2015 Şubat Anneleri

1 ayda 1 kg almazki bebis
bence dr seni kastedmistir dr kilo alimi artacak derken : )
karbonhidrat seker vs az tuket çocugun kilosu iuzerinde etki ediyor,ben o sekilde oglumun kilosunu yavaslatmistim .. yavaslatip 4 kg dogurdum :))

Ne güzel olmuş doğumun canım bu da öyle kolay olur inşallah :)

hahhah nazarinmi degdiki :))))
valla bilmiyorumki , bi derdi yoksa birak aglasin : )
gunduz uykusu nasil ? yataga koydugunda gerçekten yorgun ve uykulu oluyormu
ipin ucunu fena kaçirmisiniz bu saatden sonra napican bilmiyorum ( aglatmak disinda ) aglatmak dedigim iste yatagina koyup çikacaksin cani istedigi kadar aglayip sonrada uyyacak .. 3 gune kalmaz alisir ama biraz cesaret lazim bunu yapamk için

Çok güzel bir yazı
Keşke bunu kadın doğumcular da okusa
Ve keşke halkımız can veren ve alanın Allah olduğunu unutup dr lara bu kdr yüklenmese
Bu hasta hakları mantığı olduğu sürece bu ülkede. Drlar risk alıp dayak yemektense sezeryan yapıp rahat uyumayı tercih edecektir.

canım nst en benim dünkü nst min biraz daha sakin hali.ben serum aldım öyle geçti.dr kendini çok yorma eğer kasılman çok olursa magnezyumunu 2 kere iç dedi.doktor uçakla git dediyse bence kendini riske atma.arabada o kadar uzun bi yolculuk seni yorar.yada asude ebeye tlfla bildir onunda görüşünü al.

Bnm drumda normale engel değil dedi ki engel olması için hi sebep uok. Sezeryanda kanama daha fazla ztn

Benim sancilarim da 20-40 arasi cikmisyi dr normal dedi

daha once okudugum birsey ama iyi oldu bir daha okudum. Tskler paylasim icin.

Ben tavsiye üzerine medela aldım 3 kişi tavsiye etti
Kullanmadın daha değil mi.
Ne kdra aldın ve cift taraflı mı.

Kimisi madela için acıtıyor dedi bide traktör gibi ses çıkarıyormuş. Kullanan arkadaşlarım dedi. Ama iyi çekiyormuş.

Ben de öyle alıştırdım zaten ağlayınca almadım o da mecbur alıştı ama şu anda bunu da yapamıyorum kıyamıyorum aslında dün merdivenlerden düştü
Zaten benim hatam şu oldu oğlum üç hafta önce grip oldu yatağında uyumak istemedi bende olsun Yanımda yatsın dedim ve ipin ucu bu Günlerden sonra kaçtı

Şu uzun yazıyı oku :)

nst onemli durmuyor. stresten olmus olabilir. Ucakla gidebilsen ne iyi olurdu aslinda

kilo usg de yanlis olculebiliyor. 4-4500 olmadikca kilo.doguma engel degil. Cok kucuk bebek de kendini itemiyor dogamiyor. Cok kisi 4 kilo doguruyor. Dr.un sezenyanci gibi sanki

kuçukken kolay oluyor da simdi sneinki biraz buyumus tabi daha zor olur alistirmak
keske hiç izin veremsydin hastada olsa olan sana olucak simdi
ben kiizima uykuya alistiridigmda 4 aylikdi
oglanda ayni iradeyi gosteremedim 4 yasinda ogrendi kendine uyumayi : )
bu guneede sukur :)

Kullanmadın daha değil mi.
Ne kdra aldın ve cift taraflı mı.

Kimisi madela için acıtıyor dedi bide traktör gibi ses çıkarıyormuş. Kullanan arkadaşlarım dedi. Ama iyi çekiyormuş.
Kızlar banada en iyisi manuel dediler ben aventin manuelini aldım valla madela iyimiş söa motor gibi rahatsız edici bi sesi varmış elektrikli almak isteyenler düşünebiir

işin daha acı bi tarafı var. çok sağlam bi kaynaktan öğrendim ki her doktorun doldurması gereken bir sezeryan kotası varmış.yani hastane doktora bana aylık bu kadar para kazandıracaksın diyormuş.malum sezeyan fiyatları.. ayrıca sezeryan olunca anestezi uzm. devreye giriyor ameliyathane açılıyor vs vs.yani hastane sağlık sektörü olmaktan çıkıp ticarethaneye dönüşüveriyor..

Kızlar banada en iyisi manuel dediler ben aventin manuelini aldım valla madela iyimiş söa motor gibi rahatsız edici bi sesi varmış elektrikli almak isteyenler düşünebiir
Manuel çok yorucuymuş. Helede calisan için çok vakit alıyormuş. Inşallah memnun kalırsın.

Evet buna da öok şükür inşallah geçecek bu günler de biraz sabretmek lazım

Özelde olabilir ama devlette öyle değil. Ben asistanken hoca kızardı bizim uzmanlara niye sezeryan yaptın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…