- 8 Aralık 2014
- 143
- 126
- 48
Aa yine mi ? Kendi rahatını düşünsen biraz .
Aslında "farklı" davranmasalar o da düzelme isteği duyar. Kendimi koydum da yerine zor, tabi bi zıtlık olursa canın sıkılmasın dediğin gbi eşin rica Etse daha sağlıklı
Gunaydin hamile annisler dun sabah suyum geldi ve dogum yaptim biraz erken oldu 2990 gorunuyordu ult.da 2750 dogdu cok guzel normal bir dogum oldu rabbim sizede ayni sekilde dogum yapmak nasip etsin kendi agrimla bebisimize kavustuk ama emmiyor inat ediyor devamli uyuyor emmiyordua edin annelerim..
Gunaydin hamile annisler dun sabah suyum geldi ve dogum yaptim biraz erken oldu 2990 gorunuyordu ult.da 2750 dogdu cok guzel normal bir dogum oldu rabbim sizede ayni sekilde dogum yapmak nasip etsin kendi agrimla bebisimize kavustuk ama emmiyor inat ediyor devamli uyuyor emmiyordua edin annelerim..
Katılıyorum ama malesef böyle bir realite de var bi de baski kuruyolar insanda saçmalık. Bebegi getiren kisi bahşiş bekliyor illa ondan kacis olmuyo pek bizimknde adam Dort kat cikasiya bin kere abi hayırlı olsun demis esim hazrlsmsti zaten de kıza bakma sevdasina adamı görmemiş o an en son kizmis bi bıraksan hayırlı olcak diye :)
Daha bebis dogunca isyernden tatli bekliyolar bizim herkes bekliyor zati. En çok bu saçma adetler esim doktorasını verrken koymustu bana. Unv camiasinda resmen haraca keser gibi mahalle baskısı oluyormus savunmayi verip geçince yemeğe goturuyorsun bi dunya hocayı hic unutmuyorum kac sene evvel 700e yakin yemek odettiler eşime mok yiyesiceler nasil otrmustu icime insanda bi vicdan olur dimi
Kızlar yaaa oğlum merdivenlerden yuvarlandı çok kötüyümya ona birşey olsaydı şimdi baş ucunda bekliyorum soluklarını dinliyorum Rabbim onu bize bağışladı ama ben çok korktum
Ya kusura bakma da bu erkeklere ne oluyor yani.kalkıp kendi tutsaymis hic bi anne cocugunun düşmesini ister mi. Kayinvalidenin zaten Bisey demeye hakki yok destek olacağına sana bu halinle bir de kiziyorlar mi.nolmuş bu millete hiç anlamıyorum ben ya.
Sen üzülüp sıkılma hiç bebislerine bak. Çok geçmiş olsun canim arkadasların dediği gibi çocuk bu düse kalka buyucekler.
Gecen gün oğlum okulda düşmüş.daha doğrusu koşarken dengesini kaybediyor kafasını kitapkiga vuruyor.alnı sol tarafı 1,5 parmak kadar açılmış damarlar gözukuyordu içinde resmennereye goturduysek dikiş atmak istemediler hep bahane buldular egeye goturduk bayilticaz çocuğu filan dediler ve o kadar pisti ki size anlatamam Allah oralara düşürmesin kimseyi. Herkes estetik cerraha yönlendirdi en sonunda bulduk bi tane Ve orda yaptırdık 3 milyara mal oldu oğlum sağlıklı sıhhatli olsun da boşver para nasılsa kazanılır sağlık olmadiktan sonra para olmuş ne işine yarar insanin.oglumun o hali gozumun önünden gitmiyor şükür ki gözüne denk gelmedi öğretmeni korkmuş ağlamış tir tir titriyordu kadincagiz kaç Kere aradı oğlumun durumunu sordu sağolsun.. Burada size anlatmak istemedim o zaman olumsuz etkilenenler olabilir diye ama aglamaktan sismistim resmen hastanede ogluma dikiş atılırken bi tane acil doktoru da benim peşimdeydi sürekli bulantı var mi basım donuyor mu sorup durdu ben iyiyim diyorum yine pesimde dolaniyordu atmış herhalde rengimiz falan hic kolay değil Rabbim başka dert vermesin bebislerimizi korusun analı babalı büyütmeyi nasip etsin Yarabbim..
Düşündüğüm için gidiyorum ya canım. Kadıncağız iyi hoş da özelime karışıp konuşup duruyor. O gelip gittikten sonra allak bullak oluyordu kafam. Şimdi rahat oluyorum o yüzden gidiyorum canım.
