2015 Şubat Anneleri

Tatlı annis nasıl gidiyor bebisli hayat ?

Bebişler ilk zaman uyku tulumunda uyuycak di mi? Üzerini örücek miyiz? Kv örtülür dedi de. Yorgan falan mı alıcam be alıcam ben?
ben ince pamuk yorgan aldım english home'dan. uyku setlerininki çok kalın bi de elyaf, kaloriferli evler için fazla bence.
uyku tulumunuda hareketlenince kullanmayı planlıyorum. şampuan olarakda mustela mı bübchen mi bende karar veremedim. ne aldığını yazar mısın canım?

Bebişler ilk zaman uyku tulumunda uyuycak di mi? Üzerini örücek miyiz? Kv örtülür dedi de. Yorgan falan mı alıcam be alıcam ben?
Bu konudan bende muzdaribim. Yorgan battaniye tehlikeli diyorlar boğulma açısından. Uyku tulumu daha mantıklı gibi sanki.

Günaydın canım ben de hazırlık yapayım artık diyorum. Hazır bugun de avm deyim. Benim eşim yurt dışına gidecek yirmisine kadar dönerim falan diyordu. Allah yardımcımız olur inşallah.
bende 20 sine kadar doğum yapmayı düşünmüyordum ama böyle görünce panıklıyorum

Kızlar Allah vermesinde niye bığulsun bebekler yorganla? Ben kızımdada kullandım, bu bebeğimdede kullancam inşaAllah. Benim bebeklik yorganım duruyor onu kullanıyorum. Zaten gece gündüz gözümüz üstlerinde olcak. Kendinizi bu kadar sıkmayın:) Allahın izniyle hiç bişicik olmaz:)

Diğer ikisinde de çok kilo almıştım ama hemen verdim bundada veririm inşallah şekersiz meyve kompostolari çok işe yarıyor zaten benimde favorim

gerçekten öylemıs.bende ısyerınde yorulmuyorum sanıyordum.
dün çatı ağrım vardı butun gun yattım. dun gece cok rahat uyudum ve sabah kalktım ağrım falan yok. demekkı yoruluyormusuz

senın daha 40 gunun var. siz ikinci tayfasınız.biz bırıncı.
uzak işyeri ama metrobüsle yarım saat suruyor. ben sabırsızım onu bekleyemem cunku hastanenın yolunda calısma var hep kapalı oluyor.

Bebe şampuanı mustela pişik kremi de Sebamed mi bübchen mi alıyoduk?

bebe şampuanını bilemem sana ait ama pişik kremi için acele etme. pişik olsun doktorun önerdiği kremi kullan,önceden alınanlar pek işe yaramıyor edindiğim bilgilere göre o yüzden sebamed veya başka marka iyi diyemem. hemen pişik olmuyorlar zaten.

benimde ikinci dogumum olacak allah izin verirse bende doğum fotoğraflarına bakasim gelmiyor saç baş daginik aynı şey olsun istemiyorum nıyeyse bu dogumumu çok pozitif hayal ediyorum sancılarımın çoğunu evde gecirecem banyomu yapıp saçımı da yaptıktan sonra hastaneye gidip 2 3 saat içinde doguracam ilk doğum gibi nişan gelir gelmez dr a koşturmak yok ben buna inanayim gerçekleşir belki r

senın daha 40 gunun var. siz ikinci tayfasınız.biz bırıncı.
uzak işyeri ama metrobüsle yarım saat suruyor. ben sabırsızım onu bekleyemem cunku hastanenın yolunda calısma var hep kapalı oluyor.

esoba maşallah kendini doğum fikrine alıştırdın sizin şu gün var bizim bugün diye

izin al uzat ayakların:) ama ihmal etme dr a bi görün belki değerlerin de yükselmiş olabilir
2 haftam kaldı diye dişimi sıkayım diyorum ayaklarımı sarkıtarak çalıştığım içinde olabilir...sağlık ocağında hemşire kalp seviyenden yüksek tutarak uzan demişti geç kalmadıysam onu yapıcam....

Ben de bi yere gittiğimde eşim annesinde kalırsa aynı hissi yaşıyorum:) sanki yastığıma sarılıp gözlerinde yaşlarla uyucak adam :) oleydim yani
bende kıskanıyorum. evinde kalsın ıstıyorum. hele bırde annesınde eglenıyorsa daha sinir oluyorum.

Ben yorganı alırken satış görevlisi, 1 yaşına kadar yorgan kullanımı önermediklerini söylemişti.Ben de uyku tulumu aldım canım,Allah nasip edersen onunla uyutmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…