2015 Şubat Anneleri

Bebişler ilk zaman uyku tulumunda uyuycak di mi? Üzerini örücek miyiz? Kv örtülür dedi de. Yorgan falan mı alıcam be alıcam ben?

Beşik demişken yataklar için bir Say'ı vardı sertlik derecesiydi sanırım o kaçtı? Bir de park yataklar için yatağı nereden alıyoruz?
32-36 canım park yataklara normal yataklardan konuyor heralde di mi her yatakcidan alabilirsin idasin bi modeli var onun sertliği uygun bu rakamlara

Bebişler ilk zaman uyku tulumunda uyuycak di mi? Üzerini örücek miyiz? Kv örtülür dedi de. Yorgan falan mı alıcam be alıcam ben?
Uyku tulumu sonradan kullaniliyor yorgan daha iyi oluyor zaten uyku seti şeklinde hersey icinde ben oyle aldım diğer 2 oglumada aynı sekilde kullanmistim

Gecmis olsn. Kiminin son haftalari sanciyla geciyor hep
Bilmiyorum ki yani her sancıda doktoru aramalı mıyım gitmeli miyim? Yoksa geçmesi için beklemek mi laxım? Ne kadar sürerse panik yapmslıyım?

Yatsan biraz yine mi sancı giriyor?
yatıncada geçmiyor cnm baxen çok şiddetli oluyor şimdi eşimi aramak istemiyorum biraz bekleyeyim geçmezse 1 saate öyle ararım diye düşündüm

Bisey olmaz telaş yapma ama dr lada irtibatini kesme

geçmiş olsun canım korkma hiç burda 2 arkadaş daha vardı kordon dolasmasinı yaşayan zaten kötü bişey olsaydı dr hemen müdahale ederdi içini ferah tut iyi şeyler düşünmeye çalış

canım benim gözün aydın allah anali babalı büyütsün çok şükür sağlıkla kucağına almışsın darisi hepimizin başına emme konusunda ise bebeği hiç boş bırakma emmiyorsa göğsünü sık kaşıkla ver bebeği aç bırakma gerekirse uyandir ver iki saati bekleme bile yarım saate tut memeyi almıyorsa dediğimi uygula bende ilk bebişimde öyle bir yanılgıya düştüm bebek açsa ağlar mantığı vardı tabi iki saate bir veriyordum ama emmiyordu doğru düzgün hala pişmanlık yaşıyorum niye sıkıp vermedim diye

Bebe şampuanı mustela pişik kremi de Sebamed mi bübchen mi alıyoduk?

Ben her şeyi mustela aldım.

İlk zamanlar zaten dönemiyolarmış, battaniyeye sarıp uyutacakmışız. Yorgan kullanılmazmış Allah korusun yüzene gelip nefes almasını engelleyebilirmiş. Ben yorgan almadım. Biraz büyüyünce de uyku tulumu var. Onu kullanırım...

GoGözün aydın cnm allah analı babalı buyutsun

Yigenımın kreş tatil onun legolariyla oynuyoruz canım :) kentparkta h&m varmıydi oranın bebis kıyafetleri çok güzel bi göz at istersen :)

Bende son zamanlarda fırladı yaaa aynı şekilde yiyorum ama anlamadim önünü alamıyorum zaten biraz kilolu hamile kaldim 2 gündür 3 lü rakamı gördüm

olsun dert etme az kaldı zaten doğumdan sonra dikkat ederek veririrz. emziriyorum diye tatlıya abanmazsak sorun çözülür bence. ben doğumdan sonra bol bol besin değeri yüksek ama yağsız çorbalar ve şekersiz meyve kompostoları içmeyi planlıyorum. hem sütü arttırır hem kilo verdirir.

2-3 tane pamuklu battaniye aldım ben. bir tane kalın battaniyesi var yünlü, onu hastaneden çıkartırken aramak için aldım, aşılara götürürken felan. 2 tane örme battaniye var biri benim bebekliğimden :) bir de hani yeni çıktı yumuşacık içi polar gibi üstünde ponponları var sanki kendi kumaşından, ondan almış arkadaşım. yani tek uyku tulumu yetmez canım al sen kalın bişeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…