bir arkadasim doguma kendi araba kullanarak gitti. Olur mu olur yani. Oyle hemen olmuyr dogum cogu kiside
Ah bu kansizlik. Artik hurmaya baslicam o iyi geliyor bana
benim ilkte suyum gelmedi. Dr.a sordum hep bu akinti su mudur diye. Anlamaman imkansiz dedi yani
Yaa kızanlar tuvalete girdim normal akinti oluyor hep zaten de Peceteyle silip kontrol ediyorum illa ya böyle minicik bi toplu igne başı kadar leke vardi peçetede rengi silik ucuk kahve gibi belli belirsiz küçük bir benek gibi emin olmak icin tekrar tekrar sildim bidaha gelen giden bisey olmadi ne simdi bu ya
lokum koydum içlerine ufak kavanozhepsi çok güzel olmuş canım, bu ne?
aktardan aldım canım 4 tl ye dünya lavanta verdiLavantalar çok hoşuma gitti. Ben de Yasemin ya da manolya alsam diyorum da nerede satılıyor bunlar?
canım benimde iki gündür vardı adet sancılarım dün kontrole gittim nst de sancım çıktı 40 larda bebeğinde kalp atımı yüksek çıkınca serum verdiler.sonra düzeldi.bu haftalarda bana normal gibi geliyordu da doktorum bu haftalarda bu tarz sancıları istemiyoruz dedi.birazdan tlf açıcam dün serumdan sonra görüşemedik bakayım ne diyicekGünaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) bu sabah biraz sancım var yine ama kısa kısa sürüyor Allahtan. Bu sancıların erkenden başlaması bişeyin göstergesi mi yoksa normal mi ki? Cumartesi kontrol var iki gün daha beklicez. Bu arada @dmk
benimde eşim doğum günümde doğacak kızım deyip duruyordu(6 ocaktı doğum günü) salı gününü nasıl korkuyla geçirdim anlatamam. doğuranları görünce bende endişeleniyorum daha çok eksiğim var, beşiğini yeni aldık daha gelmedi.
bu arada eşinin iş yeri eve uzak mı?
Kese yogurdundan yapiliyor canim. Kurutuluyor. Benim de canim istedi ama soyleyemiyorum kv.yeHiç duymamıştım denemek isterim
Cok kucukmus onemli degildir ama bence bunu bahane et dr muayene etsin seni. Yola cikmadan icin de rahat ederYaa kızanlar tuvalete girdim normal akinti oluyor hep zaten de Peceteyle silip kontrol ediyorum illa ya böyle minicik bi toplu igne başı kadar leke vardi peçetede rengi silik ucuk kahve gibi belli belirsiz küçük bir benek gibi emin olmak icin tekrar tekrar sildim bidaha gelen giden bisey olmadi ne simdi bu ya
Yaa kızanlar tuvalete girdim normal akinti oluyor hep zaten de Peceteyle silip kontrol ediyorum illa ya böyle minicik bi toplu igne başı kadar leke vardi peçetede rengi silik ucuk kahve gibi belli belirsiz küçük bir benek gibi emin olmak icin tekrar tekrar sildim bidaha gelen giden bisey olmadi ne simdi bu ya
park yatak satan yerlerde var canım ama normal yataklara göre ince oluyor...bende aldım iki kademeli olduğu için üstte ince olanı kullanıcam alt kata geçince kalın normal yatak alıcam.....Beşik demişken yataklar için bir Say'ı vardı sertlik derecesiydi sanırım o kaçtı? Bir de park yataklar için yatağı nereden alıyoruz?
iyi o zaman böyle böyle ne için para aldığını öğrenir de sadece işine odaklanır....
aktardan aldım canım 4 tl ye dünya lavanta verdi
:) güzel bi gün olsun o zmn senin için :) bebişe de bişeyler bakarsın zevkli olur hm
http://hunerlibayanlar.blogspot.com.tr/2014/04/lohusa-serbeti.html Ben bu sitenin tarifiyle yapacağım canım. Buzdolabında haftalarca kalabiliyormuş. Yapıp balkona atacağım bi 10 litre kadar inşaallah.Bende bişey sorucam ya lohusa şerbeti ver diyor herkes bu lohusa şekeri nerde satılır arkadaş? Yanımızda annemiz yok başımızda kayınvalidemiz yok böyle cahilce kendi kendi işimizi halletmeye çalışıyorız gülmeyin bana :)
izin al uzat ayakların:) ama ihmal etme dr a bi görün belki değerlerin de yükselmiş olabilirkızlar ayak bileklerim o kadar şiş ki kemiklerim görünmüyor artık ve sabahları sanki koca gün yürümüşüm gibi üzerlerine basamıyorum Allahtan oturarak çalışıyorum işim ayakta olsa ne olurdum bilmem
Kese yogurdundan yapiliyor canim. Kurutuluyor. Benim de canim istedi ama soyleyemiyorum kv.ye
Esim birseyi seviyor diye yapiyor oglumi dusunuyor bni hesap etmiyor ama normal. KEndi annem gibi olmaz tabi. Benimki hamile alinganligi
park yatak satan yerlerde var canım ama normal yataklara göre ince oluyor...bende aldım iki kademeli olduğu için üstte ince olanı kullanıcam alt kata geçince kalın normal yatak alıcam.....
çok geçmiş olsun oğlan kaç yaşında kendini üzme hiç bu erkekler hep aynı çocuk dediğin düşe kalka büyüyecek sonuç kötü olmamış çok şükürUyuyamıyorum zaten öyle de böyle de sabah oluyor hayırlısıyla sağlıklı huzurlu bir şekilde büyütsem de yavrularımı rahatlasam biraz eşim ve kp de sert tepki verdiler sanki ben tuttum attım bu hâlimle Kalktım fırladım ama yetişemedimkimse benim yaşadığımı anlayamaz Allahtan başka kv minde oğlu yani kocam aynı şeyi yaşamış daha kötüsünü o yüzden sadece üzüldü hiç laf etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?