- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Tatlı annis nasıl gidiyor bebisli hayat ?Canım benim hayırlı uğurlu olsun maşallah benimkide alıştı maşallah bir hafta zorluk yaşarsın sonra düzene giriyor, moralini yüksek tut. emmeyecek diye kaygılanma sütün hemen gelmezse üzülme. Rabbim kolaylık versin.
ben ince pamuk yorgan aldım english home'dan. uyku setlerininki çok kalın bi de elyaf, kaloriferli evler için fazla bence.Bebişler ilk zaman uyku tulumunda uyuycak di mi? Üzerini örücek miyiz? Kv örtülür dedi de. Yorgan falan mı alıcam be alıcam ben?
Bu konudan bende muzdaribim. Yorgan battaniye tehlikeli diyorlar boğulma açısından. Uyku tulumu daha mantıklı gibi sanki.Bebişler ilk zaman uyku tulumunda uyuycak di mi? Üzerini örücek miyiz? Kv örtülür dedi de. Yorgan falan mı alıcam be alıcam ben?
bende 20 sine kadar doğum yapmayı düşünmüyordum ama böyle görünce panıklıyorumGünaydın canım ben de hazırlık yapayım artık diyorum. Hazır bugun de avm deyim. Benim eşim yurt dışına gidecek yirmisine kadar dönerim falan diyordu. Allah yardımcımız olur inşallah.
Diğer ikisinde de çok kilo almıştım ama hemen verdim bundada veririm inşallah şekersiz meyve kompostolari çok işe yarıyor zaten benimde favorimolsun dert etme az kaldı zaten doğumdan sonra dikkat ederek veririrz. emziriyorum diye tatlıya abanmazsak sorun çözülür bence. ben doğumdan sonra bol bol besin değeri yüksek ama yağsız çorbalar ve şekersiz meyve kompostoları içmeyi planlıyorum. hem sütü arttırır hem kilo verdirir.
gerçekten öylemıs.bende ısyerınde yorulmuyorum sanıyordum.günaydın bayanlar. bu tatil çok iyi geldi valla allaha sukur. agrılarım azaldı. baya agrı cekıyormusum ben ya calısırken. normal geliodu bana sureklı yasayınca. bu hafta hiçbişi yapmadım yattım. biraz daha dayanabilirsem izinleri aktarmak açısından süper olacak. aslında işyerinde de ayakta değilim oturuyorum ama yine de yoruo demekki.
benim doğum çantamda hazır sayılır ufak tefek eksikler kaldı. izne ayrılınca da temizliği yaptırayım diyordum ama erken doğumları gördükçe geç mi kalırım diye de düşünüyorum.
senın daha 40 gunun var. siz ikinci tayfasınız.biz bırıncı.benimde eşim doğum günümde doğacak kızım deyip duruyordu(6 ocaktı doğum günü) salı gününü nasıl korkuyla geçirdim anlatamam. doğuranları görünce bende endişeleniyorum daha çok eksiğim var, beşiğini yeni aldık daha gelmedi.
bu arada eşinin iş yeri eve uzak mı?
Bebe şampuanı mustela pişik kremi de Sebamed mi bübchen mi alıyoduk?
benimde ikinci dogumum olacak allah izin verirse bende doğum fotoğraflarına bakasim gelmiyor saç baş daginik aynı şey olsun istemiyorum nıyeyse bu dogumumu çok pozitif hayal ediyorum sancılarımın çoğunu evde gecirecem banyomu yapıp saçımı da yaptıktan sonra hastaneye gidip 2 3 saat içinde doguracam ilk doğum gibi nişan gelir gelmez dr a koşturmak yok ben buna inanayim gerçekleşir belki rcanım saçına maşa yaptırsanda bozulur. eğer normal doğum olursa sancılardan dolayı terliyorsun o an saç baş kalmaz :)) ama maşa bulundur yanında çıkınca birileri sadece onleri şekillendirir ben öyle yapacam. oğlumda hiç aklıma gelmedi fotoğtaflara bakmak istemiyorum
hahaha listelerin altına sadece işinize odaklanın yazmak lazımYalnız evdeki park yatakla Arabanın kutularını saklayamadık
senın daha 40 gunun var. siz ikinci tayfasınız.biz bırıncı.
uzak işyeri ama metrobüsle yarım saat suruyor. ben sabırsızım onu bekleyemem cunku hastanenın yolunda calısma var hep kapalı oluyor.
Kizlar biz evimize ciktik cok sukur iyiyiz
2 haftam kaldı diye dişimi sıkayım diyorum ayaklarımı sarkıtarak çalıştığım içinde olabilir...sağlık ocağında hemşire kalp seviyenden yüksek tutarak uzan demişti geç kalmadıysam onu yapıcam....izin al uzat ayakların:) ama ihmal etme dr a bi görün belki değerlerin de yükselmiş olabilir
vardır mutlaka canım....Ebebekten aldık yoktu orada yatak da. Yataşta falan var mıdır ki?
hadi gözünüzaydın:) insanın evi gibisi yok.Kizlar biz evimize ciktik cok sukur iyiyiz
senın ödün kopuyor temızlık yapacak olandan :)Yorma kendini sakın ağır kaldırma. Toz alıcaksan al ama ne olur dikkat et.
bende kıskanıyorum. evinde kalsın ıstıyorum. hele bırde annesınde eglenıyorsa daha sinir oluyorum.Ben de bi yere gittiğimde eşim annesinde kalırsa aynı hissi yaşıyorum:) sanki yastığıma sarılıp gözlerinde yaşlarla uyucak adam :) oleydim yani
Ben yorganı alırken satış görevlisi, 1 yaşına kadar yorgan kullanımı önermediklerini söylemişti.Ben de uyku tulumu aldım canım,Allah nasip edersen onunla uyutmayı düşünüyorum.Bebişler ilk zaman uyku tulumunda uyuycak di mi? Üzerini örücek miyiz? Kv örtülür dedi de. Yorgan falan mı alıcam be alıcam ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?