2015 Şubat Anneleri

Sağol şeker ya valla hemen hepsini okudum paylaştığın için teşekkürler çok iyi olmuş. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşAllah
siz çok şanslınız..keşke ben de ilk doğumumda arartısyadım okusaydım doğumuma sahip çıkabilseydim..dediğin gibi canım hakkımızda hayırlısı olsun..amiiin..

Misafirin gücü :)

siz çok şanslınız..keşke ben de ilk doğumumda arartısyadım okusaydım doğumuma sahip çıkabilseydim..dediğin gibi canım hakkımızda hayırlısı olsun..amiiin..
İlk dığumun sezeryan mı oldu? Nasıl grçti ki?

Güzel bir paylaşım çok teşkkürler

Uyku tulumunu nevresim takımını english home dan aldım ben de ama yorgan almadım yaw
Uyku tulumu aldıysan yorgana gerek yok sanki canım. Orda 0-6 ay tulumlar vardı onlardan aldın sanırım.
Bende tulum alayım diyodum ama pamuk dolgulusunu bulamadım, içlerinde hep elyaf var diye vazgeçtim.
Hayırlı olsun kuzum, iyi günlerde kullanın

Ayy teyze oluyorsunuz bir de ne güzel.diğer ablanin var mi çocuğu.ben de teyze olmak isterdim ama tek kızım.hala biraz daha soğuk geliyor ama onada raziyim da kardeşim evlenmek istemiyor kii
Biz 7 kardeşiz canım 5 kız 2 erkek. Yarın doğacak olan 9. Yeğenim
9 yaşında teyze oldum ben, 17imde de hala
Ikiside ayrı güzel.
Ve çocuk toprak gibi ektiğinin fazlasını veriyor insana.
Bütün yeğenlerimlede ilişkim çok çok iyi. Hala olduğunda anlarsın sende canım kardeşine baskı yapmaya devam et

randevuya gittim yarim saat geç aldilar beni , 15 dk da ben erken gitmistim, saglam 45 dk bekledim, 10 dk da çikdim anestezistin yanindan

eve eglmek için tramvaya bindim yolda parisde ki olayin protestosu varmis, 20 dk da oyle bloke kaldim tramvayda
basim çatladi geleen kaadar az yakin olsa inip yuruyecekdimmm

1 de çikdim evden 4 de girdim , bunun sadeece 10 dk si dr randevusuna gitti iyimi .....

Ben de iğne kullanıyorum bu sezeryan için bir neden miymiş?
benim dr iğneyi ne normal doguma nede epidurala engel görüyor ama sırf iğne kullanıyor diye sezeryan yapan doktorları duydukça bende acaba diyorum...
sezeryanı çogunluk epidural yapıyormuş anne özel olarak genel istiyorum diyorsa genel yapıyormuş...epidural istersen 17-18 şubat gibi alalım dedi..

Hava ne kadar soğukmuş bugün. Resmen donuyorum
Bana mı bir şey oldu cidden soğuk mu acaba.
Sıcak banyo,yatak paklar beni sanki.

Lütfen daha böle iş yapma , kendimi hastanede buldum en son misafir performansım sonrası , Gözünü sevim sonra gelsinler

Ben de iğne kullanıyorum bu sezeryan için bir neden miymiş?
evet bende yogun kan pıhtılasması var ve ıgne annede fazla odem ve kılo yapabılıyor bu yuzden buda bebege zararlı oldugu ıcın bebek yeterlı buyukluge geldıgınde kı benım kızım 1 2 hafta arası buyuk cıktıgı ıcın 38 . hafta uygun bulundu her hafta 200 300 gram aldıgını dusunursek 800 gr cıvarı daha alacak gıbı kesın olmamakla bırlıkte ultrason bebegın tam kılosunu vermeyebılıyor o yuzden drum 38 ı uygun buldu oglumda boyleeydı hep buyuk gıttı haftasından onada 38 e karar verılmıstı erken yada gec alınması degıl onemlı olan herseyı yerınde saglıklı bır bebek ve saglıklı bır anne cok sukur herseyımız yolunda sımdılık saglıkla gelsınler ınsallah

Yszamadim bi kızın okul gostersine gectik firsat olmadi. Nst cekildim dr baktı hafif agriarin var senin dedi bikac ufak sanci çıkmışs beklmeden henhemen git gideceksen dedi magnezyum verdi ucakla git dedi fakat alttan muayene etmedi bisey cikarsa ederim demsti ciddi gorse ederdi herhalde diymi. Bu sancı dedgi bana gore az onemsz gibi ama emin de olamadm biri nstnin basinda olmak uzere iki yerde daha 20 30 40 civarinda gibi anladım ben. Bu konuda sıfır bilgi sahibi biri olarak yorumlarnzi rica ediyorum sancili gebelerden bilhassa. Sabah aracla yola cikicaz normlde cok aciliyet gerektiren birsey goruyor musunuz nstmi ekliyorum korkmam gerekiyor mu ona göre bi karar vermem lazim ama zaten bu saatten sonra ucak da bulamam

Eklentiler

• 20150108_185446.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 90
Merhaba arkadaşlar bende Şubat annesi olacağım kısmetse bugün doktora gittim ve bebeğimin 3 kilo olduğunu öğrendim. (doğum 7-10 subat gibi )doktor bu dönem daha hızlı kilo alacağını söyledi normal doğum düşünüyordum fakat kiloyu duyunca biraz tereddüt ettim 4 kilo doğum yapmak çok mu zordur bilemedim

Anammm ölüyom ya ben bi dünya ütü yaptım, çamaşır astım. Daha bulaşık mak boşalacak. Kocam mutfakta yrmek hazırlıyo galiba sesler geliyo Gitmiom yanına:) salonda uzandım. Ayaklarımın altı acıyo artık. Ama daha işim var. Bide karnımın sol tarafına sanki içerden tırnak batması iğne batması gibi bişey oluyo. Canımı acıtıyo

Ya off hep dertlerime çözüm için yazar oldum buraya ama oğlum 12. Aya girdi gireli tek başına uyuyamıyor çok moralimi bozuyor bu durum
Doğduğundan beri bir ay Ayağımda salladım sonrası da hep yatağında kendi kendine uyutmaya çalıştım başardım da ama bu üç haftadır tek başına uyumuyor yatağına koyar koymaz ağlıyor neden olabilir sizce ???
Tam kızıma bakarken oğlum da mışıl mışıl uyur diyip sevindiğim anda oğluşumun uykusu pert oldu
Benim maşallah dediğim neden üç gün yaşamıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…