Ayy canim gecmis olsun ne oluyo bu subat bebislerine ya ins emecek annesi simdi alismaya cakisiyodur oGunaydin hamile annisler dun sabah suyum geldi ve dogum yaptim biraz erken oldu 2990 gorunuyordu ult.da 2750 dogdu cok guzel normal bir dogum oldu rabbim sizede ayni sekilde dogum yapmak nasip etsin kendi agrimla bebisimize kavustuk ama emmiyor inat ediyor devamli uyuyor emmiyordua edin annelerim..
kızlar hastanedeyiz hepiniz yazmışsınız teşekkürler.
nst de sancı bakıldı o kadar sancının sebebi minnoşun kafasını sokma çalışmalarıymış ayaklarıyla da kendini iktirmesi rahatsız etmiş beni ellerinide iki yana açmış anlıcağınız pozisyonundan dolayı olmuş açılma yapmış ama henüz doğum değil ultrasona göre 37. haftadasın dedi her şeyi yasakladı yan yan merdiven çıkma açılır bebek gelir dedi kısa ve küçük adımlar atılacak 1 hafta daha tut içinde dedi korkuttu bu sefer cuma günü gitcez tekrar tabi cumaya kadar tekrar aynı kuvvette sancı gelirse beklemememiz gerektiğini söyledi
dinleniyorum şimdi saolun yazdıklarınız için tosuncukla biz iyiyiz aceleci kızçe sanıyorum
....
oyy size de cok gecmis olsun kotu bi deneyim olmus korkusu yetiyor rabbim esrgesin evlatlarimizi
Gözünaydın. Tez zamanda emer toparlanır inşallah. Dualarımız sizinle. Maşallah iyiymiş kilosu.Gunaydin hamile annisler dun sabah suyum geldi ve dogum yaptim biraz erken oldu 2990 gorunuyordu ult.da 2750 dogdu cok guzel normal bir dogum oldu rabbim sizede ayni sekilde dogum yapmak nasip etsin kendi agrimla bebisimize kavustuk ama emmiyor inat ediyor devamli uyuyor emmiyordua edin annelerim..
canım saçına maşa yaptırsanda bozulur. eğer normal doğum olursa sancılardan dolayı terliyorsun o an saç baş kalmaz :)) ama maşa bulundur yanında çıkınca birileri sadece onleri şekillendirir ben öyle yapacam. oğlumda hiç aklıma gelmedi fotoğtaflara bakmak istemiyorumbende bi kaç makyaj malzemesi koymayı düşünüyorum bide hastaneye gitmeden sacıma bi maşa yaptırabilirsem ne güzel olurdu ama sancinin ne zaman geleceği belli olmadığından o iş yaş gibi
gecmis olsun canim. Cocuk dedigin duser uzme kendini. Zaten baskasi birsey demese de insan kendini sucluyor anneyi rahatlatacaklarina bos laf konusmasalarKızlar yaaa oğlum merdivenlerden yuvarlandı çok kötüyümya ona birşey olsaydı şimdi baş ucunda bekliyorum soluklarını dinliyorum Rabbim onu bize bağışladı ama ben çok korktum
Haha sorma esim de diyor doyuramadik biz seni. Normal seyler iste bari. Neyseki dogumdan sonra geciyor : ))Kiz mattika ask olsun bi gün erken çıktım dokturmussun arabalardan pasta duvarları yalamak inan gülmekten catladim Bisey değil ben guldukce yatak acayip sallanıyor eşim deprem oldu zannetcek
Bugün kızımı gorcez teyzeleri. 36+0 oldukdoktoruna su ozel oda olayını sorucam inş. İcimi rahatlatan Bisey soyler .kafanın köşesinde farklı bi hastanede doğum yapmak bile geçmiyor değil. Bakalım eşim bugün yine hastanenin yolunu şaşıracak mi.adama bi şeyler oluyor hastaneye giderken heyecan yapıyor yankis yollara yapıyor.oysa ki o hastaneyi De 7 yıldır gelip gideriz yani düşünün
Güzel bi gün sizinle ve sevdiklerinizle olsun.günaydın kızlar
artik her sabah bir dogum haberi gelmeye basladi. Allah saglikli mutlu omur versin canim bebegine. Emmeyi de ogrenir kendini uzme ki sutun bol olsun. Bol bol kokla sut hormonlarin calissin nasil mis kokar simdi o. Duygulandim ben yaaGunaydin hamile annisler dun sabah suyum geldi ve dogum yaptim biraz erken oldu 2990 gorunuyordu ult.da 2750 dogdu cok guzel normal bir dogum oldu rabbim sizede ayni sekilde dogum yapmak nasip etsin kendi agrimla bebisimize kavustuk ama emmiyor inat ediyor devamli uyuyor emmiyordua edin annelerim..
hamişler günaydınnnnn......Sabahtan beri birsürü ördüğüm yeleği aa yanlış örmüşüm diyip söktüm. Söktükten sonra doğru örmüş olduğumu farkettim. Yeniden örücem aynı şekilde. Neyin kafasındaysam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?