımaHadi gordun şükür memleketini gozun aydinbu arada ben ciddi anlamda stres altindayim su yolculuk ve kara kısa denk gelmesi beni zaten yeterince tedrgin ediyordu üstüne boyle peşpeşe dogum haberi duydukca gerim gerim geriliyorum elimde degil yol haberlerini izliyorum sabah beri dün ankara bolu arasi 6 saat ulasima kapanmis araclarda mahsur kalmis insanlar. Sonra konya ankara aksaray yolunda ayni akibet olmus hepsi bizim guzergahimiz olan yerler. Kendim icin de kizim icin de endise ediyorum. Biyanim iptal et ertelemek mi hayirlu olur diyor biyanim burda gecrdgim hergun zaman aleyhimeymis gibi korkutuyor. Hic böyle biri değildm anlamsiz bir dogurcam korkusu var yetisemeden kafamdan kovmak istiyorum düşündükçe cagrmayaym diye ama olnuyor uykularim kaciyor resmen ya
anammm insallah bu teori dogru cikar full time burdaydik daha da olurum yeterki dursun icimde saglikla
hehheh seninkidemi isimsiz : ))))Dans degil de onden onden cikmaya calisiyor sanirim benim isimsiz kizim
Yav senin daha çok var.biz 20 li rakamlardayız sen 30lu.Utanmasam yol üstündeki şehirlerden hastane ve dr arastrmaya baslicam nolur nolmaz diye
Hakan nerden çıktıhehheh seninkidemi isimsiz : ))))
biz geri hakan a döndük, oda baska isim bulamadigimiz için
kendimi mecbur birakilmis hissediyorum hiç bosuma gitmiyor bu durum(
Allah analı babalı büyütsün canım...stres yapma günsüz gelen bebekler 40. haftasını tamamlayana kadar kendini anne karnında sanıp uyuyarak gün doldurur derler o da emmeyi öğrenir annesi üzülme sen....Gunaydin hamile annisler dun sabah suyum geldi ve dogum yaptim biraz erken oldu 2990 gorunuyordu ult.da 2750 dogdu cok guzel normal bir dogum oldu rabbim sizede ayni sekilde dogum yapmak nasip etsin kendi agrimla bebisimize kavustuk ama emmiyor inat ediyor devamli uyuyor emmiyordua edin annelerim..
bende sürekli akıntım olduğu için acaba suyum damlaya damlaya mı geliyor diye düşünüyorum...Yıka bence uzun sürüyor. Üç seferde yıkadum ütüledim.
Bırak ütülesin kadın çok sıkıcı zaten
Ütüle Ütüle bitmiyor.
Ütülerken çok sevdim ama.
Bende kime anlatıyorum.sen zaten biliyorsundur.
Resmen panik oldum,başıma ağrı girdi
Her dk suyum mu geldi diye bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?