2015 Şubat Anneleri

Kızlar yaaa oğlum merdivenlerden yuvarlandı çok kötüyüm ya ona birşey olsaydı şimdi baş ucunda bekliyorum soluklarını dinliyorum Rabbim onu bize bağışladı ama ben çok korktum
Cok gecmis olsun... malesef boyle kazslar olabiliyor benim kizimda kucukken yanimda cok kotu dusmustu Rabbim korudu cok sukur.
oglununda birsehi yokmuz uzulme.....

Ayy sabah sabah ne güzel haberler boyle gozunaydin canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah üzülme hiç emer de büyür de benim oğlan da ememiyordu ilk başlarda hala da mızmız yemekle arası yok ama kocaman oldu sıpa okula gidiyor teyzesi saglıklı olsunlar inşallah

ben herseyi utulemem zaten. Bebek dogunca gunde iki kere makine calisiyor nasil utuleyebilirim giydirmeden. Simdi hastane cikisini utulesem yeter

Evet yuvarlak ama cok kuçuk değil tuzlu böyle :) batı Karadeniz'de meshurmus genelde :)
evet bati karadeniz. Kv yapmiyor bayadir. Birsey getirmis diyor ogluma getirdim torununu kast ederek. Benim canim ister mi demiyor. Ya da ben aliniyorum bos yere

Obacim merak etme kolay değil hemen doğurmak hele sizlerin çoğunuzun ilk doğum daha uzun sürer esin de yetişir inş. Ona Bisey diyemem

Utanmasam yol üstündeki şehirlerden hastane ve dr arastrmaya baslicam nolur nolmaz diye
stres yapma ama etkilersin bebegi. Bir an once varin sag salim

hehheh seninkidemi isimsiz : ))))

biz geri hakan a döndük, oda baska isim bulamadigimiz için
kendimi mecbur birakilmis hissediyorum hiç bosuma gitmiyor bu durum (
evet isimsiz hala. Ben bulamadim begendigim bi isim ya

Kızlar hastanedeyiz siramizi bekliyoruz bebisimi gorucem çok heyecanliyimm
hadi guzel haberler al ins

bende sürekli akıntım olduğu için acaba suyum damlaya damlaya mı geliyor diye düşünüyorum...
Yok canım daha neler.
Akıntı bende çok fazla ama suyumda çok.
O öyle az bir şey değilki çok su işermiş gibi geliyor ve istemsiz akıyor. Anlarsın yani.

Kızlar hastanedeyiz diye başladığını görünce ahanda bi bebiş daha geldi dedim. Paranoyak olduk

Allah kiz sesli güldüm millet beni deli sancak

Eşime diyorum ki bana beyaz çikolatalı gofret alır misin. Diyor ne zaman. Dedim 10 gün sonra filan alabilirsin

Obacim merak etme kolay değil hemen doğurmak hele sizlerin çoğunuzun ilk doğum daha uzun sürer esin de yetişir inş. Ona Bisey diyemem
Ayy ben alışkınım kendi işimi kendim yapmaya.
Çantamın birini bir koluma ötekini diğerine takar. Bir taksi çağırırım. Hadi bana güle güle.
Gelen gelsin gelmeyen kendi bilir.

Masallah gozun aydin Allah saglikla buuutmeyi nsdip eder insallsh...

Peynir parmesan mıydı?

sağlıcakla kavuşmuşsun ya yavruna gerisi çokta önemli değil. emer sen ısrar et bak gör nasıl emecek,daha adapte olamazlar hemen dünyaya. rabbim bizlerede böyle kolay doğumlar nasip etsin.

dogumda gelen su damla damla gelmez. Bacagini islatir anlamaman imkansiz.

Yok canım daha neler.
Akıntı bende çok fazla ama suyumda çok.
O öyle az bir şey değilki çok su işermiş gibi geliyor ve istemsiz akıyor. Anlarsın yani.
inş 2. bebekte tecrübeli olurum bunda hep bi panik halindeyim akıntımı su sanıyorum bebeğin aşırı hareketlerini sancıya bağlıyorum eşim benden beter olduğu için sesimi de çıkaramıyorum en ufak bir "ay" dediğimde hadi hastaneye diyor, doğumlar da başladı iyice kafayı sıyırmaya başladım Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin....

GÖZÜN AYDIN CANIM ALLAH SAĞLIKLA BÜYÜTMEK NASİP ETSİN

Canım yaa neler yaşqmışsınız çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…