Bebek dogdu artik saklanmasin yatagi da. Benim gelen kadin hamileyim diye oznli davraniyor. Isim cikti gelemem deme bana ben hic yapamiyorum dedim. Bir yonden iyi olduYalnız evdeki park yatakla Arabanın kutularını saklayamadık
Ay ankarada olsam gezerdik beraber. Patladim evde.Güzel bir kahvaltı yaptım madoda köy kahvaltısıymışlisteleri de aldım Yanıma biraz bakayım bakalım.
kiz cimcime yapma temizlik dikkat et kendineşimdilik bana müsade kızlar temizlik yapacağım işim bitince dönerim
ben dönene kadar doğurmadan durun he
Modaa hastasıyım :) afiyet olsunGüzel bir kahvaltı yaptım madoda köy kahvaltısıymışlisteleri de aldım Yanıma biraz bakayım bakalım.
şimdilik bana müsade kızlar temizlik yapacağım işim bitince dönerim
ben dönene kadar doğurmadan durun he
Ben de bi yere gittiğimde eşim annesinde kalırsa aynı hissi yaşıyorum:) sanki yastığıma sarılıp gözlerinde yaşlarla uyucak adam :) oleydim yaniBen de özledim liste yapmayıeşim de gitmiyormus hiç eve annesinde kaliyormus Yuvamız terkedildi resmen
Bizim park yatak kraf. Yine kraft marka ytak almistik icine. Ust kademed iken onda yatti. Alta indirince sunger kestirdik o yatagin altina. Ince cunku. Ilk asamada oyle birsey alabilirsin.Ebebekten aldık yoktu orada yatak da. Yataşta falan var mıdır ki?
Benim şimdi baya şiddetlendi ya duşa girdim rahatlarım diye bir kaç saat bekleyeyim olmazsa gidicem mecburen cnmcanım benimde iki gündür vardı adet sancılarım dün kontrole gittim nst de sancım çıktı 40 larda bebeğinde kalp atımı yüksek çıkınca serum verdiler.sonra düzeldi.bu haftalarda bana normal gibi geliyordu da doktorum bu haftalarda bu tarz sancıları istemiyoruz dedi.birazdan tlf açıcam dün serumdan sonra görüşemedik bakayım ne diyicek
Gecmis olsn. Kiminin son haftalari sanciyla geciyor hepBenim şimdi baya şiddetlendi ya duşa girdim rahatlarım diye bir kaç saat bekleyeyim olmazsa gidicem mecburen cnm
o sayıyı bilmiyorum canım beşiğe sünger kestirecekler vardı onlar bilir sanırım. benim aldığım beşiğin içinde yatağı falanda var. küçüklerden almadım bu arada 60x120cm beşiği.Beşik demişken yataklar için bir Say'ı vardı sertlik derecesiydi sanırım o kaçtı? Bir de park yataklar için yatağı nereden alıyoruz?
Bebek dogdu artik saklanmasin yatagi da. Benim gelen kadin hamileyim diye oznli davraniyor. Isim cikti gelemem deme bana ben hic yapamiyorum dedim. Bir yonden iyi oldu
Ay ankarada olsam gezerdik beraber. Patladim evde.
kiz cimcime yapma temizlik dikkat et kendine
bilmem ki ben direk lavanta sordum vardır heralde gitcem bugün bişeyler lalmaya satılıyomu diye sorarımÇok iyiymiş peki benim dediğim çiçekler de bulunur mu orada?
Bizim park yatak kraf. Yine kraft marka ytak almistik icine. Ust kademed iken onda yatti. Alta indirince sunger kestirdik o yatagin altina. Ince cunku. Ilk asamada oyle birsey alabilirsin.
Benim şimdi baya şiddetlendi ya duşa girdim rahatlarım diye bir kaç saat bekleyeyim olmazsa gidicem mecburen cnm
resmini değiştirmişsin tanıyamadımBir dus alayim sonra saclarimi kestirmeye mi gitsem. Uclari kirik kirik olmus. Ama cok ugrastim uzasin diye kuafor yarisini kesip atarsa doverim. zaten hamileyim duygusalim oturur aglarim
Mersinde mi kaynar deniyor.ben mersinli değilim.sakaryaliyim.bizim oradaki de pembe bi seker galiba.aktarda satılıyor.ayni dediğin gibi serbet
Ben de Alkolsüz şampanya düşünüyorum.
Ay ay ay bi tane bebiş daha geldi. Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı sağlık sıhhatle büyütmek nasip etsin. Darısı başımıza inşaAllah.Gunaydin hamile annisler dun sabah suyum geldi ve dogum yaptim biraz erken oldu 2990 gorunuyordu ult.da 2750 dogdu cok guzel normal bir dogum oldu rabbim sizede ayni sekilde dogum yapmak nasip etsin kendi agrimla bebisimize kavustuk ama emmiyor inat ediyor devamli uyuyor emmiyordua edin annelerim..
sen kilo aliyormusun bunlar bayağı kalorili ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?