2015 Şubat Anneleri

Hurma iyidir biraz gaz yapar ama gem tuvalete çıkartır hem de kan yapar. Tok tutar.

Canım muhtemelen önemli bi şey değildir. Belki tahriş falan olmuştur. Ama sen yine takip et. Başka bi şe gelmezse no problem :)

canım benimde iki gündür vardı adet sancılarım dün kontrole gittim nst de sancım çıktı 40 larda bebeğinde kalp atımı yüksek çıkınca serum verdiler.sonra düzeldi.bu haftalarda bana normal gibi geliyordu da doktorum bu haftalarda bu tarz sancıları istemiyoruz dedi.birazdan tlf açıcam dün serumdan sonra görüşemedik bakayım ne diyicek

Beşik demişken yataklar için bir Say'ı vardı sertlik derecesiydi sanırım o kaçtı? Bir de park yataklar için yatağı nereden alıyoruz?

Hiç duymamıştım denemek isterim
Kese yogurdundan yapiliyor canim. Kurutuluyor. Benim de canim istedi ama soyleyemiyorum kv.ye
Esim birseyi seviyor diye yapiyor oglumi dusunuyor bni hesap etmiyor ama normal. KEndi annem gibi olmaz tabi. Benimki hamile alinganligi

Cok kucukmus onemli degildir ama bence bunu bahane et dr muayene etsin seni. Yola cikmadan icin de rahat eder

Kahverengi mi lavmandan sonra bikaç gündür gördüğüm tek renk şaka biryana takma canım bak bir gun sonra gidiyorsun.

Beşik demişken yataklar için bir Say'ı vardı sertlik derecesiydi sanırım o kaçtı? Bir de park yataklar için yatağı nereden alıyoruz?
park yatak satan yerlerde var canım ama normal yataklara göre ince oluyor...bende aldım iki kademeli olduğu için üstte ince olanı kullanıcam alt kata geçince kalın normal yatak alıcam.....

dmk03 gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin :) emme işine üzülme ama ısrarcı ol tez zamanda yeni dünyasına alışır bebişin :)

şimdilik bana müsade kızlar temizlik yapacağım işim bitince dönerim
ben dönene kadar doğurmadan durun he

izin al uzat ayakların:) ama ihmal etme dr a bi görün belki değerlerin de yükselmiş olabilir

Kese yogurdundan yapiliyor canim. Kurutuluyor. Benim de canim istedi ama soyleyemiyorum kv.ye
Esim birseyi seviyor diye yapiyor oglumi dusunuyor bni hesap etmiyor ama normal. KEndi annem gibi olmaz tabi. Benimki hamile alinganligi

Düşünemezler canım sen söyle yine de söyleyince yapıyolar. O peyniri yöresel şeyler satan yerlerden alamaz mısın acaba? Can'ın istediyse alıp yemeliymiş yA insan.

park yatak satan yerlerde var canım ama normal yataklara göre ince oluyor...bende aldım iki kademeli olduğu için üstte ince olanı kullanıcam alt kata geçince kalın normal yatak alıcam.....

Ebebekten aldık yoktu orada yatak da. Yataşta falan var mıdır ki?

çok geçmiş olsun oğlan kaç yaşında kendini üzme hiç bu erkekler hep aynı çocuk dediğin düşe kalka büyüyecek sonuç kötü olmamış çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…