2015 Şubat Anneleri

Gunaydin Arkadaslar..Dun soylemistim karnimda bi gerilme var diye.bebegin hareketleri eskisi gibi degildi.Doktoru arayip yanina gittim.Boynuna kordon dolanmis bebegimin? Haftaya bidaha gel dedi hareketi ondan yavaslamistir dedi diger durumlar iyi dedi.Benim gibi olan var mi ????? Bir sıkıntı olur mu ????

Gunaydin hamile annisler dun sabah suyum geldi ve dogum yaptim biraz erken oldu 2990 gorunuyordu ult.da 2750 dogdu cok guzel normal bir dogum oldu rabbim sizede ayni sekilde dogum yapmak nasip etsin kendi agrimla bebisimize kavustuk ama emmiyor inat ediyor devamli uyuyor emmiyor dua edin annelerim..

Aa yine mi ? Kendi rahatını düşünsen biraz .

Düşündüğüm için gidiyorum ya canım. Kadıncağız iyi hoş da özelime karışıp konuşup duruyor. O gelip gittikten sonra allak bullak oluyordu kafam. Şimdi rahat oluyorum o yüzden gidiyorum canım.

Gunaydin kizlar,

Dun 3-4 saat uyuyamamistum, bugun 9 saate yakin uyumusum. Dengesizlestim. Nese arada bole uzun uykular iyi geliyo :) yine her yer buz ve ben yine işe gidicem... Hadi bakalım son iki...

Canım Allah hayırlı evlat etsin inşallah. Gözün aydın.. Emer annesi emer daha yeni anlamaya çalışıyo dünyayı. Sen mıralini yüksek tut ki ona da güç olasın. Doğumun da rahat geçmiş maşallah sana. Darası hayırlı zamanda başımıza inşallah...

Ayy bi bebis daha dunyaya.merhaba dedi ne guzel hayirli ugurlu olsun saglikla buyut canim baska belirtin var miydi birden mi oldu dogum. Allahim stresten oluyorum.boyle erken dogumlari duydukca vaktimi beklet yarbbim. Emme konusunda rabbim guc versin biraz xamanla tutar insallah uzulme rahat ol ki sutyn artsin

dr a ve hemşirelere çikolata pasta gibi bir şey yapılır.
bebeği getiren hemşireye de verilecek zaten de annem fazladan da 100 lirayı bozdurun 10ar lira yanınızda dursun dedi. kadın tecrübeli hastanelerden. en basitinden ben zatürre olup hastanede yattığımda herkesin korktuğu hemşire bana canım cicim bakıyordu

eşimin iş yerinde de beklerler tatlı ama beklesinler ya her timden 1 çeyrek geliyor evlendiğimizde de gelmişti.
doktora yemeği de baya ağır olmuş canım ya; hep mi öyle oluyor ki acaba savunma sırasında pastalar çörekler hazırlanıyor biliyorum da.

Kızlar yaaa oğlum merdivenlerden yuvarlandı çok kötüyüm ya ona birşey olsaydı şimdi baş ucunda bekliyorum soluklarını dinliyorum Rabbim onu bize bağışladı ama ben çok korktum

geçmiş olsun canım; çocuklar dayanıklı oluyor melekler koruyor onları. kardeşim de apartmanda bizim evden dedemlere inerken yuvarlanmıştı 15 basamak ama kafasını çarpmamıştı o an nasıl bir şey oluyorsa fırlayamıyor insan

size de çok geçmiş olsun canım...

günydınn gözün aydın canım :) sağlıkla büüt hayırlı evlat olsun inşllah :)
emme konusunda da alışır sen rahat tut içini...

Düşündüğüm için gidiyorum ya canım. Kadıncağız iyi hoş da özelime karışıp konuşup duruyor. O gelip gittikten sonra allak bullak oluyordu kafam. Şimdi rahat oluyorum o yüzden gidiyorum canım.

istanbul'dayken bir öğrencime her gün gidiyordum derse. oradaki kadına benzettim senin temizlikçiyi. nişanlandım biliyordu ya ne sorular ne sorular. öğrencim de bazen geç geliyordu; o eve gelse de kadından kurtulsam diye bekliyordum

Ayy canim gecmis olsun ne oluyo bu subat bebislerine ya ins emecek annesi simdi alismaya cakisiyodur o

çok geçmiş olsun canım. rabbim zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. benim kızımda hep bir çıkma çabasında bazen adımımı atamıyorum :)

Gözünaydın. Tez zamanda emer toparlanır inşallah. Dualarımız sizinle. Maşallah iyiymiş kilosu.

Günaydın millet. Bugün 29 Gümüşhane oldum.
Sonunda gördüm,hiç gelmez sanıyordum.
Ben çok korkmaya başladım
Neden herkes doğuruyor
Aşırı stres oldum
En iyisi hazırlıkları tamamlamak.
Eşim hep mesaide, evde yalnız kalıyorum genelde. Ya da yolda izde doğurmasam.

bende bi kaç makyaj malzemesi koymayı düşünüyorum bide hastaneye gitmeden sacıma bi maşa yaptırabilirsem ne güzel olurdu ama sancinin ne zaman geleceği belli olmadığından o iş yaş gibi
canım saçına maşa yaptırsanda bozulur. eğer normal doğum olursa sancılardan dolayı terliyorsun o an saç baş kalmaz :)) ama maşa bulundur yanında çıkınca birileri sadece onleri şekillendirir ben öyle yapacam. oğlumda hiç aklıma gelmedi fotoğtaflara bakmak istemiyorum

maşallah yazılanları okudum da herkez cantaları doldurmuş açıkcası ben o kadar çok şey koymadım. zaten 1 gece kalınacak (aksi bir durum olmaz ise olursa evden getirirler) çok fazla şey koyup hastane odasında kirlensin istemiyorum. yaılanları okuyunca tedirgin oldum acaba azmı koydum diye

Kızlar yaaa oğlum merdivenlerden yuvarlandı çok kötüyüm ya ona birşey olsaydı şimdi baş ucunda bekliyorum soluklarını dinliyorum Rabbim onu bize bağışladı ama ben çok korktum
gecmis olsun canim. Cocuk dedigin duser uzme kendini. Zaten baskasi birsey demese de insan kendini sucluyor anneyi rahatlatacaklarina bos laf konusmasalar

Haha sorma esim de diyor doyuramadik biz seni. Normal seyler iste bari. Neyseki dogumdan sonra geciyor : ))
Ogluna da gecmis olsun. Allah korusun yavrularimizi

artik her sabah bir dogum haberi gelmeye basladi. Allah saglikli mutlu omur versin canim bebegine. Emmeyi de ogrenir kendini uzme ki sutun bol olsun. Bol bol kokla sut hormonlarin calissin nasil mis kokar simdi o. Duygulandim ben yaa

Sabahtan beri birsürü ördüğüm yeleği aa yanlış örmüşüm diyip söktüm. Söktükten sonra doğru örmüş olduğumu farkettim. Yeniden örücem aynı şekilde. Neyin kafasındaysam.
hamişler günaydınnnnn......
bende bi dahaki kışa takarım diye arkası uzun olan berelerden yapmak istiyorum ama kaç ilmekle başlanır lastik kısmı ne kadar olur netten bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…